X
Тази оферта вече е разграбена!
» Виж всички активни оферти за Спорт

Изготвяне на индивидуална фитнес програма за дома или фитнес зала, от Fitnesbg.com

Офертата е разграбена! от 04.06.2020г до 03.07.2020г
Грабнати ваучери:
3
Предоставено от: Fitnesbg.com
Цена: 120лв 29.90лв
Запиши се за известие при нова оферта от Fitnesbg.com
Email:

За офертата

Грабнете предложението на Fitnesbg.com за програма, съобразена изцяло с вашите изисквания, свободно време, условия и възможности! и Сега с невероятна отстъпка!

Изготвяне на индивидуална фитнес програма за дома или фитнес зала 29.90 лв вместо 120 лв

Повече за услугата:

В уникалната платформа на Fitnesbg.com за вас ще бъде изработена персонална фитнес програма, съобразена изцяло с вашите изисквания, свободно време, опит, цели и дори условията, при които желаете да тренирате - у дома или във фитнес-залата. Независимо, дали имате предишен опит във фитнеса, или сте просто ентусиасти в тази област, вие можете да влезете във завидна форма, да подобрите мускулатурата си, да подчертаете мускулите си, да свалите теглото на ненужните места, или да повишите мускулната маса там, където желаете. В платформата на Fitnesbg.com вие може да зададете изисквания към своята персонална фитнес програма според:
• Вашия пол;
• Вашето фитнес ниво и предишен опит (начинаещ, средно ниво или напреднал);
• Условията, при които желаете да тренирате - у дома или във фитнес зала. Измежду огромната бази от данни с фитнес упражнения ще бъдат подбрани такива, които са подходящи за избраните от вас условия на трениране;
• Цел на програмата - сваляне на тегло и стягане на мускулатурата или повишаване на мускулната маса;
• Мускулни групи, които желаете да развивате (избирате три мускулни групи измежду коремни мускули, ръце, гърди, гръб, рамене, крака, задни части или бедра);
• Броя на тренировките, които възнамерявате да правите седмично;
• Продължителност на програмата (2, 4, 6, 8 или 12-месечна програма).

Програмата ще бъде създадена според всички описани аспекти. Ще бъдат специално подбрани подходящите упражнения за вас и ще бъдат разпределени за различните дни от седмицата, съобразно вашите изисквания и възможности. Упражненията ще бъдат компилирани на седмична и дневна база, със съответния брой серии и повторения.

Всяко упражнение ще ви бъде представено нагледно с обяснителни снимки на модели, изпълняващи упражненията, и с ясно текстово обяснение, как да изпълнявате упражението по-най правилния начин начин. Към всяко упражнение получавате и обяснителна информация за тренираните мускулатури.

Дори да не разполагате с възможност да правите някое от упражненията поради липса на правилния уред или просто, защото не ви допада, ще имате възможност да го замените с друго, подходящо упражнение измежду базата данни, което отново ще се вписва с вашите изисквания.

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: от 4 Юни до 4 Юли 2020г

След издаване на ваучера, е необходимо да се запишете, като попълните фомуляр на интернет адрес: http://fitnesbg.com/order.php.

В срок до 3 работни дни след попълването на формуляра вашата програма ще бъде изготвена и може да я откриете в платформата на Fitnesbg.com.

За да разгледате изготвената програма, трябва отново да влезете в интернет страницата на Fitnesbg.com и да въведете своя E-mаil на: http://fitnesbg.com/my_programs.php. Когато програмата е готова, след въвеждане на вашия E-mаil в страницата, ще видите създадената инидивидуална фитнес програма в платформата на http://fitnesbg.com/.

Фитнес програмата ще бъде достъпна в сайта на Fitnesbg.com за 12 месеца, от датата на записването. През този период ще може да използвате програмата неограничено 7 дни от седмицата, 24 часа в денонощието, както от компютъра си, така и от своя смартфон или таблет. Необходимо е да влезете във http://fitnesbg.com/ чрез браузъра на устройството си и да въведете Еmail-а си.

Можете да свалите програмата, като я копирате от интернет страницата и я запишете в локален файл на компютъра или телефона си (word документ). Осигурява се неограничен достъп във времето на създадената индивидуална фитнес програма.

При затруднения за използването на ваучера или получаването на фитнес програмата, може да пишете на адрес: info.urocite@gmail.com.

Прочети още
5.00 от 1 оценка
1
1 · 100%
Емил преди 3 седмици
Коректни са. Не бях доволен от програмата и ми върнаха парите.
1 · подкрепям!
Адрес и контакти
Онлайн услуга.
Тел.:
089 92* **** (скрит)
Сайт:
Профил
Офертата е осигурена от Fitnesbg.com
За фирмата

Fitnesbg.com отовори врати през 2020г и бързо разраства своята аудитория.

Това е специализирана фитнес платформа, с амбициозен и енергичен екип, който си постави задачата да предложи разнообразни и уникални услуги в областта на фитнеса на българския интернет пазар.

Със своята огромна база данни и усъвършенствана платформа, управлявана от изкуствен интелект, платформата стартира с услуга по създаване на персонализирани фитнес програми за всички, желаещи да влязат във форма. Няма значение, дали имате възможност и време, да ходите във фитнес зала или не. Няма значение, дори дали преди сте тренирали или не.

Fitnesbg.com може да ви предложи специално пригодена за вас фитнес програма, която да е напълно съобразена с вашите изисквания, условия и опит!

Повече информация за Fitnesbg.com можете да откриете на адрес fitnesbg.com.

Още за Fitnesbg.com вижте в профила им в Grabo.bg

Офертата е осигурена от ЕДЕЛВАЙС - ВЕЛИЧКА ВАСИЛЕВА ЕТ, ЕИК: 115242423.

Още оферти за Спорт и активен живот
Програма за отслабване и стягане! 3 посещения на Табалатес, плюс общ хранителен режим и измерване на телесни показатели
11.99 лв. 24 лв. 29.06 - 31.07
12 : 43 : 59
8 грабнати Център
1 или 2 часа конна езда във Владая
24.50 лв. 35 лв. 1.06 - 31.07 48 грабнати Владая
Курс по уиндсърф в Свети Влас
59 лв. 120 лв. 1.06 - 30.09
84 : 43 : 59
5 грабнати Свети Влас
« Обратно към всички оферти

Въпрос

Изпрати