X
Тази оферта вече е разграбена!
» Виж всички активни оферти за Пазаруване

Романтичен подарък за Нея или Него! Ръчно изработена гривна от естествени камъни според зодията, от vFashion.bg

Офертата е разграбена! от 25.01.2017г до 08.02.2017г
Грабнати ваучери:
9
Предоставено от: vFashion.bg ул. Петра 2
Цена: 24лв 9.90лв
Запиши се за известие при нова оферта от vFashion.bg
Email:

За офертата

Всеки ден четеш хороскопа си? Ако отговорът ти е "да", то предложението на vFashion.bg ще ти хареса! Вземи уникален аксесоар, изработен специално за теб или половинката ти!

Ръчно изработена гривна от естествени камъни според зодията - за 9.90лв, вместо за 24лв.

Повече за зодиакалните гривни:

Още от дълбока древност хората осъзнават и изучават физичните и мистични свойства на скъпоценните и полускъпоценните камъни. Кралиците избират скъпоценните си камъни според мистичните им свойства, инкрустират ги в бижутата и короните си. В днешно време не е нужно да си крал или кралица, за да се насладиш на магията на естествените камъни.

Но как да изберем кой камък е най-подходящ за нас? Независимо от всичко писано досега и независимо от всички изследвания и проучвания, знаем, че не можем да сложим голяма група хора под общ знаменател и че всеки човек е различен. Затова запомнете, че първо и най-важно е да следвате своята собствена интуиция! Можете спокойно да носите всякакви бижута с естествени камъни, стига вие самите да ги харесвате.

Въпреки това всеки естествен камък има своя енергия и мистични свойства. Така например за тигровото око се казва, че е камък на парите, а за розовия кварц – на любовта, аквамаринът дава кураж, а хематитът е идеален за ума. Друг начин за избор на бижу с естествени камъни е според зодията ви. С напредването на астрологията, изборът на бижу по този начин става все по-разпространен. Различните астролози имат различни тълкувания, но ние сме се опитали да съчетаем различните течения в астрологията, за да постигнем най-добрия резултат. Трябва да се има предвид, че е важен не само всеки отделен камък, но и съчетанието между камъните.

Овен
Гранат - носи щастие в любовта и приятелството и предпазва.
Аметист - служи като добро допълнение към личността на този знак. За някой хора има невъзможни неща – но за Овена – такива неща не съществуват.

Телец
Розов кварц - може да се разглежда като лечебен камък за Телеца. Енергията в камъка може да помогне на Телците за успокоение, когато се сблъскват с проблеми. Розовият кварц е рожденият камък за представителите на зодията и има помага да избистрят съзнанието и мислите си.

Ахат - има много силно влияние върху Телците. Помага за осъзнаване на възможностите и ни дава сили да сбъдваме мечтите си. Телците са изключително артистични личности. Ахатът ги прави по-разумни и им помага да развиват правилно творческите си способности. Освен това защитава от заплахи.

Авантюрин - Този полускъпоценен камък помага на Телците да се освободят от капана на материалния свят. Помага за намиране на креативни идеи, които водят до спокойствие, търпение и постигане на успех.

Малахит - помага в процеса на реформиране на живота. Може да се каже, че това е камъкът на просветлението за Телците.

Близнаци
Ахат - привлича сила. Много специален камък за зодия Близнаци, който може да привлече допълнителна мощност, когато Близнакът усеща слабост.

Рак
Зеленото определено е цветът на рака като става дума за естествени камъни. Зелените камъни ги стабилизират и облекчават промените в настроението. Това важи най-вече за изумрудът, но понеже не всеки може да си го позволи, можем да носим с удоволствие и други подходящи камъни.

Перли - скъпоценните камъни на любовта за Рака. Заради блясъка си, перлите са физически символ на красота и съвършенство. Те придават мъдрост и искреност на Рака, като му помагат да се предпази от опасност. Даряват с щастие и удовлетвореност хората в напреднала възраст и стабилизират промените в настроението.

Авантюрин - традиционният камък на успокоението. Успокоява ума и сърцето. Когато се завихрят в забързания ритъм на живота и своите силни емоции, Раците имат нужда точно от успокоението на авантюрина.

Аметистът и лунният камък също са подходящи за представителите на тази зодия.

Лъв
Черен оникс - е най-добрият камък за Лъва. Този камък ще помогне на Лъва да осъществи плана си да полети високо, което ще го направи спокоен и гъвкав. Ониксът е символ и рожден камък за Лъва. Ониксът помага на Лъва да поддържа своите положителни качества, като например: да се наслаждава на живота, да бъде зареден с оптимизъм и енергия, да изгаря толкова много физическа и психическа енергия. Подпомага естествения чар и интелигентност.

Тигрово око също е изключително подходящ за лъвовете, особено ако са мъже. Помага за повишаване на умствената сила, за отстраняване на слабостите и ограниченията.

Дева
Карнеол - най-добрият избор за Дева. Рожденият камък на тази зодия им помага, като ги насочва в дейностите, предприети от тях. Карнеолът е свързан с Дева със свойства, като топлина, емоционалност, социализация и творчество. Камъкът дарява собствениците си с щастие.

Ахат - за традиционната западна астрология е рожден камък за Дева.

Тигрово око - Улеснява ежедневието и подпомага за структуриране на планирани дейности.

Везни
Кварц - много важен защитен камък за Везните. Той прави живота на Везните по-забавен и без хаос и бъркотия. Камъкът внася нови идеи, за да запази баланса и положителната самооценка. Тревожността и депресията ще седнат на задната седалка за едно ново, по-леко начало.

Черешов кварц - също балансира представителите на зодия Везни. Пазва идеално на зодията.

Зелен авантюрин - Според хиндуитската астрология това е най-важният камък за Везните. Той потиска неблагоприятните емоции и засилва решителността у обикновено нерешителните Везни.

Скорпион
Естествените камъни влияят силно върху представителите на зодия Скорпион. Скорпионите имат нужда да бъдат по-балансирани. Те могат да помогнат за постигането на хармония и успокоение.

Аметист - На най-авантюристичната зодия е необходим естествен камък, който ще донесе мир и успокоение. Скорпионите имат нужда от ред, колкото е да не умеят да го създават. Както и от равновесие, което ще им помогне да видят ясно пътя си напред.

И като споменахме за авантюристичната личност на Скорпионите, нямахме предвид, че това е отрицателна тяхна черта – напротив. Това е само повод за гордост и само камъкът на авантюристите - Коралът - може да го докаже. Той дава на Скорпионите самоувереност и вяра в способностите им.

Аквамаринът е камъкът на късмета за Скорпионите. Аквамаринът е добър избор за Скорпионите, защото ги балансира. Наред с това, те се чувстват по-атрактивни, привлекателни и красиви. Той е най-добрият камък за любов за Скорпионите.

Стрелец
Стрелците имат усет към красивото. Силата им е във воденето на преговори и създаването на контакти. Любовта им към познанието и приключението ги прави най-мъдрия знак на Зодиака. Има много дълъг списък с камъни за зодия Стрелец. Все пак обаче могат да се откроят и камъни с най-голямо влияние върху представителите на зодията.

Аметист - помага за защита от всякакви психически атаки. Помага за намаляване на отрицателните емоции, като стрес, страх или гняв. Много силно камъкът влияе върху физическото развитие - когато човек тренира или спортува, камъкът подпомага процесите на организма.

Лазурит - символ на съвършенството, към което Стрелците се стремят през целия си живот. Камъкът помага на представителите на зодията да развият ума си, носят щастие и късмет. Камъкът е подходящ за онези Стрелци, които имат нужда от промяна.

Черешов кварц – камък пазител. Защитава от външни неблагоприятни явления. Пази от стрес и уроки. Дава усещане за сигурност. Вдъхва самоувереност и разбиране.

Козирог
Представителите на този зодиакален знак се катерят все по-високо и по-високо към върха. Те не разбират значението на "не мога" и следват до дупка поставените си цели. В изкачването на висините, Козирозите намират сигурност и безопасност. Те имат много силна воля, която понякога граничи с прекалена упоритост, те са отговорни и независими.

Хематит - известен още като "камък на ума", хематитът е основен камък за Козирозите. Той е силно енергиен камък, който ни помага да следваме целите и мечтите си. Подобрява комуникацията и помага да подредим мислите си.

Малахитът - помага на Козирозите да се забавляват, да се поотпуснат и да хармонизират живота си.

Оникс - увеличава интуицията на Козирозите. Той е камък на щастието. Носи баланс и удовлетворение.

Тигрово око - Камък на благосъстоянието. Привлича богатство, пари, късмет. Камък на ума, а не на тялото. Отличен лечебен камък за емоционална нестабилност. Особено полезен, когато се чувствате претоварени.

Водолей
Характерно за представителите на зодия Водолей е, че те много добре усещат всичко, което е правилно за тях. Това се отнася и за естествените камъни. Сами усещат подходящите и вътрешно се съпротивляват срещу неподходящите. Все пак има няколко универсални камъка за тази зодия, които могат да се комбинират по техен избор.

Тюркоаз - помага за неутрализиране на промените. Подпомага възприемчивостта и импулса на Водолея за търсене на нови истини. Когато е подарен, тюркоазът носи богатство и щастие.

Аквамарин - улеснява Водолея в постигане на цялост и психологическа консолидация. Той посредничи между желанието му за свобода и търсенето на границите.

Риби
Аметист - Определено най-подходящият камък за зодия Риби. Символизира силата на Рибите, усилва положителните им качества. За да действа пълноценно трябва да се носи до кожата и да се разтърква по няколко пъти на ден. Известен като камъкът на "духовността и доволството", той има успокояващ и релаксиращ ефект.

Ахат - потиска отрицателните черти на характера. Спомага за повишаване на доверието.

Розов кварц - Камък за психичното изцеление за Рибите. Енергията, която се излъчва от този полускъпоценен камък пасва изключително на характера на Рибите и може да помогне за промяна на начина на живот.

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: от 25 Януари до 14 Февруари 2017г

При грабване на ваучер посочете имената си, телефон за контакт и име и адрес на предпочитан офис на Еконт за доставка (или желание да вземете продукта на място). В полето "Забележки" уточнете желаната зодия.

Доставката е за сметка на клиента - около 4лв до офис на Еконт (независимо от броя поръчани продукти). Извършва се в рамките на 5 - 7 работни дни след издаване на ваучер.

Клиентите от София могат да вземат продукта и на място от посочения адрес.

Гривната се получава в подаръчна кутийка.

Прочети още
4.60 от 275 оценки
109
Всички отзиви
221 · 80%
27 · 10%
8 · 3%
5 · 2%
14 · 5%
Отзиви от Мъже
22 · 71%
2 · 6%
3 · 10%
2 · 6%
2 · 6%
Отзиви от Жени
192 · 81%
25 · 11%
5 · 2%
3 · 1%
12 · 5%
Отзиви от София
61 · 80%
5 · 7%
2 · 3%
4 · 5%
4 · 5%
Отзиви от Варна
46 · 84%
5 · 9%
2 · 4%
0 · 0%
2 · 4%
Отзиви от Пловдив
30 · 67%
9 · 20%
2 · 4%
0 · 0%
4 · 9%
Отзиви от Русе
19 · 90%
1 · 5%
1 · 5%
0 · 0%
0 · 0%
Отзиви от Бургас
19 · 100%
0 · 0%
0 · 0%
0 · 0%
0 · 0%
Дона преди 1 година
дамският портфейл е великолепен.
 · подкрепям!
Илиан преди 2 години
Страхотно е..
1 · подкрепям!
Росица преди 2 години
Доволна съм от полученото мъжко протмоне. Красиво опаковано и качествено. Бърза доставка. Единствено не получих касов бон.
 · подкрепям!
Даниела преди 3 години
Много красиви аксесоари. Отговарят на описанието в офертата. Изключително бърза доставка! Препоръчвам!
1 · подкрепям!
Евгения преди 3 години
Поръчвам за втори път от тази фирма и пак съм очарована от качеството на портфейла и от отзивчивостта и експедитивността на момичето, с което разговарях по телефона.
2 · подкрепям!
ася преди 3 години
Доволна съм
2 · подкрепям!
Елена преди 3 години
Останах доволна от покупката.
1 · подкрепям!
Kalina преди 3 години
Качествено портмоне и бърза доставка :)
1 · подкрепям!
Карина преди 3 години
Много бърза доставка! Продуктът отговаря на описанието. Препоръчвам!
2 · подкрепям!
Мирослава преди 3 години
Много хубави портомонета с много прегради.
1 · подкрепям!
още отзиви
Адрес и контакти
Профил
Офертата е осигурена от vFashion.bg
София, ул. Петра 2, или с доставка
Раб.Вр:
Понеделник - Петък: 10:00 - 17:00ч.
За фирмата
Профил
Още за vFashion.bg вижте в профила им в Grabo.bg

vFashion.bg е онлайн магазин за съвременната жена. За жената, която желае да се облече елегантно, но и небрежно, модерно, но и умерено. За жената, която желае да се отличава от тълпата и държи на себе си и на външния си вид.

Затова при тях ще намерите различни и качествени дрехи, чанти, бижута и обувки. Те обичат работата си и я вършат с удоволствие, амбицирани са да отговорят на изискванията на техните клиенти.

Можете да ги посетите и в техния магазин на адрес: гр. София, ул. Петра 2. Екипът на vFashion.bg ви пожелава приятно пазаруване!

Офертата е осигурена от ВАЛЕНТИНА ФЕШЪН ЕООД, ЕИК: BG201849777.

Предишни оферти40
Виж още
Още оферти за Пазаруване
Планирай 2021 година! Календар тип пирамида със снимка на клиента - 4, 6 или 10 броя
14 лв. 20 лв. 21.10 - 21.12
50 : 07 : 59
кв. Дружба 2
-30%
Авариен комплект за МПС по БДС
36 лв. 45 лв. 15.10 - 15.11 4 грабнати
-20%
Дамско портмоне от естествена кожа - модел по избор
12.90 лв. 26 лв. 19.10 - 11.11
02 : 07 : 59
26 грабнати
Оригинален и забавен подарък за всеки повод! Дигитален портрет или карикатура по снимка с до 4 лица
49 лв. 120 лв. 20.10 - 20.12
26 : 07 : 59
1 грабнат Пловдив
Прясно изпечено гурме кафе - 100% арабика
16.90 лв. 24.90 лв. 20.10 - 20.11
26 : 07 : 59
5 грабнати
Лазерно гравирана табелка за входна врата с текст по избор и възможност за 2 ключодържателя
10 лв. 15 лв. 21.10 - 21.11
50 : 07 : 59
3 грабнати
За изваян силует! Хранителна добавка FiguraFix с 60 капсули
27.30 лв. 42 лв. 21.10 - 21.11
50 : 07 : 59
-35%
Електрическа помпа - диспенсър за вода и други течности, с акумулаторна батерия, за туби от 3 до 20л
11.99 лв. 25 лв. 14.09 - 4.11
26 : 07 : 59
195 грабнати
« Обратно към всички оферти

Въпрос

Изпрати