X
0.00 лв Бонуси за клиенти
0 Посещения
Снимка 1/1
Този обект не участва в Grabo Club!
Информация за обекта

Soleil Voyage е създадена от динамичен екип с опит в туристическата индустрия. Със своите партньори и сътрудници - професионалисти в сферата на международния и вътрешен туризъм, Soleil Voyage е гаранция за високо качество в обслужването на своите клиенти.

"За нас всеки гост е уникален и затова се грижим за него от началото до края на престоя му с необходимото внимание. Ориентирани сме в обслужването на групови и индивидуални туристи, в предлагането на специални турове, бизнес и инсентив пътувания, учебни пътувания за младежи от езикови училища, изработване на маршрути и програми по желание на клиента. Нашите екскурзоводи са професионалисти доказали се в процеса на работа и с отличните си енциклопедични познания слагат "ореол" на нашия продукт!

Адрес и контакти
Раб. Вр:
Понеделник - Петък: 10.30ч - 17:30ч
GPS:
N 43 11.946 E 27 54.882
63
78 · 75%
12 · 12%
8 · 8%
3 · 3%
3 · 3%
Daniela преди 3 години

Много добре организация, супер си прекарахме, екскурзовода -много добър

Siyka преди 2 години

Otlichno

rumjna преди 2 години

добро

Denizel преди 2 години

Страхотен екип.Момичетата са много любезни и големи професионалисти.Препоръчвам.

Ива преди 2 години

Прекрасна екскурзия! Добър екскурзовод, интересни места. Препоръчвам на всеки!

Драга преди 2 години

Прекрасна разходка до Констанца, стегната програма, изключително интересен екскурзовод, ще повторя пътуване с тази фирма! Приятелят ми също остана много впечатлен и доволен от организацията!

Minka преди 2 години

Прекрасно съчетана програма за разглеждане на забележителности, свободно време и време за пазаруване. Отлично отношение от страна на екскурзовода и туристическата агенция. Бих се възползвала отново от подобни оферти, препоръчвам горещо!

Теодора преди 2 години

Перфектна организация! Добре балансирано време между разходка и шопинг. Един наистина приятно прекаран ден в Констанца и Мамая :) Адмирации за екскурзовода на Солей воаяж!

Диана преди 2 години

Приятна и добре организирана екскурзия .

Maya преди 2 години

Чудесна организация! Много сърдечно отношение от собственика и изключителен професионализъм на екскурзоводката. Благодаря за прекрасната разходка!

още отзиви
Изтекли промоции12