X
Тази оферта вече е разграбена!
» Виж всички активни оферти за Здраве

Детайлно изследване на движението на тялото при походка или бягане - Гейт анализ с PODOSmart, от AllSport

Офертата е разграбена! от 03.06.2020г до 31.07.2020г
Грабнати ваучери:
2
Предоставено от: AllSport кв. Кръстова Вада
Цена: 80лв 39лв
Запиши се за известие при нова оферта от AllSport
Email:
Други текущи оферти2

За офертата

Защо е важно да се изследва походката? Ако тя не е правилна, това натоварва глезени, колене, тазобедрени стави, кръст и гръб - целия костно-ставен апарат. Води до износване на стави, болки и контузии. Разберете повече от предложението на AllSport!

Детайлно изследване на движението на тялото при походка или бягане - Гейт анализ с PODOSmart 39 лв вместо 80 лв

Повече за Гейт анализ:

Когато имаме лоша стойка, това в 90% е в следствие на неправилна походка.

Какво измерваме при нашето изследване? Измерваме симетрията, скоростта на движение, динамичността на движение (каданса), с кои мускули се осъществява движението - на подбедриците и/или на таза, замятането/ люлеенето на краката, ъгъла на стъпване, повдигането на ходилата от земята и т.н.

Данните са с точност до градус, милиметри и милисекунди. Измерваме симетрията между двата крака; Времето и дължината, които са необходимо за стъпване с левия и десния крак; Времето и дължината, когато левия/ десния крак са във въздуха; Времето и ъгъла на стъпване в трите фази - на пета, на цяло стъпало и при оттласкване от пръсти.

PODOSmart е софтуер с изкуствен интелект, комбиниран с интелигентни стелки, който прави най-точния Гейт анализ, прецизно диагностицира за кратко време на база биомеханичните данни, и помага да се открият проблемите при движение (походка и по време на спорт).

Какво измерва PODOSmart ?
• Propulsion speed (m/s) - скорост на оттласкване - определя се от номиналната скорост на стъпалото при повдигане от земята (когато изгуби контакт със земята);
• Average speed (km/h) - средна скорост - скоростта, с която пациентът се движи;
• Stride average speed (km/h) - средна скорост на разкрач - определя се като средната скорост на стъпалото във фазата на размах;
• Swing time (ms) - време на размах - определя се като времето, в което стъпалото няма контакт със земята;
• Contact time (ms) - време на контакт - определя се като времето, през което стъпалото все още е в контакт със земята;
• Stride length (m) - дължина на разкрач - дистанцията между две крачки (две стъпвания) на един и същи крак;
• Cadence (step/min) - ритъм - определя се като брой стъпки в минута;
• Pronation/ Supination (deg⁰) - пронация/ супинация - определя се като ъгъла на завъртане на стъпалото около оста на глезена и третата метатарзална кост. Този ъгъл се измерва в четири различни момента, Heel strike (контакт на петата със земята), Foot flat (средна част на стъпалото/ фасцията), Heel take off (повдигане на петата), Toes take off (повдигане на пръстите);
• Stance process (ms) - процес на позициониране - продължителността на трите фази - Taligrade (пета до фасция), Plantigrade (фасция до пръсти), Digitigrade (пръсти до вдигане на пръсти от земята).

Цел на Гейт анализа
Целта е да получим динамична визия от походката на пациента и да визуализираме кривенето/ пронирането на стъпалото на всеки ключов етап от движението. По този начин ще бъде възможно да се направи адаптирана и локализирана корекция с индивидуалните ортопедични стелки, според промените в контакта, очертани от нашия софтуер. Ще имаме и сравнение между двата крака, за да се оцени симетрията между тях. Анализът дава информация за пространствено-времевите параметри, изследвани от нашите интелигентни стелки, детайлно и цялостно. Това е преглед, който дава бърза представа за качеството на походката на пациента, за симетрията между долните крайници и стандартите, описани в специализираните статии по подиатрия и биомеханика на ходилата. Индикаторите показват дали резултатът е в норма или е далеч от нея, с възможност за визуализация на стойностите, както и индексите за симетрията на всеки параметър, дори докато краката са във въздуха. ПодоСмарт анализира ъгъла на пронация и супинация при четирите фази на крачката: допир с петата, цяло стъпало, повдигната пета, повдигнати пръсти.

За специалистите, респективно за пациентите, стъпалата, стойката и походката са изключително важни, защото те пряко рефлектират върху здравето на целия костно-ставен апарат. Неведнъж сме говорили и писали за това, че ако само се третират болки или травми без да се обърне внимание на причината за тях, а в над 80% от случаите причината се крие в лошата стойка, то болките и травмите се връщат отново и отново, и така стават хронични. Така направеният анализ може да се изпрати на е-мейл на клиента или да бъде отпечатан на хартия.

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: от 3 Юни до 14 Август 2020г

С предварително записан час на телефона на избрания обект.

Промяна на записан час може да се направи еднократно, 24 часа предварително.

Анализът се извършва от сертифициран специалист.

Готовият анализ може да се изпрати на е-мейл на клиента или да бъде отпечатан на хартия.

Няма ограничение за броя ваучери на клиент.

Прочети още

Бонуси

Всеки клиент с ваучер получава консултация за решения на съответния проблем.

Прочети още
4.80 от 311 оценки
177
Всички отзиви
275 · 88%
18 · 6%
9 · 3%
1 · 0%
8 · 3%
Отзиви от Мъже
42 · 86%
4 · 8%
1 · 2%
0 · 0%
2 · 4%
Отзиви от Жени
223 · 89%
13 · 5%
7 · 3%
1 · 0%
6 · 2%
Отзиви от Варна
123 · 90%
8 · 6%
3 · 2%
0 · 0%
2 · 1%
Отзиви от София
53 · 82%
5 · 8%
4 · 6%
1 · 2%
2 · 3%
Отзиви от Стара Загора
35 · 92%
3 · 8%
0 · 0%
0 · 0%
0 · 0%
Отзиви от Пловдив
24 · 89%
1 · 4%
1 · 4%
0 · 0%
1 · 4%
Отзиви от Плевен
13 · 93%
0 · 0%
0 · 0%
0 · 0%
1 · 7%
Надя преди 2 дни
Заведох 6 годишното си дете и служителя не просто му направи измервания, а ми даде пълна информация на разбираем език. Изключително съм доволна.
 · подкрепям!
Николина преди седмица
Изключително съм доволна от нивото на обслужване! Обръща се внимание на всеки един детайл на проблема, който имам и се предлага решение за него!
 · подкрепям!
Румянка преди 2 седмици
Благодаря за любезното отношение и компетентна информация за състоянието на нашите стъпала. Доволни сме от направените индивидуални стелки, препоръки и насоки за подобряване на здравето. Препоръчваме!!!
 · подкрепям!
Kalina преди 2 седмици
Жената беше изключително любезна и ни даде много полезна информация.
 · подкрепям!
Светломир преди 2 седмици
Много точно изследване.
 · подкрепям!
Мария преди 2 седмици
Изключително любезно отношение, много подробни професионални разяснения, информация, препоръки и съвети, в съответствие с личните ми измервания. Благодаря и за гимнастиката, която ми препоръчаха, има ефект. Горещо препоръчвам на всеки с двигателни проблеми.
 · подкрепям!
Геновева преди месец
За Варна-Благодаря за милото отношение и уникалния професионализъм!Изключително съм доволна от направените стелки и закупената ортеза.Веднага усетих облекчение и разлика в стъпването.Чувствам се по-добре и нямам болки при продължително ходене.
 · подкрепям!
Мила преди месец
Изключително професионално отношение, чудесна процедура, много полезна и висококачествена. Силно препоръчвам мястото (гр. Велико Търново на ул. Полтава) на всеки един за анализ и консултация.
2 · подкрепям!
Мариела преди месец
Сърдечно благодаря на AllSport за изключителната възможност да купя от тях вече втори път ортопедични стелки след професионално изследване на стъпалата ми с високотехнологична техника, съчетано с любезното му провежане от компетентната служителка Лора.
Благодаря и на Грабо!
Препоръчвам горещо!
 · подкрепям!
Десислава преди месец
Доволна съм от отношението и професионализмът.
 · подкрепям!
още отзиви
Адрес и контакти3
Профил
Офертата е осигурена от AllSport
София, Кръстова Вада, бул. Черни връх 170
Тел.:
089 38* **** (скрит)
Раб.Вр:
Понеделник - Петък: 10:00 - 17:00ч.
Велико Търново, Колю Фичето, ул. Полтава 3
Тел.:
087 73* **** (скрит)
Раб.Вр:
Понеделник - Петък: 10:00 - 19:00ч.
Хасково, бул. България 55, магазин Спорт и здраве 19
Тел.:
087 61* **** (скрит)
Раб.Вр:
Понеделник - Петък: 9:00 - 18:00ч, Събота: 9:00 - 14:00ч.
Сайт:
Тел.:
089 38* **** (скрит)
За фирмата
Профил
Още за AllSport вижте в профила им в Grabo.bg

AllSport е официален вносител и представител на няколко марки, които помагат на спортистите да постигат по-добри резултати, да бъдат предпазени от травми и да се възстановяват по-бързо след такива.

Помагат на хора с болки и травми по костно-ставния апарат (глезени, колене, таз, кръст, гръб врат, рамо, лакът, китка), проблеми с вени, кръвообращение, лимфопоток.

"FootBalance е финландска марка, разпространена на 6 континента в над 50 държави. Фирмата има машина за анализ на ходилата и изработване на индивидуални ортопедични стелки 100% по мярка. Като представители на FootBalance, ние строго съблюдаваме ноу-хауто на фирмата. Работим тясно с най-добрите болници, медицински центрове, клиники, рехабилитационни центрове, аптеки, спортни магазини. Всички ние от опит и от статистиката знаем, че 75% от болките и травмите по костно-ставния апарат са причинени от неправилна стойка!

Няма нужда от никакви медицински документи, защото машината на FootBalance прави анализа и го изпраща на е-mail на клиента. При необходимост машината може да формова индивидуални ортопедични стелки, на място за 10 минути. По този начин навигираме ходилата да стъпват правилно, подкрепяме сводовете, коригираме стойката и се грижим за здравето на краката, а оттам и на цялото тяло."

Повече информация за AllSport можете да откриете на адрес www.allsport.bg.

Офертата е осигурена от ОЛСПОРТ ООД, ЕИК: BG130861055.

Предишни оферти50
Виж още
Индивидуални ортопедични стелки FootBalance Medical
199 лв. 240 лв. 4.06 - 31.08 2 грабнати кв. Кръстова Вада
-17%
Анализ на стъпалата и динамичен анализ по време на движение
10 лв. 20 лв. 30.05 - 10.09 54 грабнати кв. Кръстова Вада
-50%
Още оферти за Здраве
Преглед за гръбначни изкривявания, плюс лечебен масаж и изготвяне на комплекс упражнения
35 лв. 80 лв. 11.08 - 20.09
88 : 49 : 34
кв. Лозенец
Изследване на хормони на щитовидната жлеза - TSH, FT3, FT4, MAT и TAT
40 лв. 15.05 - 15.08
40 : 49 : 34
617 грабнати ул. Бузлуджа 64
Преглед при ендокринолог
14.90 лв. 30 лв. 10.06 - 31.08 5 грабнати ул. Осогово 86
Ехографски преглед на щитовидна жлеза
20 лв. 30 лв. 14.07 - 14.08
40 : 49 : 34
2 грабнати кв. Младост 1
« Обратно към всички оферти

Въпрос

Изпрати