мила

от Пловдив  
5
мила написа ревю за Семеен хотел Релакс
Удобствата и качеството на услуги в хотела напълно отговарят на категорията му, без никакви забележки. Много подходящо място за почивка! Има всичко необходимо в релакс зоната.
3
мила написа ревю за Драматичен Театър - Пловдив
Голямото старание на Бойко Кръстанов и неговия колега в ролята на Асенчо спаси слабичкия сценарий. Блатечки явно много бързаше, избълва си репликите като скоропоговорка в началото на пиесата и не се появи повече. Много добра работа на актьорите във второстепенните роли.
4
мила написа ревю за Théatro отсам канала
Много добра постановка! Отлична игра на актьорите! Декорите са доста оскъдни.
 
мила получава значка Сценична треска, защото грабна три оферти за театрални постановки от Grabo.bg!
5
мила написа ревю за Държавна опера Пловдив
Премиерата на "Отело" беше чудесна във всяко едно отношение - организация, сцена, декори, костюми, танци, хорът на Пловдивската опера. За солистите, диригентът и оркестъра - от световна класа! Разнородната публика в национално и възрастово отношение поднесе заслужени бурни аплодисменти!
5
мила написа ревю за ДТ "Невена Коканова"
Гледайки комедията "Политикани" на 12.11.2014 г. се забавляхме през цялото време и не скучахме нито за миг. Отлична актьорска игра на артистите от ДТ "Невена Коканова".
 
мила получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
мила получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Интерактивен курс по английски език за малки и големи!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)