Татяна

 
3
Татяна написа ревю за Ваканционен клуб Реденка
Отвън коплексът е страхотен. Зелено, чисто, пред виличките и пред хотела има парко места. Ние бяхме в къща номер 5. Не я пропоръчвам по няколко причини: точно до ресторанта е и е доста шумно, главния път също е наблизо и се чуват всички коли.Няма нито един здрав прозорец или врата, които да се отварят нормално. Няма комарници никъде и предвид горещото лято и липсата на климатик в къщата, не беше никак комфортно. Банята и допълнителната тоалетна се нуждаят от ремонт. Храната и обслужването са ок.
5
Татяна написа ревю за Торти Cacao
Много мила и любезна дама ни обслужи. А тортите... облизахме си пръстите ???
3
Татяна написа ревю за Хотел Avis
Хотела е приятен.Стаята в която ни настаниха, беше широка и удобна. Посрещна ни изключително любезна и усмихната дама. В непосредствена близост до центъра и парка. Минус е липсата на паркинг. Хотела се намира на стръмна уличка, да паркираш там си е предизвикателство.
 
Татяна получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Хотел Avis***, защото е лоялен клиент.
3
Татяна написа ревю за Къща за гости Талигаров
Домакините са изключително любезни и отзивчиви. Посрещат те с усмивка и така те и изпращат.Къщата се почиства ежедневно, но се нуждае от освежителен ремонт. В стаята имаше само един контакт с две гнезда, в които трябваше да избираме какво да включим, което не беше особено комфортно. Матраците на леглата се нуждаят подмяна, усеща се всяка пружина. Къщата е на много комуникативно място,плажа е на 5 мин пеш. Наблизо има магазини, ресторанти и аптеки. За съжаление е на главен път и е доста шумно
 
Татяна получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Къща за гости Талигаров***, защото е лоялен клиент.
3
Татяна написа ревю за Къща за гости Старата Тонина Къща
Страхотна градина. Добро местоположение.
4
Татяна написа ревю за Restaurant Romantic
Вкусно суши
 
Татяна получава значка Спестих над 500лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 500лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
5
Татяна написа ревю за Парк Хотел Асарел
Страхотни позитивни хора.Посрещат те с усмивка и те карат да се чувстваш като чакан гост.Храната е обилна и изключително вкусна. СПА комплексът в Каменград е добре поддържан и предлага разнообразни релаксиращи зони,както и отпускащи масажи.Благодарим за приятното изживяване .Определено ще ви посетим отново.
 
Татяна получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Парк Хотел Асарел**, защото е лоялен клиент.
 
Татяна получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от ЗдравейДядоКоледа.bg, защото е лоялен клиент.
 
Татяна получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от PlovdivAir, защото е лоялен клиент.
 
Татяна получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
3
Татяна написа ревю за Костадиновите къщи
Като цяло престоя ни хареса,комплекса е що годе чистичък, персонала е вежлив и усмихнат .Не ни хареса изхранването включено в пакета, нямаш никакъв избор,по телефона ми казаха, че имат седмично меню-което обаче не е обявено никъде. В последствие когато отидеш на вечеря или закуска,разбираш с какво
 
Татяна получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
5
Татяна написа ревю за Стоматологичен кабинет Д-р Омер
Останах доволна от услугите,бих се възползвала отново
Покажи още...
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)