X
Тази оферта вече е разграбена!
» Виж всички активни оферти за Други

Енциклопедичен анализ на Хюман Дизайн карта, от Хюман Дизайн Insights

Офертата е разграбена! от 20.04.2018г до 09.05.2018г
Грабнати ваучери:
4
Предоставено от: Хюман Дизайн Insights
Цена: 30лв 14.99лв
Запиши се за известие при нова оферта от Хюман Дизайн Insights
Email:

За офертата

Искате да разберете повече за себе си? Хюман Дизайн Insights ви предлага невероятна възможност да прочетете пълен и структуриран анализ на вашата Хюман Дизайн карта!

Енциклопедичен анализ на Хюман Дизайн карта (около 20 страници) 14.99 лв вместо 30 лв

Анализът включва:

Глава 1: Изображение на бодиграфа
SVG изображение на бодиграфа - влиянието на планетите в момента на раждането ви в едно изображение.

Глава 2: Променлива и значение
Лява и дясна ориентация. Фокусирани и целенасочени ли сте, или сте възприемчиви и пасивни, способни да погълнете огромно количество информация? Съществуват 16 променливи. Коя е вашата и какво значи тя?

Глава 3: Четирите Трансформационни ключа

Разкрива начина за най-добро усвояване на храната - ОЗС, информира ни за средата, където тялото ни се чувства най-добре и където няма съпротивление - Среда, Гледната точка, която е в основата на нашето уникално осъзнаване - Перспектива и нашата Мотивация и Осъзнаване.

Глава 4: Статистика на индивидуални, логически и абстрактни активирани портали

Всеки от нас притежава индивидуални, абстрактни и логически активирани портали. Статистиката включва както несъзнаваните, така и съзнаваните.

Глава 5: Статистика на линиите
Брой активации за линия. Например, Линия 2 може да е активирана 8 пъти, което статистически ви прави 30% отшелник.

Глава 6: Общи постановки
- Вашият Тип, Авторитет, Профил и значението им - Главата е именувана така, понеже съществуват 5 типа, 7 авторитета, 12 профила, което прави тези представи за нас сравнително често срещани. Например, близо 80% от хората са генератори и всички те имат един и същи обяснителен текст за тип. Всеки 7-ми има еднакъв с Вашия Авторитет. И всеки 12-ти същия Профил.

Глава 7: Инкарнационен кръст и тълкуване
Всеки има Инкарнационен кръст - това за което е роден, предназначението му. Не всеки достига до изживяването му. Изисква се живеене спрямо Стратегията и Авторитета. Съществуват 192 основни и 768 специфични Инкарнационни кръста.

Глава 8: Дефинирани и недефинирани центрове и значение

Има 9 центъра. Някои от тях са дефинирани и като такива са с постоянно еднотипно проявление, други са недефинирани - място за експеримент и учене. Недефинираните центрове са отворени да възприемат от света и са под влияние на дефинираните.

Глава 9: Канали и значение

Между два центъра може да се образува Канал, при наличието на съответстваща двойка активирани портали. Каналът изнася същността на двата портала на по-високо ниво, формира абстракция и създава поле на две противоположни енергии, поле, което постоянно усещаме в себе си като нова форма на знание, осъзнаване, енергийна или емоционална динамика.

Глава 10: Линии и тълкуване
Линиите внасят голяма конкретика в анализа на бодиграфа. В тази глава ще намерите подробно обяснение за всяка ваша линия. Всеки разполага с 26 отнасящи се до него конкретни проявления на влияещите му планети. Тук ще намерите учудващо точни твърдения за вас!

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: от 20 Април до 20 Май 2018г

Необходимо е да се изпрати имейл на humandesigninsights@abv.bg със следната информация: номер и секретен код на ваучер; псевдоним; година, месец, дата и час на раждане; град и държава на раждане.

Енциклопедичният анализ се получава на: http://humandesigninsights.com/Report.php
в рамките на 1 ден след изпращане на пълната информация и е с големина 20 страници във формат word.

Анализите, които се предлагат, се изграждат на база рождена информация ден, месец, година, час и минута на раждане. При създаването им се използват набор от астрологични програми, които пресмятат планетните позиции. Анализите са лични и няма как два анализа да са с еднакво съдържание. Съдържанието по анализите или интерпретацията на астрологичните данни е основано на различни източници данни, като книги и интернет ресурси.

Прочети още

Бонуси

Всеки клиент с ваучер с 2 ваучера получава безплатно следващ eнциклопедичен анализ на Хюман Дизайн карта.

Прочети още
4.00 от 53 оценки
28
Всички отзиви
32 · 60%
6 · 11%
4 · 8%
5 · 9%
6 · 11%
Отзиви от Мъже
5 · 100%
0 · 0%
0 · 0%
0 · 0%
0 · 0%
Отзиви от Жени
26 · 57%
6 · 13%
4 · 9%
5 · 11%
5 · 11%
Отзиви от София
11 · 55%
3 · 15%
2 · 10%
3 · 15%
1 · 5%
Пламена преди 2 години
Много съм доволна от услугата. Много добре структурирана и точна информация, отговорът е бърз и лесен за четене. От моя гледна точка написаното е доста вярно и прецизно. Изключително полезен за мен анализ. Бих се възползвала отново и препоръчвам!
 · подкрепям!
Цветомира преди 2 години
Много съм доволна от услугата! Имаше неясни неща за мен, но след разговор с г-н Димитров, той ми прати допълнителен разчет, с което много неща ми се изясниха! Изключително полезен за мен анализ. Бих се възползвала отново и препоръчвам! А г-н М.Димитров подходи изключително професионално!Благодаря Ви
 · подкрепям!
Gergana преди 2 години
Много добре структурирана информация, отговорът е бърз и лесен за четене. Много точно са отразени различните аспекти. От моя гледна точка написаното е доста вярно и прецизно.
 · подкрепям!
Nela преди 2 години
Бърз отговор. Даденото като анализ е суха и доста протеворечива информация. Изглежда като, че ли е правено от програма и да си го разчиташ сам.
 · подкрепям!
Боянка преди 2 години
За пореден път се убедих колко сериозна наука е астрологията. 100% верен партньорски анализ, страшно полезен за себеопознаването и развитието на връзката ни. Фантастично! Огромна благодарност и най-добри пожелания на Мартин Димитров - абсолютен професионалист!
 · подкрепям!
Красимир преди 2 години
В началото бях скептичен от предлаганата услуга, поради предишен лош опит, но съм повече от приятно изненадан от Вас! Включвате подробна информация, за която дори не съм предполагал. За разлика от други, които предлагат подобен вид анализ, Вие определено покривате и дори надскачате! Препоръчвам!!
 · подкрепям!
Антония преди 2 години
Очакванията ми бяха по-големи. Някои страници се дублират. Копнато и поместено....без да е подредена информацията.
 · подкрепям!
Красимира преди 2 години
Лесна, приятна и бърза комуникация с екипа на Хюман Дизайн Insights.
Останах приятно изненадана от съдържанието на Изготвения Астрологичен Анализ.
Поздравления за устрема, с който си вършите работата.
 · подкрепям!
Дилян преди 2 години
Не съм се интересувал живо досега и поръчах по чужда препоръка, но останах категорично впечатлен. Не получих просто информация, с която да се съглася, а и такава, от която мога да направя полезен извод за себе си. Перспективи, които не съм виждал по такъв начин. Поучително и полезно. Страхотен труд!
 · подкрепям!
Мариета преди 2 години
Изключително коректни. Аз съм доволна от анализът. Успяха да уловят много специфични неща с точна конкретика. Нямаше нещо, което да ми е в противоречие. Препоръчвам :) !
 · подкрепям!
още отзиви
Адрес и контакти
Профил
Офертата е осигурена от Хюман Дизайн Insights
Онлайн услуга.
Тел.:
088 46* **** (скрит)
За фирмата
Профил
Още за Хюман Дизайн Insights вижте в профила им в Grabo.bg

Хюман Дизайн Insights е фирма, която изготвя астрологични и хюман дизайн анализи. Хороскопите се създават на база рождени данни и представляват тълкуване на астрологичните позиции, калкулираните стойности и междупланетни аспекти.

Анализите са красиво изготвени, подходящи за различни устройства.

Офертата е осигурена от ХЮМАН ДИЗАЙН ИНСАЙТС ЕООД, ЕИК: 204858799.

Въпроси и отговори1
Ако не сме сигурни точно за часа на раждане, може ли да се направи?
Здравейте,

част от информацията е обвързана с часа, но не е задължително промяна в часа да доведе до промяна в анализа. Ще проверя дали се променя при Вас и ако да, то мога да изпратя два варианта на анализа.

поздрави
Предишни оферти15
Виж още
« Обратно към всички оферти

Въпрос

Изпрати