Лидия

 
1
Лидия написа ревю за Комплекс Сънрайз***
Хотела не отговаря за посочените звезди. Част от персонала на рецепция нелюбезен. В стаите и баните има нужда от повече внимание към чистота. Единият от двата басейна не беше почистен, както и бара към него не работеше. Част от персонала не говори български изобщо. Препоръка за повече разнообразие в храната, иначе вкусна. Чудесен екип в ресторанта от готвач до обслужващ персонал, звездата от оценката е за тях и бармана Шери.
5
Лидия написа ревю за Стоматологичен център SBC Dental
За SBC Dental - страхотни Професионалисти са двете дами. Денталният специалист обяснява процедурата детайлно, дава насоки, препоръчва, ако всичките и колеги бяха като нея, със сигурност повече хора, ще обичат да посещават стоматологични кабинети! Момичето от рецепция, невероятно отношение и внимание
 
Лидия получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Стоматологичен център SBC Dental, защото е лоялен клиент.
 
Лидия получава значка Спестих над 1000лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 1000лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
5
Лидия написа ревю за Студио за красота L Style
Уникален масаж. Перфектно качество на услугата.
5
Лидия написа ревю за Аглика
5
Ели е изключително внимателна в работата си, обяснява подробно стъпките на процедурата ламиниране, подхранване и боядисване на мигли, създава чувство на спокойствие и предразполага клиента да се чувства удобно и да релаксира.
5
Лидия написа ревю за Хотел Хризантема****
Чудесен хотел. Отлично обслужване, с внимание и грижа към гостите. Високо ниво на хигиена и храна. Близо до плажа. С лека препоръка за организацията на паркоместа и wi-fi.
 
Лидия получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
5
Лидия написа ревю за Хотел Глициния
Чудесно място, спокойно, уютно. Достатъчно далеч от цялата глъчка на курорта, но и достатъчно близо същевременно. Учтив и услужлив персонал. Гостоприемни. Отлично обслужване и храна. Плажът е на 15 минути пеша.
5
Лидия написа ревю за Замъка "Влюбен във вятъра"
Много красиво място.
 
Лидия получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Last minute почивка в Златни пясъци! 4 или 5 нощувки със закуски и възможност за вечери, плюс басейн!
 
Лидия получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Escape Game Challenge, защото е лоялен клиент.
5
Лидия написа ревю за Adores Beauty Center
Доволна съм от обслужването.
Препоръчвам.
 
Лидия получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Пресотерапия на цяло тяло с лимфодренаж и инфраред лъчи - за отслабване и моделиране на силуета!
 
Лидия получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Alexander Оptics, защото е лоялен клиент.
 
Лидия получава значка Спестих над 500лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 500лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
Покажи още...
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)