Aлбена

 
 
Aлбена получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Beautymax Experiance Center, защото е лоялен клиент.
 
Aлбена получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Студио за красота Елеганс, защото е лоялен клиент.
5
Aлбена написа ревю за Държавна Опера Варна
Отидох без всякакви очаквания, защото мислех, че мюзикълът ще е бледо копие на филма, но не.. Жесток е, повече от 2 часа забравяш за всичко и се наслаждаваш на страхотна актьорска игра и златни музикални хитове. На другия ден отново си пуснах филма, е мюзикълът е по-добър! Адмирации:)
5
Aлбена написа ревю за Хотел Melia Mar
Този сладък хотел се оказа много приятна изненада за мен, а това не се случва често. Чистотата и обслужването са като за 5 звезди, има хубав кът с басейн и е на 5 мин от (поне през септември) чист и спокоен плаж. Кафето е истинско, закуската на блок маса и храната в ресторанта е вкусна. Локацията му в новия град го прави идеален за хората, които не обичат лудницата. В Созопол със сигурност бих избрала отново Мелиа мар и го препоръчвам искрено.
5
Aлбена написа ревю за Естетичен център Skin Lux
Масажът беше много приятен и отпускащ, а дамата, която го прави е много мила. Салонът е чист, продължителността е наистина 70 мин и съм доволна от процедурата. Сигурно ще повторя.:)
 
Aлбена получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Естетичен център Skin Lux, защото е лоялен клиент.
3
Aлбена написа ревю за Лодки Лонгоз и Люси
Приятна разходка, но бихте могли все пак да предложите някаква анимация или информация за реката, видовете растения и всичко, което би било интересно, дори това да означава да увеличите цената.:) И лодката е малко вехта...
4
Aлбена написа ревю за Комплекс Острова
Вкусна храна и приятно местенце.
3
Aлбена написа ревю за Парк-хотел Орлов камък***
Хотелът би бил приятно място, но със сигурност базата е много остаряла и се нуждае поне от освежаване. Но за непретенциозна почивка става. Водата в басейна е топла и спа центърът е ок за размера на хотела.
 
Aлбена получава значка Grabo.bg на 10 години!, защото си грабна парче от виртуалната торта на Grabo.bg, по случай рождения ни ден - 10 години на 06.09.202020г.
 
Aлбена получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Surf Academy, защото е лоялен клиент.
4
Aлбена написа ревю за Зелената къща
Прекрасното обслужване,което напоследък е рядко срещано, определено е причина за посещение. Уютно местенце, едно от най - вкусните латета, които съм пила и лятото градината ще е рай.:)
5
Aлбена написа ревю за Държавна опера Пловдив
Интересен прочит на Евита..
 
Aлбена получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Зелената къща, защото е лоялен клиент.
 
Aлбена получава значка Кафеджия, защото грабна три оферти с кафе от Grabo.bg!
1
Aлбена написа ревю за Adores Beauty Center
Декорацията и камъчето паднаха още на 3-я ден,а 2 нокътя се обелиха на 5-я ден. Като отидох за рекламация,момичето ми каза,че за първи път се случва и проблемът е в моите нокти и доста нервно и некачествено ги "оправи".До няколко дни се обелиха и другите. Определено не бих повторила, дори без пари!
5
Aлбена написа ревю за ДТ "Стефан Киров"
Уникална постановка! Отдавна не съм гледала толкова смислена, задържаща вниманието всяка минута и поучителна театрална история:) Стефан Вълдобрев е ВЕЛИКАН, няма такова естествено и непринудено присъствие на сцена и е толкова добър актьор, колкото и певец! Стефка Янорова е класа.Гледайте!!!
 
Aлбена получава значка Любопитко, защото три твои въпроса към оферти в Grabo.bg бяха публикувани!
Покажи още...
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)