Снежина

от София  
5
Снежина написа ревю за Ермитаж Бюти
Много съм доволна
5
Снежина написа ревю за Ермитаж Бюти
Препоръчвам центъра и терапията!
 
Снежина получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Център за красота Ермитаж Бюти, защото е лоялен клиент.
 
Снежина получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Център за красота Ермитаж Бюти, защото е лоялен клиент.
5
Снежина написа ревю за Klimacicite
Професионално и акуратно.
3
Снежина написа ревю за ArdoSpa Hotel
Хотелът е приятен, персоналът е любезен, стаите са чисти, в ресторанта се предлага разнообразно меню. Но не може да се говори за предложение за СПА. Не разбрахме защо трябваше да доплащаме за СПА, след като басейнът беше пълен с деца с пояси (това определено не се нарича СПА), изпарения на хлор се усещаха навсякъде, парната баня не работеше, а сауната беше студена. Бихме препоръчали хотела БЕЗ ПОЛЗВАНЕ на релакс център.
5
Снежина написа ревю за Солна пещера Солана
Не успяхме да се възползваме от нито един ваучър. Когато имахме запазен час, студиото беше наводнено, от фирмата обещаха да се обадят, но никой не ми позвъни. Когато аз се обадих, отговориха ми, че вече са звънили на всички и че ние не сме реагирали. Което определено не е вярно
 
Снежина получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Озонова процедура за дезинфекция на автомобилен салон!
 
Снежина получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Secret's Vision, защото е лоялен клиент.
 
Снежина получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Масаж на цяло тяло - балийски, тай или ломи-ломи!
 
Снежина получава значка Спестих над 2000лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 2000лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Снежина получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Смяна на масло и маслен филтър на автомобил, плюс преглед на спирачна система и ходова част!
 
Снежина получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Автосервиз Крит, защото е лоялен клиент.
 
Снежина получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за 15 или 30 минути масаж и пилинг на ходилата с рибките Garra Rufa!
 
Снежина получава значка Обичам автомобила си, защото грабна три оферти за грижа за автомобила!
 
Снежина получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Ракия фест бар Vestibule, защото е лоялен клиент.
 
Снежина получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Швейцарско фондю с четири вида сирена - за двама или трима!
 
Снежина получава значка Facebook plug-in, защото свърза своя Grabo профил с профила си във Facebook!
 
Снежина получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Класически или Релакс биоенергиен масаж на тяло, плюс парна баня!
Покажи още...
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)