X

Хранителна добавка Immunifix за посилване на имунната система и възстановяване на организма, от Biotica 1961

Грабнати ваучери:
10
Предоставено от: Biotica 1961
Цена: 38лв 24.70лв
Грабни ваучер

За офертата

Biotica 1961 отново има супер предложение за вашето здраве! Благодарение на билковия си състав, тази хранителна добавка е създадена за подсилването на имунната система и грижата за цялостното здраве на човешкия организъм!

Хранителна добавка Immunifix (100мл) 24.70 лв вместо 38 лв

Повече за продукта:

Билките от състава на Immunifix може да се определят като "силен имуномодулатор", съдействат за производството на естествени антитела, подпомагат функциите на имунната система и работят за поддържането на оптималните нива на действие. Активните компоненти подпомагат за повишаване активността на естествените "клетки убийци", съставляващи 90% от имунните клетки, които отговарят за имунитета и водят борба с "лошите клетки" в организма. Подпомага стимулирането на производството на "интерферон гама (INF-γ)". Продуктът влияе благоприятно върху целия организъм.

Функции на имунната система
Имунитетът е изключително важна част от организма ни. Клетките на имунната ни система са много и постоянно се грижат за защитата на нашето здраве. Имунната система е изградена от специализирани клетки, протеини, тъкани и органи, които осигуряват защитата на организма от микроорганизмите, вирусите и чуждородните белтъци, с които той се среща всеки ден. Имунитетът се определя като невъзприемчивост на организма към несвойствени за него макромолекули, продукт на чужда генетична програма. С други думи, това означава неговата способност да се противопоставя на навлизането на паразити, да се бори с инфекциите и да ги елиминира, както и да елиминира възникнали в него патологични клетки и образувания, за да съхрани своята генетична програма и уникалност. Но тя може да бъде атакувана от различни фактори, които влияят върху нормалното и функциониране, а това от своя страна налага постоянна грижа за поддържането и в оптимално състояние.

Действие на Immunifix:
• Намалява умората и ободрява;
• Подпомага възстановяването на организма след боледуване;
• Има антивирусна, антипролиферативна и имуномодулираща активност;
• Стимулира производството на "интерферон гама (INF-γ)";
• Подпомага тялото при стрес и депресия;
• Оказва имуностимулиращо и антивъзпалително действие;
• Грижи се за нормалната функция на черния дроб, бъбреците и панкреаса;
• Спомага бързото възстановяване след прекарани операции;

Какво е "Интерферон Гама" (INF-γ)?
При възникване на инфекция в човешкия организъм се развиват имунни реакции със сложни клетъчни взаимодействия. Регулатори на тези взаимодействия са специални протеинови молекули, наречени цитокини. Към днешна дата са изучени над 200 различни цитокини. Характерното за тях е, че сами по себе си не могат да окажат никакво въздействие върху чуждите антигени и служат най-вече за предаване на информация от една клетка на друга. Без участието на цитокините е невъзможно да се развие нормален имунен отговор. Един от ключовите цитокини е интереферонът. Съществуват три типа интерферон - интерферон алфа (INF-α), интерферон бета (INF-β) и интерферон гама (INF-γ). Всички интерферони имат имуномодулиращ, противовирусен и антипролиферативен ефект.

Съдържание:
• Екстракт бял равнец
• Екстракт коприва
• Екстракт котешки нокът - кора
• Екстракт шипка
• Екстракт орех
• Екстракт мащерка
• Екстракт артишок
• Екстракт върбинка
• Екстракт ехинацея

Прием
По 40 капки 2 пъти дневно, разтворени в 50мл вода или сок. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. За максимални резултати специалистите препоръчват минимален прием от 3 месеца. Може да почувствате някои от предимствата и подобренията по-рано. Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене. При бременност и кърмене да се приема само след консултация с лекар. Не се препоръчва за лица под 18 годишна възраст. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца. Съвместим с медикаментозна терапия, с изключение на случаите описани в листовката на приеманото лекарство. За да настъпи пълно усвояване, единствена роля играе метаболизмът. Това е причината, при едни хора ефектът да се наблюдава още след втората седмица на прием, а при други в рамките на тримесечния курс на прием.

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: от 17 Март до 17 Април 2020г

При грабване на ваучер посочете имената си, телефонен номер за контакт и точен адрес за доставка. В полето "Забележки" уточнете дали посоченият адрес за доставка е личен или на офис на Speedy.

Доставката е за сметка на клиента - 4лв до личен адрес или офис на Speedy. Извършва се в рамките на 2 - 3 работни дни след издаване на ваучер.

Препоръчителен прием: по 40 капки 2 пъти дневно, разтворени в 50мл вода или сок.

Срок на годност на продукта: 05.08.2021г.

Продуктът не замества разнообразното хранене. Да се съхранява на място недостъпно за деца.

Не се препоръчва за лица под 18-годишна възраст. При бременност, кърмене и по-високи дози да се приема след консултация с лекар.

Всеки клиент може да ползва до 5 ваучера за себе си.

Прочети още

Бонуси

Всеки клиент с ваучери за 3 продукта получава книга "Лечебните билки на България".

Прочети още
4.70 от 285 оценки
151
249 · 87%
14 · 5%
8 · 3%
4 · 1%
10 · 4%
5
преди 10 часа
Много бързо реагиране и доставйата. Сега остава и от продукта да има ефект :)
 · подкрепям!
5
преди 2 дни
Бърза доставка, дано добавката да има ефект!
 · подкрепям!
5
преди 3 дни
За офертата още не мога да кажа нищо - едва втори ден използвам продукта.

Що се отнася до доставката - много съм доволна. Бърза и коректна доставка. Много внимателен куриер.
Поздрави, Е. Тодорова
 · подкрепям!
5
преди 4 дни
Много бързо и безпроблемно пристигна поръчката.
Не съм изпробвала този продукт, но мои приятели ми го препоръчаха :)
 · подкрепям!
4
преди седмица
Много бърза доставка този път, а да ефекта-предстои да ви дам :P
 · подкрепям!
5
преди 2 седмици
Много бързо и добро обслужване
 · подкрепям!
5
преди 2 седмици
Винаги коректни в доставката, ползвам периодично продукта и съм довона от резултата в редукцията на теглото.
 · подкрепям!
5
преди 3 седмици
Бърза доставка
 · подкрепям!
5
преди 3 седмици
Хубав е продукта.
 · подкрепям!
5
преди 3 седмици
Бърза доставка, но все още без мнение за резултата.
 · подкрепям!
още отзиви
Адрес и контакти
С доставка.
Профил
Офертата е осигурена от Biotica 1961
За фирмата

"Мегасмарт България" ЕООД е бързо развираща се компания - производител на хранителни добавки. Политиката ни е фокусирана изцяло към иновативните подходи в съвременната фитотерапия. Здравето е основен приоритет на всеки човек и фундамент, на който се изграждат всички останали цели, желания и мечти. Желанието ни е да поставим основите в България на нестандартни и щадящи методи за лечение на много от съвременните заболявания. Смисълът на работата ни - да бъдем "смарт" - умни, практични.

Продуктовата ни гама се състои от 58 артикула, със собствен почерк и стил, с поглед в бъдещето, към медицина, която може да бъде наречена "алтернативна". Тя подпомага конвенционалните подходи в лечението на много от фаталните болести на съвремието.

През 2014г стартирахме проекта "Триактал" - хранителна добавка, разработена по рецептурите на Д-р Хулда Кларк, подпомагаща онкотерапията и цялостното изчистване на организма от паразити. За по-малко от година "Триактал" стана един от най-търсените продукти в своя сегмент и до момента е ненадминат по качество и чистота на съставките.

Следвайки последните тенденции в областта на микробиологията и механизмите на усвояване на микроелементите от клетките създадохме серия продукти "Biotica 1961", разработени по рецептурите на акад. Хлебаров. Изцяло базирана на концентрирани формули с растителни екстракти, позволяващи пълно усвояване на клетъчно ниво. Всяка формула е с максимална концентрация на активни компоненти и с доказан произход на екологично чисти съставки. През годините серията се обогати като към момента серията се състои от 19 течни еликсира и 19 продукта на капсули. Тук са включени 2 продукта за деца Strong Kids, таблети за смучене за периода на израстване и Paki - тинктура за пречистване от паразити.

През 2019г създадохме нова продуктова линия хранителни добавки HerbaFix. Серията се състои от 11 течни еликсира в стъклени опаковки и 9 на капсули.

Използваме най-съвременната технология за производство на течни форми, позволяващи нетермично извличане на активните компоненти. Без изкуствени консерванти, оцветители и подобрители.

Нашите формули се базират на чисти концентрирани извлеци от прецизно селектирани билки и растения от сертифицирани производители. Те притежават сертификати за произход и качество. Произведени са в съответствие с най-високите европейски стандарти за производство на хранителни добавки. За капсулиране на субстанциите се доверяваме на професионализма на фармацевтичния гигант - заводите Capsugel в Colmar, Франция.

Брандовете "Biotica 1961", HerbaFix и Триактал са много добре позиционирани в он-лайн пронстранството и са разпознаваеми от неговите потребители. Към момента работим с над 300 аптеки в цялата страна.

За тези години на работа успяхме да докажем себе си, да позволим десетки хиляди хора да успеят да подобрят здравето си и да открият нов, различен начин да прекроят ежедневието си.

Повече информация за Herbafix можете да откриете на адрес biotica.bg или във Facebook.

Още за Herbafix вижте в профила им в Grabo.bg

Офертата е осигурена от МЕГАСМАРТ ЕООД, ЕИК: BG202172770.

Предишни оферти125
Виж още
Хранителна добавка Podagro Protect срещу подагра
27.30 лв. 42 лв. 16.03 - 16.04 14 грабнати доставка.
Хранителна добавка Fat Burner за редукция на излишното тегло
27.30 лв. 42 лв. 12.03 - 12.04
94 : 52 : 59
64 грабнати
Още оферти за Здраве
Други разгледани оферти от потребители
4 броя калъфки за възглавница "Лила" от Cotton plus
9.84 лв. 27 лв. 17.03 - 17.04 11 грабнати
-64%
Възглавница с обработени тъкани с Алое Вера
9 лв. 30.98 лв. 17.03 - 17.04 38 грабнати
-71%
Единичен спален комплект по избор
14.92 лв. 29.89 лв. 17.03 - 17.04 38 грабнати
-50%
Комплект хранителни продукти "Мега"
21.10 лв. 21.03 - 9.04 1 грабнат Пловдив
Двоен спален комплект от ранфорс в 4 части
40.13 лв. 60 лв. 17.03 - 17.04 9 грабнати
-33%
Спален комплект от перкал - десен и размер по избор
25.25 лв. 45.90 лв. 16.03 - 13.04
23 : 52 : 59
18 грабнати
-45%
TED
« Обратно към всички оферти
ГрабниЦена: 24.70лв 38лв

Въпрос

Изпрати