X

Онлайн курс "Уебмастър програмиране за начинаещи с HTML, CSS, Bootstrap и PHP" с 6-месечен достъп, плюс бонус - онлайн магазин

Грабнати ваучери:
16
Предоставено от: Urocite.bg
Цена: 400лв 49лв
Грабни ваучер

За офертата

Дори да нямате опит в областта на програмирането, можете бързо и лесно да се превърнете в уебмастър. С този курс от Urocite.bg ще усвоите един от най-популярните програмни инструменти за създаване на интернет сайтове и сложни уеб базирани приложения.

Онлайн курс "Уебмастър програмиране за начинаещи с HTML, CSS, Bootstrap и PHP" с 6-месечен достъп 49 лв вместо 400 лв

Получавате бонус - инсталационни файлове на онлайн магазин, които може да изтеглите и да инсталирате където и колкото пъти желаете!

Повече за курса:

Влезте в света на една от най-бързо развиващите се професионални сфери, с постоянно нарастващо търсене на специалисти и услуги по целия свят. С този курс ще усвоите един от най-популярните програмни инструменти за създаване на интернет сайтове и сложни уеб базирани приложения. Може да се посветите на новата си професия или да я практикувате като допълнителна работа - когато поискате, без дори да напускате дома си. Добре е да знаете например, че според проучване на Payscale.com, средната заплата на специалистите в областта на PHP е между 40 и 60 хиляди долара годишно.

Курсът обединява няколко наши самостоятелни курсове за изучаване поотделно на програмните езици - курсовете "Създател на сайтове" и "WEB разработчик", а така също и материали от курса "WEB дизайнер". Освен това, с курса ще получите напълно завършен и готов за инсталиране онлайн-магазин, който е разработен с изучаваните в курса програмни езици.

Курсът преминава през поетапно усвояване на следните програмни сфери:
1. HTML (Hypertext Markup Language) е програмен език за създаване на интернет страници чрез текстови файлове и задаване на определени шрифтове, цветове, графики и хипервръзки чрез техники на маркиране на текста.

2. CSS (Cascading Style Sheets) е език за стилистично оформление на визията на интернет страници, надграждащ HTML с постигане на значителна икономия и ефективност техниките за стилизиране и с предоставяне на възможност за отделяне на визията от логиката на сайта.

2. Bootstrap е безплатна библиотека за по-бързо и лесно разработване на визията на уеб сайтове чрез шаблони, базирани на HTML и CSS. С Bootstrap можете да импортирате в проектите си предварително подготвени компоненти като типография, формуляри, бутони, таблици, навигация и множество други впечатляващи ефекти.

3. PHP (Hypertext Preprocessor) е скриптов език, изпълняван от сървъра, в който е разположен вашият уеб сайт. PHP e предназначен за уеб програмиране, но също така може да бъде използван като език за програмиране с общо предназначение. С PHP задавате логиката на вашия уеб проект и може да генерирате автоматично множество уеб страници с различно съдържание.

Наред с посочените основни програмни направления, ще получите и встъпителна информация за езика Java Script и работата с бази от данни MySQL - до степен, която Ви е необходима, за да реализирате самостоятелни проекти.

Целта на курса е да придобиете знания и умения, с които самостоятелно да създавате уеб проекти с дефинирана от Вас логика, които съдържат страници от типа PHP и HTML, да структурирате и оформяте съдържанието в тях - текстове, снимки, линкове, графични елементи (менюта, блокове от съдържание и други), както и да прилагате икономични методи за стилизиране.

Курсът е с изключителна практическа насоченост и преминава изцяло с реализирането на практически проекти. Принципът на обучение е "Обясни - Онагледи стъпка по стъпка". Уроците са структурирани последователно за поетапно и надграждащо усвояване на сферите на програмирането от курса. Към всеки урок получавате и съответните работни файлове на реализираните пред Вас задачи и проекти.

Курсът обхваща общо 42 видеоурока с обща продължителност приблизително 10 часа. Курсът е подходящ и за начинаещи. Препоръчително е да имате компютърна грамотност.

Достъпът до системата е изцяло онлайн и може да се осъществи от всякакво интернет устройство, включително е налична мобилна програма, която можете да инсталирате на android смартфон. Можете да изтеглите мобилната програма след регистрацията ви от вашия акаунт. За да придобиете представа как работи обучителната система, можете да си направите предварителен демо профил, с който да разгледате първия урок от курса (за целта посетете http://www.urocite.bg.

В рамките на курса ще ви бъде предоставен и онлайн магазин с мобилна версия, разработен с изучаваните програмни инструменти. Онлайн магазинът е напълно завършено и работещо решение, което ще получите под формата на съвкупност от предварително разработени програмни файлове, които можете свободно да инсталирате в интернет. В рамките на курса получавате подробни видео инструкции за инсталирането на онлайн магазина.

Онлайн магазинът притежава и мобилна версия. Можете по своя преценка да променяте външната визия и структура на онлайн магазина в рамките на 5 стилитични шаблона, които можете да разгледате (https://www.supercartbg.com/Tremo/, https://www.supercartbg.com/UM/ , https://www.supercartbg.com/Franklin%20store/, https://www.supercartbg.com/Frendo%20store/ и https://www.supercartbg.com/Sims%20store/).

Онлайн магазинът е подходящ за търговия със стоки, които се разглеждат и поръчват в онлайн магазина и впоследствие се изпращат до клиента, като покупките се заплащат online (чрез системата на Epay.bg) или с наложен платеж.

Онлайн магазинът се състои от външна част, видима за потребителите, и административна част, чрез която се управлява онлайн-магазина и в която се влиза с определено потребителско име и парола, които ще Ви бъдат предоставени.

Външната част включва:
• Външна визия на онлайн магазина по ваш избор от 5 възможни дизайнерски теми (изборът не е окончателен и може да го променяте по всяко време);
• Заглавна страница с моделирани от вас превъртащи се слайдове, промоционални продукти/услуги, банери;
• Моделирано от вас меню с възможности за вмъкване на неограничен брой категории продукти/услуги, отделни страници с продукти/услуги от всяка категория (неограничен брой), страници за промоционални и топ продукти/услуги, страница за контакти с вашия бизнес и свободно добавени от вас страници (неограничен брой) с текстове и снимки;
• Страница за преглеждане на конкретен продукт/услуга с възможности за преглеждане на определен от вас брой и видове снимки и заявяване на покупка от страна на потребителя. Осигурена е функционалност по добавяне на неограничен брой опции към съответния продукт или услуга;
• Кошница със заявените продукти/услуги от потребителя;
• Акаунт на потребителя, който се активира след регистрация, с раздели за любими продукти, проследяване на направени заявки към магазина, моделиране на въведената от потребителя информация - адреси, имена и снимка (аватар) на потребителя. Без ограничения на броя на потребителите.
• Форма за отправяне на запитвания от потребителя към онлайн магазина;
• Форма за записване на потребителя за ваши промоционални предложения;
• Възможни начини на разплащане - на принципа на наложен платеж, чрез отправяне на заявка от потребителя и изпращане от ваша страна на заявения продукт по куриер (или изпълнение на съответната услуга) системата на Epay.bg, за която ви е необходима отделна регистрация и сключване на договор с Epay.bg.

Административната част включва:
• Сигурен вход в системата чрез предоставени потребителско име и парола;
• Модул за управление на елементите от заглавната страница на магазина - активиране на слайд-банер и поставяне на снимки в същия, активиране на банери и поставяне на снимки в същите, активиране на показвания на определен брой и видове продукти;
• Модул за управление на елементи към всички страници от магазина;
• Модул за управление на менюто на магазина;
• Модул за добавяне на нови страници;
• Модул за управление на продуктите/услугите (неограничен брой, като се отчита осигуреното дисково пространство от 1 GB), включително създаване на нови продукти/услуги със снимки към тях, описание, опции и т.н. и категоризиране на продуктите/услугите;
• Модул за управление на отправените поръчки за доставки с вградена система за проследяване на заявките;
• Модул за управление на потребителите и генериране на списъци с имейлите, до които можете да разпращате търговски съобщения при спазване на приложимото законодателство;
• Система, съобразена с новия Европейски регламент за личните данни (GDPR);
• Обучение за работа със системата чрез обучително видео с продължителност близо час и половина.

Магазинът разполага с пълноценна мобилна версия, както за обикновените му посетители, така и за администраторите на магазина.

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: от 11 Май до 14 Октомври 2020г

За да активирате достъпа си, трябва да попълните краткия формуляр на: http://urocite.bg/voucher.php, след което ще ви се появи подробна информация за вход в системата за обучение, в това число - потребителско име и парола. От този момент започва да тече и срокът за обучението ви. При затруднение за регистрация, изпратете на E-mail info.urocite@gmail.com следната информация:
- Наименование на курса ("Уебмастър програмиране за начинаещи с HTML, CSS, Bootstrap и PHP");
- Номер на ваучер;
- Избрано потребителско име;
- E-mail, с който да бъде осъществена регистрацията;
- Телефонен номер за контакт.

В срок до 1 работeн дeн ще бъдете регистрирани в обучителната система на Urocite.bg и ще получите на посочения от вас E-mail с подробни инструкции за вход и използване на системата. Възможно е посоченото от вас потребителско име да бъде променено за нуждите на системата.

Получавате 6-месечен достъп до обучителната система и до цялото съдържание на конкретния курс, включително работни файлове от онагледените действия в уроците. След изтичането на този срок достъпът се преустановява.

Курсът обхваща общо 42 видеоурока с обща продължителност приблизително 10 часа. Курсът е подходящ и за начинаещи. Препоръчително е да имате компютърна грамотност.

Urocite.bg не поема ангажимент за форми на комуникация в реално време през времето на курса. Допълнителни часове с преподавател се извършват след допълнително уговаряне - по 18 лв на час.

При желание за получаване на сертификат за преминат дистанционен курс, Urocite.bg си запазва правото да изиска проверка на усвоените знания чрез провеждане на онлайн изпит, като сертификатът се заплаща отделно - 25лв.

За повече информация на: Е-mail: info.urocite@gmail.com, както и на онлайн формата за запитвания в Grabo.

Прочети още

Бонуси

Всеки клиент с ваучер получава инсталационни файлове на онлайн магазин, разработен с изучаваните в курса програмни езици (магазинът е с няколко варианта за външна визия и на практика може да бъде преизползван за различни търговци. Курсът съдържа и подробни инструкции, как става инсталацията). В отделен урок от курса ще намерите линк, от който да изтеглите файловете на онлайн магазина.

Прочети още
4.80 от 543 оценки
320
Всички отзиви
486 · 90%
32 · 6%
10 · 2%
2 · 0%
13 · 2%
Отзиви от Мъже
94 · 90%
6 · 6%
1 · 1%
1 · 1%
3 · 3%
Отзиви от Жени
372 · 89%
24 · 6%
9 · 2%
1 · 0%
10 · 2%
Отзиви от София
141 · 88%
7 · 4%
2 · 1%
1 · 1%
9 · 6%
Отзиви от Пловдив
98 · 91%
4 · 4%
4 · 4%
1 · 1%
1 · 1%
Отзиви от Варна
85 · 89%
8 · 8%
1 · 1%
0 · 0%
2 · 2%
Отзиви от Бургас
51 · 91%
4 · 7%
1 · 2%
0 · 0%
0 · 0%
Отзиви от Стара Загора
25 · 89%
3 · 11%
0 · 0%
0 · 0%
0 · 0%
Дияна преди 3 дни
Много полезен курс
1 · подкрепям!
Горяна преди седмица
Супер са
1 · подкрепям!
ваня преди седмица
Всичко е обяснено много подробноо!
1 · подкрепям!
Мария преди 3 седмици
Ползвала съм и други курсове на екипа - Urocite.bg
Много ясни и разбираеми.
Препоръчвам на всички.
1 · подкрепям!
Лазар преди 3 седмици
Очарован съм! Отлично!
1 · подкрепям!
Цветелина преди 3 седмици
Харесва ми много!
1 · подкрепям!
Детелина преди месец
Много съм доволна
1 · подкрепям!
Silvia преди месец
Силно препоръчвам 🍀
1 · подкрепям!
Aneliya преди месец
Уроците са наистина много добри!
1 · подкрепям!
Velislava преди месец
Курсът дава разяснение за основните понятия и базовите механизми във фотографията.Не е претрупано с информация която да не можеш да разбереш и запомниш.Доволна съм от курса.
1 · подкрепям!
още отзиви
Адрес и контакти
Профил
Офертата е осигурена от Urocite.bg
Онлайн услуга.
Тел.:
089 92* **** (покажи)
Сайт:
За фирмата
Профил
Още за Urocite.bg вижте в профила им в Grabo.bg

Urocite.bg е стартиращ обучителен център с млад и ентисуазиран екип, с IT и педагогически компетенции. Центърът, който засега е изцяло виртуален и функционира онлайн, е насочен към повишаване на дигиталните компетенции на клиентите си. Urocite.bg може да се похвали с високоефективна авторска обучителна платформа, създадена от самия екип. А така също и с богат опит и биография в областта на свободната практика в web технологиите.

Повече информация за Urocite.bg можете да откриете на адрес www.urocite.bg.

Офертата е осигурена от ЕДЕЛВАЙС - ВЕЛИЧКА ВАСИЛЕВА ЕТ, ЕИК: 115242423.

Въпроси и отговори2
Видео уроците имат ли фиксирано време за провеждане или курсистът сам избира кога ще ги гледа в рамките на шест месеца?
Уроците нямат фиксирано време.
Как могат издадените сертификати да се проверят в интернет ,че са валидни (за пред работодателя например) ?
По принцип предлагаме услуга по проверка на издадения сертификат онлайн. Тази услуга може да се активира, считано от момента на издаване на сертификата. Необходимо е само, да ни увеодмите на имейл, че желаете да е ползвате. Нормално е тази услуга да се активира, когато сте преминал курса и сте готов за изпитната задача.
Предишни оферти296
Виж още
12-месечен онлайн курс по гръцки език за начинаещи, плюс сертификат и бонус - мобилно приложение
19.90 лв. 100 лв. 18.09 - 18.10
48 : 54 : 40
12 грабнати
-80%
Онлайн курс по Facebook маркетинг с 6-месечен достъп
19.90 лв. 100 лв. 16.09 - 16.10
00 : 54 : 40
17 грабнати
-80%
Още оферти за Уроци и курсове
Онлайн курс "Електронна търговия"
25.99 лв. 139 лв. 19.09 - 19.10
72 : 54 : 40
1 грабнат
Онлайн курс по английски език за 4 нива - А1, А2, В1 и В2
39.90 лв. 590 лв. 17.09 - 16.10
24 : 54 : 40
5 грабнати
Курс по италиански език за ниво А1
189 лв. 380 лв. 11.09 - 28.09 3 от 8 Център
« Обратно към всички оферти
ГрабниЦена: 49лв 400лв

Въпрос

Изпрати