X

Георги

Последна активност
Георги написа ревю за Механа Нашенци:
5
Супер е местенцето, а обслужването беше на ниво. Сервитьора ТОП
преди 3 месеца
Последни отзиви1
Механа Нашенци преди 3 месеца

Супер е местенцето, а обслужването беше на ниво. Сервитьора ТОП