X
Тази оферта вече е разграбена!
» Виж всички активни оферти за Уроци

Не спирай да учиш! Двумесечен присъствен курс "Front-end програмиране" за начинаещи програмисти, от Bulitfactory

Офертата е разграбена! от 24.10.2019г до 12.11.2019г
Предоставено от: Bulitfactory ул. Хан Крум 3
Цена: 800лв 400лв
Запиши се за известие при нова оферта от Bulitfactory
Email:

За офертата

Владееш чужд език, но искаш да "говориш" на езика на програмирането? Bulitfactory са твои верни съюзници в твоето ново начинание с предложение за курс с теретична и практическа насоченост!

Двумесечен присъствен курс "Front-end програмиране" за напълно начинаещи програмисти (3 модула) 400 лв плати сега 120 лв

Повече за системата на обучение и какво включва курсът:

Модул 1
HTML5 - HTML е основният маркиращ език за описание и дизайн на уеб страници. Тук ще се научите да структурирате и пишете правилен, чист и валидиран код. Ще се запознаете с добрите SEO практики и ще изминете нужните оптимизационни стъпки, благодарение на които писаният от вас сайт ще се класира на по-горни позиции в google. Ще се научите да свързвате отделните страници по между им с хипервръзки (линкове). Ще се научите как да работите с тагове, атрибути, заглавия, параграфи, списъци, таблици, изображения, форми и мултимедия.

Модул 2
CSS - CSS е език за описание на стилове. Използва се основно за стилизация на елементите структуриращи HTML старниците. Ще се научите как да стилизирате background-images, цветове, текст, линкове, бутони, списъци, таблици, позициониране на елементите, дисплей стойности. Ще научите responsive design концепциите (как да направим сайта да изглежда еднакво добре на различните видове екранни устройства). Ще се научите да създавате mobile и google friendly web сайтове.

Модул 3
JavaScript & jQuery - ще се запознаете с начините за манипулиране на DOM с помоща на Javascript и Jquery. JavaScript е програмен език, който позволява динамична промяна на поведението на браузъра в рамките на дадена HTML страницата. Jquery е библиотека изградена изцяло на основата на Javascript. В този модул ще разберете как да манипулираме web сайт динамично. Как да анимираме, сменяме картинки и създаваме динамични менюта.

Bootstrap - най-популярният фреймуърк за девелопмънт на респонсив дизайн на уеб сайтове. Ще се научите да създавате уеб сайтове съобразени с концепцията mobile first и сайтове изглеждащи перфектно на всички екранни устройства.

Как протича обучението
• Присъствени занятия - взима се материал с нова тематика. Oтговаря се на въпроси и се разясняват неясноти. Пише се програмен код и се работи с упражнения и задачи. Решават се колективни задачи. За да придобиете опит за работа в екип.
Извън присъствени занятия - Гледане на над 200 авторски теоретични и практически видео уроци в студентската ни система. Работа с презентации;
• Работа върху домашни упражнения.

За кого е предназначен този курс?
• За ученици - курсът е подходящ за гимназиални ученици и студенти, които имат желание да продължат образованието си, насочвайки се към ИТ сектора и развивайки допълнителни умения в изграждането на уеб базирани уеб сайтове и приложения.
• За възрастни, които имат желание да се преквалифицират, насочвайки допълнителни усилия към това да се научат да създават красиви и функционални уеб сайтове и приложения.
• За всеки, който има визия за цветове, форми и позициониране на елементи и който има желание да се развива в динамичния ИТ сектор със специалност Front-end програмист.

Как протичат видео лекциите може да видите тук.

Цялата информация относно курса може да намерите тук.

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: от 24 Октомври до 15 Ноември 2019г

С предварително записване в група, най-късно до 15 Ноември, на: 087 76* **** (скрит) или Email: info@bulitfactory.com.

Доплащането на остатъка от сумата е необходимо да се направи на място при започване на курса, като доплащането може да бъде на две вноски.

Курсът стартира на 15 Ноември.

График на присъствените занятия: Понеделник, Сряда и Петък (18:30 - 21:30ч).

Продължителността на курса е 8 седмици, 24 дни и 72 учебни часа.

Всичкият нужен софтуер за предстоящия курс се получава и инсталира безплатно от Bulitfactory.

За курсистите е силно препоръчително използването на собствен лаптоп, за да бъдат максимално улеснени при следването на модулите на обучение, присъствено на лекциите, и работата върху материала вкъщи.

В края на курса всеки курсист получава сертификат, описващ придобитите умения във всеки един от модулите на обучение и индивидуална оценка върху тях.

Прочети още

Бонуси

Получавате ексклузивен достъп до всички онлайн модули на обучение в двете обучителни системи на Bulitfactory, в които има над 200 авторски видеа на български език, презентации и допълнителни материали.

Всеки клиент с ваучер ползва 20% отстъпка от всеки следващ курс в академията на Bulitfactory, както и консултации за начините за успешна реализация в IT сектора.

Прочети още
5.00 от 72 оценки
41
69 · 96%
3 · 4%
Росица преди седмица
Много добре представен материала. Не се чудете имате още време и валчера грабнете.
1 · подкрепям!
ИЛИАНА преди седмица
Доста знания се получават
1 · подкрепям!
Христина преди месец
Много полезен курс! Доволна съм! Информацията е поднесена достъпно и изчерпателно. Препоръчвам го!
2 · подкрепям!
Живка преди месец
Много полезен курс!
2 · подкрепям!
Милена преди 3 месеца
Това са най-добрите уроци на тази тематика, които някога съм гледала. Представени са изключително интересно и разбираемо, а обратната връзка, която е много важна за едно обучение, е на отлично ниво. Не всеки може да преподава, а вие го можете, Bulitfactory! Продължавайте все така и Благодаря!
3 · подкрепям!
Iva преди 5 месеца
Не мога да повярвам колко много получих за една смешна сума. Огромен ресурс от знания, изключително достъпно и интересно представени материали, подходящи и за съвсем начинаещи. Препоръчвам на всеки, който има желание да учи по удобен и достъпен начин, не се колебайте.
1 · подкрепям!
Lora преди 6 месеца
Много съм благодарна, че така добре са обяснени нещата на разбираем български език.
Благодаря, че сте се постарали да направите уроците толкова приятни и завладяващи.
Очакваме нови неща занапред :)
2 · подкрепям!
Денка преди 1 година
Изключително коректни.Имахме проблем,който беше отстранен веднага.Благодаря!
1 · подкрепям!
Stanislav преди 1 година
Ваучерът беше закупен за съпругата ми. Тя е много доволна и с интерес се учи от лекциите. Материята е поднесена изключително достъпно и разбираемо дори за хора, които са извън тази сфера. Бърза обратна връзка при възникнали въпроси.
2 · подкрепям!
Калина преди 2 години
Добре структорирани лекции. Адекватна обратна връзка за домашните упражнения и въпросите ми към тях. Браво!
2 · подкрепям!
още отзиви
Адрес и контакти
София, ул. Хан Крум 3, Малките 5 Coworking Space
Тел.:
087 76* **** (скрит)
Раб.Вр:
По график.
Профил
Офертата е осигурена от Bulitfactory
За фирмата

"Ние, Bulitfactory, правим така, че web технологиите да работят във ваша полза!

Разбирането на бизнеса на нашите клиенти и целевата аудитория е от ключово значение и е наша политика. Ние обръщаме изключително внимание на детайлите в изработването и развитието на всяка една стратегия, защото знаем, че успеха на бизнеса Ви, зависи от нашия опит.

В нашата уеб фабрика ние произвеждаме:

Изработка и дизайн на рекламни и презентационни уеб сайтове за вашия бизнес или вашия лични нужди.

Дизайн на уеб страници с цел оптимален, добре изглеждащ и удобен вид, подходящ за различни устройства - мобилни телефони, таблети, настолни компютри и др. с различна резолюция на екрана.

След редица от мерки и решения въз основа на технически изисквания и параметри, прилагаме всички необходими действия, така че създаденият от нас сайт да отговори на всички изисквания за google friendly web страници.

Изграждане на online магазини с responsive дизайн и админ контролен панел, адаптиран към всички настолни и мобилни устройства. Обучение за работа с него или поддръжката е изцяло наша грижа - Вие избирате.

Създаваме и поддържаме фейсбук страници за вашият бизнес. Набираме нови харесвания и членове, промотираме страницата ежедневно, публикуваме съдържание съобразено с тематиката на страницата Ви. Увеличаваме броя на потенциалните Ви клиенти.

След внимателно проучване и анализ изготвяме маркетингови стратегии и таргетираме рекламните Ви кампании към интернет потребители, които в най голяма степен ще се превърнат във ваши клиенти."

Още за Bulitfactory вижте в профила им в Grabo.bg

Офертата е осигурена от РИЗЪРВД ЕООД, ЕИК: 203680226.

Предишни оферти126
Виж още
Още оферти за Уроци и курсове
6 или 12-месечен достъп до онлайн курс по Английски език - нивa А1, А2 и В1
29.90 лв. 299 лв. 8.07 - 8.08
69 : 38 : 17
1 грабнат
-90%
Шофьорски курс за категория А, В, С, С+Е или D
270 лв. 13.06 - 13.08
93 : 38 : 17
13 грабнати кв. Изток
Шофьорски курс за категория В
350 лв. 660 лв. 11.05 - 31.07 18 грабнати кв. Гоце Делчев
Онлайн курс по избор от 33 програми, с достъп до платформата за 1 месец
49 лв. 1.08 - 31.08
45 : 38 : 17
Онлайн курс по английски език - ниво по избор, с 12-месечен достъп до платформата
24.90 лв. 349 лв. 11.06 - 7.08
45 : 38 : 17
8 грабнати
« Обратно към всички оферти

Въпрос

Изпрати