X
0.00 лв Бонуси за клиенти
0 Посещения
Снимка 1/8 Снимка 2/8 Снимка 3/8 Снимка 4/8 Снимка 5/8 Снимка 6/8 Снимка 7/8 Снимка 8/8
10%

отстъпка при посещения
с карта на Grabo Club

Условия за ползване на отстъпката

Постоянната отстъпка важи при посещения с Grabo Club и VIVAClub карти.

Не може да се комбинира с други промоции или Grabo ваучери в рамките на едно и също посещение.

Информация за обекта

Тренинг Център АйДжей е компания, специалистите на която не само разбират какво е необходимо за повишаване личната ефективност и резултативността от работата на всяка организация, а и знаят как това може да стане.

Какво дава това на нашите клиенти?

Те получават в ръцете си проверени и работещи инструменти, позволяващи им да станат по-успешни и да повишат ценността на бизнеса си.

Резултатите от нашата работа са десетки компании и частни лица които умело използват навиците и техниките помагащи им да управляват своето поведение и събитията в бизнеса, да повишат продажбите и да работят по-ефективно от своите конкуренти.

Как постигаме това?

Тренинговите програми най-щателно се разработват и проверяват от опитни треньори и коуч – специалисти. При нас няма „случайни” персонални или корпоративни програми. Всичко е премислено, предвидени са всякакви варианти за развитието на събитията и корпоративните и персоналните тренинги се провеждат така, че след завършването им клиентите да получат максимална полза – това е нашето определение за професионализъм.


Услугите, от които можете да се възползвате чрез Grabo Card:

Бизнес обучения, Корпоративни тренинги, Дистанционни личностни и бизнес обучения, Личностно развитие тренинги, НЛП, Бизнес комуникации, Обучения за лидери и мениджъри на водещи компании, Бизнес уоркшоп срещи, Семинари на различни теми.

Тренинг Център АйДжей участва в Grabo Club от 09 Април 2014

Адрес и контакти
Тел.:
Раб. Вр:
Понеделник – Петък: 10:00-17:00ч
GPS:
N 42 08.250 E 24 44.964
29
64 · 77%
7 · 8%
5 · 6%
4 · 5%
3 · 4%
Маргарита преди 1 година

Прекрасен курс!!!!!!! Доста полезно четиво!!!!!!!!

Лилия преди 1 година

Не си заслужава парите. Слаби материали /няма дори цитирани източници и автобиография/, а предвид че ме караха два пъти да им изпращам и ваучера, защото не си преглеждат пощата - слабо обслужване на клиента.

Кина преди 1 година

Прекрасен курс. Научих много полезни техники за самоанализ.

Пепа преди 1 година

За 8 март взех ваучер за подарък на дъщеря ми. Дълго чакахме да ни изпратят материалите по имейл както бе описано в офертата. 4месеца по късно още нищо не сме получили.

Мария преди 1 година

Доста полезно четиво. Добре структурирано и обяснено.

valentina преди 1 година

До настоящия момен услугите, получени от Тренинг Център АйДжей са много добри. Качеството на предложените лекции е много добро, с поднесена теоретична и практична част. Необходимо е желание и отделено време за обучение и всичко е ок. Предстои ми само вземане на сертификат. БЛАГОДАРЯ ВИ МИЛИ ХОРА!

Ваня преди 1 година

Курсът е отлично презентиран и създава очаквания, които при мен не се оправдаха. Това е изцяло самоподготовка и със същия успех можеш да си купиш книга и да си правиш упражненията в нея. Само че като книга щеше да струва най-много 25лв, а не 45 и то със супер промоция.

Стефани преди 2 години

Всичко е написано по достъпен и разбираем начин. Дадени са практически приложими техники абсолютно приложими от всекиго, като дадените препоръки за упражнения съобразено с интензивността. Бързи, коректни и точни. Изключително доволна съм от съдържанието и включения материал

Росица преди 2 години

добри са :)

Venelina преди 2 години

Хиляди благодарности за бързината и точността.

още отзиви
Изтекли промоции12