X
Тази оферта вече е разграбена!
» Виж всички активни оферти за Уроци

Едномесечен достъп до 2 интерактивни онлайн курса: "Даване и получаване на обратна връзка" и "Лабиринт за мениджъри", от Мултитрейн

Офертата е разграбена! от 19.09.2020г до 08.10.2020г
Грабнати ваучери:
2
Предоставено от: Мултитрейн ООД ул. Рикардо Вакарини 8
Цена: 97.30лв 39лв
Запиши се за известие при нова оферта от Мултитрейн ООД
Email:

За офертата

Желаете ли да развивате и тествате своите управленски умения? Лицензираният център за професионално обучение Мултитрейн ви предоставя преференциален достъп до пакет от две свързани интерактивни електронни обучения в областта на мениджмънта!

Едномесечен достъп до пакет с два интерактивни дигитални ресурса: курс "Даване и получаване на обратна връзка" и обучителна книга-игра "Лабиринт за мениджъри" (16 учебни часа) 39 лв вместо 97.30 лв

Повече за двата курса:

В първия курс "Даване и получаване на обратна връзка" ще получите знания и ще развиете компетенции, чрез които ще можете да извлечете максимални ползи от този процес. Важно умение, не само в бизнеса, но и в личния живот.

Във второто обучение ще разширите представата за себе си и ще можете да тествате своите ръководни умения чрез "Лабиринт за мениджъри". По един забавен начин, чрез бизнес книга-игра ще можете да изберете пътя на разгръщане на историята, преминавайки през лабиринт от решения.

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: от 19 Септември до 19 Октомври 2020г

С предварително записване най-късно до 19 Октомври, на Е-mail: office@multitrain.bg, като посочите имената си, телефон за връзка и номер на ваучер.

В рамките на един работен ден обратно на имейл ще получите данни и адрес за достъп до обучителната платформа на Contipso LMS, до която ще имате достъп 24/7. Оттогава започва да тече Вашият едномесечен срок за обучение.

След приключване на курса се издава и изпраща сертификат (в електронен вариант на посочен от клиента Е-mail адрес). При желание да получите сертификат на хартиен носител се доплаща за доставка според тарифите на куриерската фирма.

Прочети още
Адрес и контакти
Профил
Офертата е осигурена от Мултитрейн ООД
София, ул. Рикардо Вакарини 8 (офис)
Тел.:
089 65* **** (скрит)
Раб.Вр:
Понеделник - Петък: 09:00 - 18:00ч
Сайт:
За фирмата
Профил
Още за Мултитрейн ООД вижте в профила им в Grabo.bg

Център за професионално обучение Мултитрейн провежда професионална подготовка и обучение в съответствие с държавните образователни изисквания за придобиване на професионална квалификация.

"При нас ученето и подобряването на професионалните умения и компетенции се преплитат, за да можете да постигнете развитие във вашата кариера - в крак с днешния динамичен пазар на труда и растящата конкуренция. Центърът е лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение (НАПОО) за извършване и удостоверяване на професионално обучение по девет професии и десет специалности."

Повече информация за Мултитрейн ООД можете да откриете на адрес www.multitrain.bg.

Офертата е осигурена от МУЛТИТРЕЙН ООД, ЕИК: 203571198.

Още оферти за Уроци и курсове
Стрелба със снайпер Драгунов и автомат АК - на 22 Ноември в с. Лозен
150 лв. 225 лв. 22.11
76 : 14 : 46
Лозен
-33%
Урок по рисуване
15 лв. 35 лв. 7.10 - 7.11 3 грабнати
Индивидуален урок по китара
9.90 лв. 20 лв. 7.10 - 5.11 10 грабнати ул. Козлодуй 156
« Обратно към всички оферти

Въпрос

Изпрати