Neli

 
 
Neli получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Perhidrol Beauty Salon, защото е лоялен клиент.
 
Neli получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
5
Neli написа ревю за Студио за маникюр Sapphira
Харесва ми изработването на маникюра. Дамата се съобрази с всички мои желания и оставя впечатление, че не й е безразлично дали клиента остава доволен. Това е за втори път и ще посетя салончето отново. Дано да започне да прави и педикюр.
 
Neli получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
5
Neli написа ревю за Балнеохотел Аура Велинград
Лелееее, хораааа, тук е фантастично! Във Велинград сме идвали безброй много пъти, но в Аура за първи и сме очаровани! Тръгваме си чисто нови, след страхотни масажи и физиотерапия. Персонала е дружелюбен и компетентен, което се среща все по-рядко. Всеки божи ден почистване на стаите; смяна на кърпи и халати; поддържане на басеините, водата в тях доста топла, за да си стоиш вътре и тогава, когато навън е студено; храната достатъчна да ти качи някое и друго кило. Благодарни сме!
 
Neli получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Козметично студио GlowUp, защото е лоялен клиент.
 
Neli получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от My SPA, защото е лоялен клиент.
5
Neli написа ревю за Женско Царство
Отлични резултати! От направения масаж ми поникнаха крилца. Ще направя още няколко, за траен пезултат. Такъв масаж ти дава свобода на движенията, освобождава натрупаното напрежение, просто летиш. Да е жива и здрава масажистката от "Женско царство".
5
Neli написа ревю за Beauty Studio G&E
Останах изключително доволна от резултата след процедура за извиване и боядисване на мигли. Вече втори месец миглите ми са извити, а очите са като уголемени. Страхотен ефект! Препоръчвам на всички мои познати и непознати.
 
Neli получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
4
Neli написа ревю за Beautymax Experiance Center
Изключително мила и внимателна фризьорски, салона много приятен и с модерна визия. Обърнато ми беше много и професионално внимание на ниво, поглезиха ме и с чаша кафе. Единственото нещо, което не е О'К, е че влязох блондинка, а излязох брюнетката, без да искам. Надявам се след няколко измивания да с
 
Neli получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Beautymax Experiance Center, защото е лоялен клиент.
 
Neli получава значка Спестих над 500лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 500лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
5
Neli написа ревю за Салон за красота Комплимент
Сдобих се с хубава прическа и добро настроение! Катето е много приятен и симпатичен човек и професионалист, в салона цари спокойна атмосфера и чистота. Останах истински доволна! ?
 
Neli получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
5
Neli написа ревю за Zdravets Hotel Conference & SPA****
Може и още, но като цяло е добре. Има известна хигиена, прилично изхранване, възпитано и вежливо отношение. Апаратурата за процедурите е доста допотопна, но ако искаш... Повечето стаи са без балкони, и за горкичките пушачи хич и не е помислено... А пък и банския няма къде да ти изсъхне????
 
Neli получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
5
Изключително съм доволна от направените маникюр и педикюр. Беше бързо, качествено и приятно. Петя е мил и приятен човек, а и атмосферата е много спокойна. Благодаря!
5
Процедурата е с много добър ефект, а Лорита си знае работата. Единственото неприятно усещане ми е винаги, не само сега, процедурата с дарсонвала, божеее няма по-неприятно нещо, но пък било много полезно за кожата. И аз потърпях..... Ей, богу, повече никога няма да дам да ми се прави това нещо. Поздр
Покажи още...
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)