X
0.00 лв Бонуси за клиенти
0 Посещения
Снимка 1/2 Снимка 2/2
Този обект не участва в Grabo Club!
Информация за обекта

Ние сме млад и сплотен екип, който вярва, че всеки от нас иска по-често да си припомня хубавите моменти. Своите силни и прекрасни моменти или пък онези, споделени със семейството, с любимия човек, с детето/децата, с приятелите, та дори с някои непознати. Онези моменти на домашен комфорт или пък на щуро приключение! Онези моменти, в които си се чувствал жив!

За краткото време, в което ни има, ние успяхме да зарадваме стотици хора. И всички те бяха удовлетворени: както от услугите, така и от професионализма ни.

Адрес и контакти
Тел.:
Раб. Вр:
Книжарница: Понеделник - Петък: 09:30 - 18:00ч, Събота: 10:00 - 14:00ч.
GPS:
N 42 41.868 E 23 18.378
93
128 · 60%
33 · 16%
18 · 8%
6 · 3%
27 · 13%
ANDREA преди 3 години

Snimkite sa isprateni 4akam s netarpenie

Марияна преди 2 години

2 пъти се възползвам от тази услуга. 1 път не бях особено доволна, но втория път нещата бяха доста по-добри. И в двата пъти единствения им недостатък е, че снимките са по-тъмни от реалните им цветове, но и този момент може да се регулира от моя страна. Благодаря Ви за бързите реакции и отношение. :)

Александър преди 2 години

Моето впечатление? Лошо, много лошо. Платих офертата, пратих на имейл, посочен в офертата, снимките за копиране и телефонния ми номер, който им трябвал за доуточняване на незнам какво си и до момента нямам ни отговор на имейл, ни телефонно обаждане от тази фирмичка. Следващият имейл ще е до КЗП.

clara преди 2 години

Много добро качество на снимките, много любезни и много бързи. Препоръчвам!

Krasimir преди 2 години

Качеството можеше и да е по-добро на самите снимки.

Мария преди 2 години

Точни и акуратни! Препоръчвам!

Галина преди 2 години

Благодаря

Диляна преди 2 години

Не съм възхитена от качеството на копираните снимки. Използвана е дебела хартия, наподобяваща картон. Не бих се възползвала повторно от услугата.

Ива преди 2 години

Получих снимки от тази фирма. На една от снимките има черно петно, на 2-3 има жълти петна на гърба, а част от другите са на квадратчета. Тези снимки съм ги изкарвала и преди, в друго фото и там не е имало такъв проблем. Хартията от снимките е много странна.

Пепа преди 2 години

Изобщо не съм доволна от снимките , които ми изпратиха. Явно са бързали да ги изкопират , защото по тях имаше още мастило , бяха криво изрязани и намачкани. Не бих използвала услугите им друг път. Също така бяха изрязали и самите снимки, липсваха части от главите и краката на хората. Непрофесионалн

още отзиви
Изтекли промоции12