Рени

 
5
Рени написа ревю за Chateau Windy Hills
Шатото е любимо място,от няколко години го посещаваме. Тишината и спокойствието ни зареждат,това е нашето начало на лятната ни морска отпуска. Стаята е голяма и чиста,джакузито в нея е ТОП. Прясна храна с домашен десерт и хубаво вино от "извора" са истинско удоволствие. Басейнът и красивата градина около него са добра подготовка за морето,както и изходна точка за разходка в Сливен. Препоръчвам с две ръце!
5
Рени написа ревю за Zdravets Hotel Conference & SPA****
Много сме доволни от професионалното отношение на рецепцията в хотел Здравец както и в ресторантът. Храната вкусна,разнообразна и добре презентирана. Приятно ни изненада действащия външен басейн. Спа съоръженията работеха перфектно. Смятаме,че спасителите трябва да си преговорят задълженията и да не позволяват на някои от гостите на хотела да обричат почивката на останалите... Благодарим Ви!
5
Рени написа ревю за Chateau Windy Hills
Много приветливо,спокойно и релаксиращо място в близост до Сливен. Професионално обслужване в ресторанта,естетично оформени и вкусни ястия,а десертът е винаги на място приготвен за гостите. С всяка следваща година надграждате и ни радвате с уют и гостоприемство. До следващото лято!
5
Рени написа ревю за Chateau Windy Hills
Много проятно и разпускащо място за нас. Спокойствие и тишина,съчетани с хубаво местно вино. 3та година подред преди морето се зареждаме в шатото. Джакузито във всяка стая е топ. Есента като пуснете минералната вода отново ще Ви посетим. Благодарим за милото обслужване.
4
Рени написа ревю за Хотел & SPA Терма
Посрещането и настаняването бяха мигновени. Стаята просторна,хигиена на високо ниво. Спа центъра е отделен от вътрешният басейн,за което адмирации(не споделям модната тенденция бебета и деца да играят в спа-то).Външното топило ни впечатли в студеното време. Минерална, прекрасна и НЕРАЗРЕЖДАНА вода. Беше приятно. Изненадаха ни само високите цени в ресторанта и това,че не се впечатлиха,че избрахме хотела за личният ми празник.
5
Рени написа ревю за Хотел Огняново
Прекрасен хотел. Впечатляващ интериор. Всеки детайл е пипнат с чувство. Акватоничният басейн е ТОП,ако водата е една идея по-топла ще е рай за студените дни. Харесва ми идеята за сет меню,основното с месо не е силата на готвача ...но професионалното отношение на момчетата в ресторанта ме кара да забравя тази слабост. Отново ще бъдем ваши гости. Благодарим за прекрасната почивка.
5
Рени написа ревю за Хотел Aqua Viva SPA
За втори път сме гости на хотела и това е показателно. Мило и гостоприемно посрещане. Отлична хигиена,стаята уютна и просторна,мн.вкусна храна,подготвен и топъл спа център независимо,че бяхме малко гости. Всичко беше на ниво. Благодарим ви!
 
Рени получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
5
Рени написа ревю за Chateau Windy Hills
За втори път сме гости на Шатото, невероятно място за почивка-чисто и спокойно,панорамна гледка от всякъде и не на последно място хубаво вино от извора! Хидромасажната вана в банята ме впечатли! Успех на собственика- мястото заслужава мн.повече реклама.
 
Рени получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)