ива

 
 
ива получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от onLEXpa.com, защото е лоялен клиент.
4
ива написа ревю за Хотел Белведере Холидей Клуб
Престоят ни в хотела беше чудесен,бихме повторили отново! Давам 4 звезди,тъй като имаше малки забележки,като например,че водата във външния басейн беше доста студена,а вътрешния басейн идва малък спрямо капацитета на хотела! Както и в офертата никъде не беше упоменато,че джакузито,сауната и парната баня се заплащат допълнително по 25лв на човек!
Иначе всичко друго беше супер!
 
ива получава значка BG Пътешественик, защото посети поне 30 обекта от нашия пътеводител!
4
ива написа ревю за Хотел Хризантема****
Добре си прекарахме,храната беше вкусна и в изобилие,стаята беше чиста и удобна,само че нямаше климатик. Давам четири звезди,защото 1)Парко места нямаше и дамата на рецепцията дори не ни насочи на къде да търсим и се наложи да се лутаме
2) В стаята пише че има и обяд от 11 до 17 но в последствие се оказа до 15 часа и отделно отидохме в 14:30 ,чакахме до 14:50 за сандвич и накрая момичето ни каза няма питки това беше ?.
Иначе като цяло басейна е супер,стаите не са лоши и персонала е мил.
4
ива написа ревю за Работилничка за Красота
Много мили хора,добре работят,доволна съм от грима. Взех си ваучер за вечерен грим с мигли. Грима си беше 6 точки,но миглите се разлепиха може би на първия час и се наложи сама да ги лепя на ново! Иначе всичко друго си беше 6 точки!
 
ива получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Makeup by MM, защото е лоялен клиент.
5
ива написа ревю за Механа Българи
обстановката беше хубава,обслужването добро,имаше жива музика,храната беше вкусна,но порциите бяха малки. Иначе всичко друго си беше 6 точки!
5
ива написа ревю за Masala Restaurant
Хубава музика и хубава храна! Препоръчвам!
5
ива написа ревю за Lighthouse Golf & Spa Resort
Много добро обслужване,голямо разнообразие в спа центъра,перфектно за един релаксиращ и отпускащ ден! Прекарахче си страхотно.
 
ива получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)