Ивалена

 
5
Ивалена написа ревю за Хотел Искър
Стаите са малки и морално остарели. И с негативното до тук. Всичко останало беше страхотно! Много вкусна, разнообразна и достатъчна за всички храна. Голям безплатен паркинг. Огромен басейн с пързалки, шезлонзи за всички, отделен детски басейн с малка пързалка, който е покрит, за да има сянка за децата и отделно по-малък басейн малко по-встрани от големия за хората, търсещи спокойствие! Цял ден анимация, напитки и сладки колкото искаш. Плажът е на 2 мин. Останахме много доволни и препоръчваме!
5
Ивалена написа ревю за Хотел Copacabana
Много приятно хотелче. Страхотен персонал, отзивчив, камериерките не се спряха. Висока хигиена и спазване на всички препоръки от Здравното министерство. Закуската беше супер. С качествени продукти. Не е отбиване на номера, а истинска и вкусна храна. Плажа е на 1 мин.
 
Ивалена получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
5
Ивалена написа ревю за Рубина Травел
Много сме доволни! Отлична организация, стриктно спазен график. Много интересна и полезна информация от екскурзоводката. Благодарим й. Препоръчваме както дестинацията, така и фирмата организатор!
5
Ивалена написа ревю за Ravda Apartments
Много сме доволни! Апартамента има всичко необходимо, дори повече от очакваното. Басейнът много чист и поддържан. Единствена забележка имаме към разтегателния диван, който не става за спане.
 
Ивалена получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Ивалена получава значка Най-добра дружка, защото вече има повече от 20 приятели в своя профил!
 
Ивалена получава значка Facebook plug-in, защото свърза своя Grabo профил с профила си във Facebook!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)