X

Туристическа агенция Дрийм Тур

0.00 лв Бонуси за клиенти
0 Посещения
Снимка 1/3 Снимка 2/3 Снимка 3/3
5%

отстъпка при посещения
с карта на Grabo Club

Условия за ползване на отстъпката

Постоянната отстъпка важи при посещения с Grabo Club и VIVAClub карти.

Не може да се комбинира с други промоции или Grabo ваучери в рамките на едно и също посещение.

Информация за обекта

Туристическа агенция Дрийм Тур е лицензиран туристически оператор и туристически агент с удостоверение за регистрация № РК-01-6716.

Туристическа агенция Дрийм Тур предлага екскурзии, почивки, индивидуални настанявания със собствен транспорт, хотели - морски, планински, SPA, както в страната, така и в чужбина. Продажба на самолетни и автобусни билети.

Туристическа агенция Дрийм Тур участва в Grabo Club от 22 Октомври 2012

Адрес и контакти
Тел.:
Раб. Вр:
Понеделник-Петък: 09:30-18:00ч ; Събота и Неделя -почивни дни
GPS:
N 42 08.550 E 24 44.670
128
156 · 61%
46 · 18%
13 · 5%
17 · 7%
23 · 9%
Даниела преди 2 години

Транспорта беше под всякаква критика! Лицензираният автобус беше туристически микробус. Единия шофьор караше все едно е на състезание на връщане по българските пътеща. Хотела беше що годе добре, но чистотата вътре беше ужасна. Имаше косми на всякъде още след като влязохме за първи път в банята. Единственото хубаво нещо беше екскурзиите с корабчетата и нашия страхотен екскурзовод Димитър на когото мога да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ Мите!!! Ако може да си оправите транспорта и малко хотелите може

Ангел преди 6 години

Тази екскурзия не се състоя, поради не достатъчния брой желаещи . Парите ни бяха върнати от Дрийм Тур .

Ивета преди 6 години

Не бях доволна от екскурзията,шофьорите объркваха пътя,деня преминаваше в автобуса за да се посети дадена екскурзия,разходката в езерото и 2евро не струва.В хотела бедна закуска

Бояна преди седмица

Много разминавания между предложената услуга и реално случилото се. Доста от предварително заплатените екскурзии не бяха предоставени. Посещение на фабриката "Тач" изобщо не се състоя, без обяснение поради каква причина. Водачите бяха фруби и нямаха никаква ясна организация за групата, всичко беше импровизация на място според ситуацията. Хора се забравяха при тръгване на автобуса, или се качаваха повече хора, които се возиха прави за някои от екскурзиите (при предварително заплатен трансфер).

Ива преди 2 месеца

Коректни, за мен е удоволствие да ползвам услугите им. :)

Димчо преди 3 месеца

Страхотно преживяване.Добра ортанизация.Много добър хотел с прекрасна локация. Много сме доволни!

Милена преди 4 месеца

Бяхме на екскурзия на 24 май до Солун-Метеора. Шофьорът Шабан не знаеше пътя и не можеше да работи с навигация. Целия автобус беше ангажиран да следи табелите и да търси маршрут и през 3-те дни. Първия ден ни забави с 2 часа поради грешен маршрут, връщане в обратна посока и т.н. Не бяхме информирани, че ще минем и през Благоевград за още 2-ма души, което допълнително ни забави. Метеора си струвада се посети, но при правилна организация с опитен шофьор и екскурзовод, който да не е зает с маршрута

Даниела преди 4 месеца

Благодаря за страхотната екскурзия до Истанбул!Уникална организация от страна на екскурзоводката Радослава всичко беше Супер и всички бяхме доволни!Поздравления и за добрите шофьори с които пътувахме!Препоръчвам Дрийм Тур!23-26 май Истанбул!

Нина преди 4 месеца

Отлично!

Кирил преди 4 месеца

Екскурзията беше отлично организирана. Екскурзоводът Митко беше на ниво. Хотелът беше чист и уютен с чудесна локация. Автобусът беше нов и чист. Шофьорът беше безупречен. Нямам никакви забележки към организираната екскурзия до Паралия Катерини.

още отзиви
Текущи промоции6
Изтекли промоции12