Янка

 
3
Янка написа ревю за Хотел Дъбраш
От престоя ни в хотела останахме със смесени чувства. Намира се на хубаво място с невероятна гледка. Стаята беше с поостаряло обзавеждане, без климатик и без цифрова тв, но пък беше чисто. Ние бяхме с оферта с включена вечеря и закуска. Едната вечер хапнахме пилешко филе и наденица, и двете не бяха вкусни. На следващата вечер обаче хапнахме сирене по шопски и кашкавал пане и те бяха много вкусни. Закуската беше добра. Иначе цените от менюто са много ниски. Бих се върнала само заради гледката.
5
Янка написа ревю за Хотел Свети Никола
Изключително приятно място, с много добра локация в близост до повечето забележителности в Мелник. Стаята беше чиста и тиха. Храната беше обилна и много вкусна. Обслужването беше много добро.
 
Янка получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
 
Янка получава значка Grabo.bg на 10 години!, защото си грабна парче от виртуалната торта на Grabo.bg, по случай рождения ни ден - 10 години на 06.09.202020г.
4
Янка написа ревю за Хотелски комплекс Балкан
Посрещането в хотела беше любезно. Хотелът е хубав, чист, както и зоната за релакс е много приятна. Персоналът заведението не беше много любезен. За вечерята чакахме около 1 час докато ни вземат поръчката, вероятно защото имаше много хора.
 
Янка получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Янка получава значка BG Пътешественик, защото посети поне 30 обекта от нашия пътеводител!
 
Янка получава значка Facebook plug-in, защото свърза своя Grabo профил с профила си във Facebook!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)