X
Тази оферта вече е разграбена!
» Виж всички активни оферти за Пазаруване

Книга по избор - с до 61% отстъпка! Наслади се на приятно четене с Издателство Сиела

Офертата е разграбена! от 13.02.2013г до 20.02.2013г
Грабнати ваучери:
14
Предоставено от: Книжарници Сиела бул. Владимир Вазов 9
Цени от: 12лв 4.99лв
Запиши се за известие при нова оферта от Книжарници Сиела
Email:

За офертата

В това сиво време не ти се излиза навън? Защо не се сгушиш на топло вкъщи и не се потопиш в магията на литературата!

Грабни си книга по избор от Издателство Сиела! Избери заглавие:

"Ала булгаро" (Александър Томов) - за 4.99лв, вместо за 12лв;
"Али и Нино" (Курбан Саид) - за 4.99лв, вместо за 13лв;
"Женската невярност" (Патрисия Дьо Лае) - за 4.99лв, вместо за 11лв;
"Любовни убийства" (Вивиана Асса) - за 4.99лв, вместо за 10лв;
"Площад Диамант" (Мерсе Родореда) - за 4.99лв, вместо 12лв;
"50 нощи в сиво" (Лора Елиъс) - за 7.70лв, вместо за 11лв;
"Танци за влюбени" (Уилям Тревър) - за 9.80лв, вместо за 14лв;
"Ожени се за мен" (Джон Ъпдайк) - за 9.80лв, вместо за 14лв;
"Островът на безкрайната любов" (Дайна Чавиано) - за 10.50лв, вместо за 15лв;
"Еротични спомени" (Златко Ангелов) - за 8.40лв, вместо 12лв.

Повече за книгите:

"Ала булгаро"
В края на Втората световна война един американски журналист е изпратен на Балканите да вземе интервю от виден български банкер с проамерикански настроения. Това е един роман на Александър Томов за политика и любов, за патриотизъм и отчаяние на фона на една кошмарна действителност, която хвърля за много години България в мрака на комунизма.

"Али и Нино"
Романът е издаден през 1937г. в Германия. След излизането му в САЩ през 1970г. позабравената любовна сага възкръсва и набира
невероятно темпо: общият тираж на книгата надхвърля 11 милиона
екземпляра, преведена е на 27 езика.

"Човек се чувства сякаш е открил заровено съкровище... епопея на
културните промени, която звучи по-актуално и от заглавията в сутрешния вестник" (Ню Йорк Таймс). "Али и Нино" е приветствана от публиката като една от вечните романтични саги на ХХ век – вълнуваща история за любовта между мюсюлманин и християнка на фона на бурните събития в Задкавказието по време на Първата световна война. Пленяващ разказ за разтърсващи чувства, поставени пред изпитанието на войната, често сравняван с "Ромео и Жулиета", "Отнесени от вихъра" и "Доктор Живаго", това не е просто една любовна история, но и портрет на две екзотични култури.
Али Хан е млад мюсюлманин от Азербайджан, наследил от предците си страстта към пустинята и към легендите за храбри вóини, докато неговата възлюбена Нино, красива християнка от Грузия, е девойка с европейско възпитание. Яркият разказ за любов, приключения и героизъм остава запечатан в паметта на читателите, както и необичайните обстоятелства около живота на автора му продължават да озадачават всички, които се вглеждат в тях.

"Женската невярност" - "Война и мир с женската невярност. Анкета без табута". Коя жена е вярна? Коя е невярна? Коя остава целомъдрена? Коя дръзва да прескочи преградата? Тази книга изнася покъртителни факти от анкета сред жени, които малко познаваме, онези жени, които "кривват встрани". За пръв път те се разкриват такива, каквито са: леко засрамени, малко горди, често забавни. И толкова жизнерадостни! Без свян те споделят причините, които са ги отвели в прегръдките на любовника, какви резерви хранят, какви скрупули имат. За обикновена случайност ли става въпрос, за истинска любовна история или за двойствен живот? Те разказват за съпруга си, за любовника си, как се е развивала и завършила историята, какви са били последиците. Чувстват ли се виновни... или не?! Историите наистина ще ви харесат, а може би и вие сте имали такива?

"Любовни убийства" са истински истории, разказани от криминалната репортерка Вивиана Асса. Нищо в тази книга не е измислено. Автентични са драматичните човешки съдби, както и техните живи прототипи.

"В работата ми като журналистка - казва Вивиана Асса - ме интересуваше много по-силно поражението, отколкото успеха. Защото лошите неща могат да се случат на всекиго, но могат да бъдат и избегнати. Факт е, че почти всички убийства са всъщност трагично стечение на обстоятелствата, макар че не от всеки човек става убиец. То е като с шофирането. Никой не е абсолютно застрахован от злополука, която може да се превърне в житейска катастрофа. Затова станах криминална репортерка, защото не ми даваха мира въпрасите: Каква порода е убиецът в пъстрата фауна от морални видове? И има ли аналог в животинския свят - да унищожиш себеподобен? Какво се случва в главата му? Как точно изглежда чипът, който се крие зад срама на смокиновия лист? Има ли уред, който да открива пробойните в съвестта на човека, за да търсим формула за нравствена ваксина?"

"Площад Диамант" е разказ на една необикновена жена за съдбата й по време на един от най-драматичните периоди за Испания. Това не е история за войната, а за това как човек със собствен мироглед и поразителна вътрешна сила преживява тежките събития преди и след Гражданската война. Главната героиня се превръща в една от най-незабравимите образи в съвременната испанска литература, а според критиците романът е своеобразен връх в творчеството на Мерсе Родореда. Величествен портрет на една епоха!

"50 нощи в сиво" - страстна одисея в думи и илюстрации.

"Искам да се науча", заявява разказвачката на загадъчния си любовник в началото на тази книга. Обучението й продължава петдесет нощи, които включват горещ и ексцентричен секс, връзване и неспирно изучаване на силата, болката и удоволствието. Еротичното й приключение, споделено тук от страниците на нейния дневник, е придружено с прекрасни илюстрации и полезни инструкции за читателите, които са достатъчно смели да тръгнат по пътя й. И читателите не тръпнат просто от пикантните секс сцени и ексцентричните лудории… Те искат да ги изпитат върху себе си. Това е книга, която обвързва любовната история и секса, като конкретизира 50 изящно секси и дръзки неща, които всяка двойка може да опита.

"Искам да се науча - казах му аз, докато лежах по гръб, все
още леко замаяна от бурната любов, която правихме. Той прокара копринено шалче по тялото ми и по него преминаха вълнички на удоволствие.
- Има много за учене - отвърна - Ти какво искаш да знаеш?
- Всичко - смело отговорих аз след известно колебание. Наистина
ли желаех да отварям тази врата? Можех ли изобщо да предположа какво има отвъд? - Всичко - повторих, този път малко по-уверено."

"Танци за влюбени"
Уилям Тревър е роден 1928г в Корк, сменил няколко твърде различни професии (учител по история, склуптор, рекламен агент), утвърждава се на писателското поприще през 60-те години на ХХ век. През 1954г се премества да живее в Англия. Написал е девет романа, пет сборника с разкази, множество пиеси, есета и статии, носител е на най-престижните английски и ирландски литературни награди. Последно е награден 2011г с International IMPAC Dublin Literary Award. Утвърждава се като емблема на англоезичната кратка проза на ХХ век. Обикновено сравняват прозата му с "Дъблинчани" на Дж. Джойс и това не е просто колегиален комплимент или рекламен трик. Съчетание от тънка наблюдателност и финес, от англосаксонска сдържаност и ирландски усет за абсурдното, в разказите на Тревър се оглежда развитието на англоезичната кратка проза през XX век. Произведенията, включени в настоящата колекция, дават добра представа за Тревър като майстор на камерната - битова, семейна, психологическа - драма без външен драматизъм, в която ударението пада върху етичните конфликти в характерни затворени социални групи и вътре в самата личност, както и върху неспособността на хората да намерят общ език помежду си.

"Ожени се за мен" - "Това е най-добрият роман на Ъпдайк досега."
Превъзходна, находчива, остроумна, задълбочена, честна… С проницателност и интелект, Ъпдайк отрязва парче живот, широко
колкото един град, високо колкото едно трескаво лято, дълбоко колкото четирима души, мъчещи се да разберат защо техният свят се разпада - и го превръща в огледало на нашите модерни разбирания. "Най-зрялата творба на Ъпдайк. Стилът му се е задълбочил, станал е по-мъдър и забавен, като лице, което застарява красиво."

"Островът на безкрайната любов"
Даина Чавиано е родена в Хавана, Куба. Тя е едно от най-ярките имена в съвременната латиноамериканска литература. Критиците определят стила й като "неповторимо смесване на фантастика със социален реализъм, мистика и деликатна доза еротизъм", а също така и като "блестящ опит да премахне границите между жанровете". Книгата печели първа награда в конкурса "Florida Book Awards" през 2004 година. Книгата е преведена на 25 езика, което я прави най-превежданото кубинско заглавие. Това е семейна и историческа сага, с разностранен прочит и наситена с тайнственост атмосфера. Любовта и отвъдното са водещите нишки в роман, в който чувствата могат да надживеят смъртта. "Приканвам читателите към внимателен прочит на този роман. И не защото е преведен на много езици, а защото е написан на езика на любовта".

"Еротични спомени" - Петте истории в тази книга са обединени от темата за отговорността пред любовта, вината пред другия и неосъщественото покаяние. Героят на всяка от тях е български имигрант в САЩ, който виси в пространството между два свята, обречен търси своя истински идентитет. Всяка от историите се
развива около съдбовните събития в човешкия живот: любов, секс,
родителство, изневяра, смърт. Това са истории за безотечествеността, драматизирана в любовния живот на главния герой. Въпреки че е успял на новото място и се е интегрирал, душата му е раздвоена между света, който е напуснал с омерзение и болка, и този, който го е приютил, но не е оправдал много от надеждите му. Новият свят го удовлетворява, но не му достига емоционално и го предизвиква да си спомня стария. Животът му се оказва неочаквано, но закономерно, зависим от греховете му, извършени преди. Пълзящото вътрешно напрежение на сюжета изкривява и двата свята, но и ги допълва и оцветява, придава им лудост и чар.

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: от 13 Февруари до 13 Март 2013г

При грабване на ваучер в полето "Адрес за доставка" посочете три имена, телефон и точен адрес за доставка (или че ще вземете книгата на място от издателството).

Клиентите от София могат да вземат избраната книга на място от офиса на издателството: бул. Владимир Вазов 9 (като го уточнят при заявката!). Необходимо е да носите разпечатан ваучер.

За страната книгите се получават с доставка за сметка на клиента, на цена 3.60лв. Извършва се с фирма "ОК Експрес" до 5 работни дни от заявката.

Всеки клиент може да ползва неограничен брой ваучери.

Прочети още
4.80 от 5 оценки
2
Всички отзиви
4 · 80%
1 · 20%
Отзиви от Мъже
1 · 50%
1 · 50%
0 · 0%
0 · 0%
0 · 0%
Отзиви от Жени
3 · 100%
0 · 0%
0 · 0%
0 · 0%
0 · 0%
Евгения преди 5 години
Пристиигнахме навреме и веднага ни приеха, задълбочено и ясно ни бе обяснено всичко относно процедурата и следващите наши действия. Ясно, точно и полезно. Ще продължим контактите за по-добри резултати.
 · подкрепям!
Даниела преди 6 години
Доволна съм от покупката :)
1 · подкрепям!
Адрес и контакти
Профил
Офертата е осигурена от Книжарници Сиела
София, бул. Владимир Вазов 9 (офис на Сиела) или с доставка до адрес.
Раб.Вр:
Понеделник - Петък: 08:30 - 17:30ч.
За фирмата
Профил
Още за Книжарници Сиела вижте в профила им в Grabo.bg

Зад водещата българска марка Сиела стоят най-голямото издателство за специализирана и художествена литература в страната и правно-информационната система с бази данни в областите право, счетоводство, строителство, енергетика, външнотърговски и митнически режими, фирмена информация.

Със знака на Издателство Сиела всяка година излизат над 200 нови заглавия. Това са учебници и помагала, справочници, речници, сборници с нормативни актове и съдебна практика, монографии и студии, художествена литература. На практика не съществува област от знанието и културата, в която издателството да няма присъствие, като в повечето от тях заема водещо място. В книгоиздаването Сиела успешно се конкурира с други големи български издателства като Просвета, Сиби, Бард, Хермес. Днес вече над 40% от юридическата литература в България носи знака на Сиела.

Във всяко висше учебно заведение, където се изучават право и публична администрация, се преподава по негови учебници, учебни помагала и сборници. Почти всички практикуващи юристи в страната разполагат с нормативните актове и съдебната практика, издавани единствено от Сиела.

Сиела разполага със собствена печатна база, която работи успешно вече десет години. Тя е оборудвана с отлична техника и има екип от висококвалифицирани полиграфисти.

Фирмата поддържа и верига от книжарници в цялата страна, като най-голямата за момента, а тя е най-голяма и на българския пазар, се намира в Mall of Sofia. На площ от 400 кв.м. в „Сиела Книгомания” са подредени над двадесет хиляди книги на български и осемнадесет хиляди на чужди езици, над осем хиляди музикални заглавия - CD, DVD и видео, детски кът, продукти на правно-информационна система CIELA, периодика, преса и канцеларски материали.

Офертата е осигурена от Сиела Норма АД, ЕИК: BG130199580.

Предишни оферти15
Виж още
Още оферти за Пазаруване
Рисуване под насоките на художник, плюс напитки - за двама възрастни или за дете, или картина по избор
49 лв. 70 лв. 6.08 - 31.08
70 : 18 : 55
бул. България 69
-30%
За силует без целулит! Дървен масажор за тяло, натурално масажно масло или комплект
6.90 лв. 9 лв. 7.08 - 31.08
94 : 18 : 55
Прахосмукачка робот Rowenta 2 в 1 - с четка и моп
295 лв. 4.08 - 4.09
22 : 18 : 55
1 грабнат Севлиево
Детско спално бельо от ранфорс в 3 части със син цвят
25.06 лв. 35.80 лв. 4.08 - 4.09
22 : 18 : 55
-30%
Анатомична облегалка за автомобилна седалка или офис стол с масажна зона
4.90 лв. 5.08 - 5.09
46 : 18 : 55
6 грабнати
Полуавтоматична пералня с центрофуга Camry, с безплатна доставка
99.90 лв. 4.08 - 4.09
22 : 18 : 55
1 грабнат
USB зарядно устройство за автомобил
11.40 лв. 4.08 - 4.09
22 : 18 : 55
1 грабнат Добрич
« Обратно към всички оферти

Въпрос

Изпрати