X
Тази оферта вече е разграбена!
» Виж всички активни оферти за Уроци

Еднодневен сугестопедичен курс по бизнес английски с 4 учебни часа - на 17 Януари, в София или в Бургас, от Чуждоезиков център Браво

Офертата е разграбена! от 06.01.2016г до 16.01.2016г
Грабнати ваучери:
18
Предоставено от: Чуждоезиков център Браво Център
Цени от: 40лв 19.90лв
Запиши се за известие при нова оферта от ЧЕЦ Браво
Email:

За офертата

Сугестопедията акцентира върху скритите резерви на психиката на база подхода, че информацията не се помни парче по парче, а като едно цяло. Или - как да се научи нещо за много кратко време! Пробвайте как това работи в сферата на езиковото обучение, с предложението на Чуждоезиков център Браво!

Еднодневен сугестопедичен курс по бизнес английски език за възрастни (4 уч.ч) на 17 Януари - за 19.90лв, вместо 40лв.

Курсът ще се проведе в Бургас (от 9:30 до 13:00ч) и в София (от 10:00 до 13:30ч).

Повече за курса:

Темите са:
• Telephone conversation;
• Writing a cover letter;
• How to conduct a business meeting;
• Business discussions.

Когато един език не се практикува често, способността за изразяване се губи. ЧЕЦ Браво ви предлага разговорни уроци на различна тематика, които имат за цел да затвърдят знанията на курсистите и уменията им за комуникация с цел затвърждаване на знанията си.

Какво представлява сугестопедичния разговорен курс?
Това е курс от 4 учебни часа, в който може да се включи всеки, преминал или преминаващ курс по общ английски. Занятията влючват преподаването на езика посредством сугестопедични елементи и определена тематика.

Какво представлява Методът на сугестопедията?
Преди повече от 40 години наш учен д-р Лозанов е работил върху начина, по който човек може да придобие информация за много кратко време. Сугестопедията, или Резервопедията е наука, създадена от него и призната по цял свят. Тя акцентира върху скритите резерви на психиката въз основа на холистичния подход, т.е. информацията не се помни парче по парче, а като едно цяло.

Сугестопедията се основава на седем закона
:
• Любов, защото тя създава спокойствие, доверие и допринася за достъпа на учителя до учещите се в по-близък план и така отваря пътищата към разкриване на психичните резерви на личността. Принципът на радост и концентративно спокойствие се прилага чрез система от игри и смях, чрез нагледните материали, които са не толкова илюстративни, а стимулиращи по характер, както и цялостната организация на учебния процес.

• Свобода
Когато има Любов, има и Свобода.
Свободата дава възможност на учещия се да се вслуша във вътрешния си глас и да избере своя собствен път към резервите на психиката в различните моменти. Свободата не се диктува от учителя, тя е спонтанно чувство у учещия се. Убедеността на преподавателя, че нещо необикновено се случва води до състояние на вдъхновение. По сугестопедичната методика учещите са способни да усвояват учебния материал, поне два до три пъти и до пет до десет пъти по-бързо и по- добре от резултатите в традиционните методики, с благоприятен ефект върху здравето и възпитанието.

• Многократно увеличен учебен материал
При сугестопедията учебният материал, който се представя на учещите се за единица време, е поне 2 до 3 пъти по-голям от обема материал, представен според съществуващата норма от други методи.

• Цяло - Част, Част - Цяло; Частта чрез Цялото
Когато се преподава новият материал, няма разделение между елемента и цялото. Елементите не се преподават и изучават изолирано. Например, думите, граматиката, не съществуват отделно от езика, а са част от речта. Всяко цяло е част от по-голямо цяло и така до безкрай.

• "Златната пропорция" разкрива законът за хармония във Вселената, на който сугестопедичният процес трябва да се подчини. Хармонията създава хармония и преодолява психичния хаос, често провокиран от традиционната педагогика.

• Класическото изкуство и Естетиката
Класическото изкуство се въвежда чрез специално подбрани произведения на класическата музика, песни и арии, литературни произведения, репродукции на шедьоври на изобразителното изкуство и т.н.

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: 17 Януари 2016 (Неделя)

С предварително записване най-късно до 14 Януари на: 098 88* **** (скрит) за Бургас, 087 71* **** (скрит) за София, или на място в офиса на ЧЕЦ Браво в Бургас и София.

Курсът ще се проведе на 17 Януари (Неделя) в Бургас (ул. Екзарх Йосиф 6) от 9:30 до 13:00ч и в София (ул. Цар Шишман 51) от 10:00 до 13:30ч.

Един ваучер е за един човек.

Курсът е с продължителност 4 учебни часа, по 45 минути всеки, с еднократна 30- минутна почивка между часовете.

Офертата не включва необходимите за курса помагала. Те могат да се закупят в офисите на ЧЕЦ Браво на цена 5лв за целия курс.

Издава се безплатен сертификат за преминат курс на обучение.

Максимален брой курсисти в група - до 14 човека.

Прочети още
4.30 от 19 оценки
7
13 · 68%
3 · 16%
1 · 5%
2 · 11%
Ирина преди 5 години
Много съм доволна!
1 · подкрепям!
IgNatova преди 5 години
Доволна съм :)
1 · подкрепям!
Siyana преди 5 години
Метода на преподаване беше много интересен.
1 · подкрепям!
Larisa преди 5 години
Теди е страхотен преподавател! Усмихната, разбираща! Беше приятно преживяване!
2 · подкрепям!
Evelina преди 5 години
Доволна съм от проведеното обучение
2 · подкрепям!
теодор преди 7 години
отлична организация, много добра създадена атмосфера за придобиване на допълнителни умения по английски език
3 · подкрепям!
още отзиви
Адрес и контакти2
София, Център, ул. Цар Шишман 51
Тел.:
087 71* **** (скрит)
Раб.Вр:
По график.
Бургас, Център, ул. Екзарх Йосиф 6
Тел.:
098 88* **** (скрит)
Раб.Вр:
По график.
Профил
Офертата е осигурена от Чуждоезиков център Браво
За фирмата

Чуждоезиков център Браво е с дългогодишен опит и утвърден авторитет в сферата на чуждоезиковото обучение. Той е създаден през септември 1998г в Бургас с много любов и ентусиазъм, а по-късно през 2009г и в София.

В центъра се организират курсове по английски език, както и курсове по други популярни езици, в това число руски, испански, немски, френски, италиански. Качествените езикови курсове в Браво са традиция. Центърът е специализиран в чуждоезиково обучение на хора от различни възрасти, като се стреми вече повече от десет години да разработва и прилага методи на преподаване, съобразени с най-новите тенденции в обучението по
чужд език. Работи се по Директния метод, който създава една добра стратегия и ефективност при усвояването на езика, като същевременно премахва бариерата при говорене и повишава увереността при комуникация. Езиковите курсове в центъра се оценяват от курсистите като изключително ефективни и приятни, защото в класната стая се симулира бързината на говорене в естествена среда и курсистите успешно прилагат наученото в
сферата на своя бизнес, при работа в чужбина, делови срещи в страната.

Тук се подготвят ученици от ниво А1 до ниво В2 за около 1 година и половина, и това е факт! Голяма част от курсистите потвърждават знанията си с успешно взет международен сертификат. Групите сe състоят от максимум 10 курсисти, което позволява индивидуален подход и съобразяване със специфичните потребности на обучаващите се.

В центъра работят високо квалифицирани преподаватели – филолози и добри педагози, като основен принцип в нашата работа е поддържане на високо качество на обучение и създаване на трайни комуникативни езикови умения.

Още за ЧЕЦ Браво вижте в профила им в Grabo.bg

Офертата е осигурена от ЧУЖДОЕЗИКОВ ЦЕНТЪР БРАВО, ЕИК: 147036196.

Предишни оферти25
Виж още
Още оферти за Уроци и курсове
Шофьорски курс за категория А, В, С, С+Е или D
195 лв. 12.05 - 12.07
45 : 32 : 39
32 грабнати кв. Изток
6 или 12-месечен достъп до онлайн курс по Английски език, нивa А1, А2 и В1
29.90 лв. 60 лв. 29.05 - 29.06
69 : 32 : 39
1 грабнат
-50%
Шофьорски курс за категория В
350 лв. 660 лв. 11.05 - 11.07
21 : 32 : 39
4 грабнати кв. Гоце Делчев
« Обратно към всички оферти

Въпрос

Изпрати