Juliana

от София  
 
Juliana получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Pink Opium Aesthetic Center, защото е лоялен клиент.
5
Juliana написа ревю за The Way by Metody Katzarov
Дамата, която ми направи педикюра, се казва Рози. Страхотна работа!!! Много търпелива и внимателна, много прецизна, педикюрът ми е красив. Изключително добро впечатление ми направи и салона - обстановката е приятна, чисто и приветливо място, професионална техника. Ще отида отново с удоволствие!
5
Juliana написа ревю за Автомивка
Страхотни
5
Juliana написа ревю за Артист студио
Бях на педикюр при Валя и съм изключително доволна. Много внимателна, мила, търпелива, не те отегчава с празни приказки! Много грижливо и добре си върши работата, отново ще я посетя. Благодаря ти, Валя!
 
Juliana получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Артист студио, защото е лоялен клиент.
1
Цвети е любезна и мила, но много бърза. А както знаем, бързата работа е срам за майстора. Така се получи и с моя педикюр. Много лошо впечатление ми направи собственичката Вили, която поне три пъти провери докъде е стигнала маникюристката и дали е свършила. Определено не бих повторила.
1
Juliana написа ревю за Студио Beautifly
Споделям предходното мнение за педикюра - бърза работа, но претупана. Определено няма да се възползвам от услугите на този салон.
5
Juliana написа ревю за Студио за красота Нова
Използвах ваучер - Anti-age грижа за лице с безиглена мезотерапия с хиалурон, RF лифтинг и масаж, плюс колагенови пачове на околоочен контур. Констанса е страхотна,останах много доволна от процедурата и обслужването. Ще се възползвам отново от услугите й.
5
Juliana написа ревю за Студио Tattoo M³
Бях притеснена, че веждите ми няма да изглеждат естествено, но резултатът е неочаквано добър. Много професионално отношение от Мария, внимание към детайлите, съобръзяване с моите желания и моя вкус, безценни съвети от самата нея. Благодаря ти, Мария, с нетърпение очаквам следващата ни среща!
 
Juliana получава значка Спестих над 1000лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 1000лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Juliana получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Учебен център Асториа Груп, защото е лоялен клиент.
 
Juliana получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Pink Opium Aesthetic Center, защото е лоялен клиент.
5
Juliana написа ревю за Pink Opium Aesthetic Center
Изключително доволен от обслужването.
5
Juliana написа ревю за Стоматологична клиника ProfiDent
Доктор Лечев е прекрасен. Много внимателно обслужване, много подробно обяснение на всеки проблем, който ме вълнуваше. Почистването на зъбния камък беше професионално и перфектно. Благодаря Ви, добрите отзиви не са случайни!
 
Juliana получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от ProfiDent, защото е лоялен клиент.
 
Juliana получава значка Спестих над 500лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 500лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Juliana получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Pink Opium Aesthetic Center, защото е лоялен клиент.
 
Juliana получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Студио за красота Витле-ЕМ, защото е лоялен клиент.
 
Juliana получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Филип Аврамов и Ирини Жамбонас в представлението "Канкун" на 2 Ноември!
 
Juliana получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Дълготраен маникюр с гел лак Gelish и 2 декорации, плюс масаж на ръце!
Покажи още...
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)