Дина

 
4
Дина написа ревю за d'Asti Osteria Italiana
Пиците бяха вкусн и големи, тестото - тънко, хрупкаво и с квас. Специално за Маргаритата - добра е, но сме яли и по-добри варианти.
5
Дина написа ревю за Студио Neon Nails
Професионално отношение и обслужване.
 
Дина получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Студио Neon Nails, защото е лоялен клиент.
 
Дина получава значка Спестих над 500лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 500лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Дина получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за RF и биолифтинг на околоочен контур, или дълбоко почистване на лице с кислородна мезотерапия и криотерапия!
5
Дина написа ревю за Къща за гости Polina Beach
Доволни сме от престоя в Polina Beach. Хотелът е нов, чист, спретнат, поддържан. Персоналът е отзивчив и любезен. Закуската също е напълно окей, силно препоръчваме кроасаните, които се пекат на място и се топят в устата.
5
Дина написа ревю за Eugene Beauty Studio
За пореден път ползвам услугите на Еugene Beauty Studio и го препоръчвам с две ръце. Козметичката е много внимателна и информирана, работи професионално, дава съвети и обяснява процедурите и отделните стъпки. Цените са съвсем прилични, а качеството е много добро.
 
Дина получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за 5 тренировки по тенис на корт за деца на открито или закрито!
 
Дина получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от AngiStel Beauty Studio, защото е лоялен клиент.
 
Дина получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Маникюр с лак или с гел лак и неограничен брой декорации!
2
Дина написа ревю за Салон Силует
Не съм доволна. Неколкоратни напразни опити да се свържа по телефона, недружелюбна комуникация по телефона, остро отношение към клиентктата преди мен, постно и неуютно оборудване на салона, не особено голям професионализъм и неадекватно поведение на изключително изнервената служтелка.
 
Дина получава значка Кокона, защото грабна три оферти от категория Красота и здраве!
5
Дина написа ревю за Салон Pretty woman
Много съм доволна от процедурата по педикюра и от отношението. Бих използвала услугите на Pretty woman отново. Обстановката в салона също ми направи отлично впечатление. Браво!
3
Дина написа ревю за Семеен хотел Тропикана**
Останахме разочаровани, защото въпреки резервацията и навременното плащане, се оказа, че резервацията ни е невалидна. В хотела нямаше места и се наложи да ни настанят в друг хотел, така че почивката ни започна със стрес. Оценявам, че ни намериха подслон доста бързо, но си оставам с едно на ум.
 
Дина получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
5
Дина написа ревю за HEAVEN PROFESSIONAL Studio
Много съм доволна от качеството на услугата и от отношението на персонала. Въпреки, че са много натоварени, момичетата в никакъв случай не си претупват работата. Освен това за пръв път ми предлагат кафе и вода в салон - тези мили, малки жестове правят впечатление :)
 
Дина получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Heaven Fish Studio, защото е лоялен клиент.
4
Дина написа ревю за Къща за гости Бюти
Останахме много доволни! Хората са впечатляващо гостоприемни и отзивчиви. Храната в ресторанта също е на ниво. Бихме препоръчали хотел "Бюти".
Покажи още...
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)