X

Семеен хотел Феникс

0.00 лв Бонуси за клиенти
0 Посещения
Снимка 1/6 Снимка 2/6 Снимка 3/6 Снимка 4/6 Снимка 5/6 Снимка 6/6
Този обект не участва в Grabo Club!
Информация за обекта

Семеен хотел Феникс е разположен в близост до площад Олимпийски на град Чепеларе.

Чепеларе е малко градче с около 9 000 човека и е градът с най- голяма надморска височина в България – 1100м. Отвсякъде е заобиколен от вековни смърчови и борови гори и поляни.

Чепеларе се намира на 9км от курортен комплекс Пампорово и на 20км от Смолян. Туристите могат да разгледат църквите "Св. Атанасий" и "Св.Богородица", Музеят по спелеология и български карст, който е уникален по вид не само у нас, но и на Балканския полуостров и Европа. В града функционира и Музей на ски спорта, разказващ за богатата история на белите спортове в района.

Адрес и контакти
Тел.:
Раб. Вр:
24/7
GPS:
N 41 43.410 E 24 41.154
57
65 · 71%
19 · 21%
3 · 3%
2 · 2%
3 · 3%
Йорданка преди 4 години

Доволни! Страхотна кухня, топло и чисто! Без забележки!

Dimitar преди 5 дни

Прекрасна почивка,обслужване на ниво,ниски цени - пак бих го посетил!!!

Стефан преди месец

Без хляб на вечерята,без чай на закуската-заплаща се допълнително.

Нели преди месец

Чисто, уютно, с много мил персонал! Храната е вкусна и изобилна! Препоръчвам го и сигурно ще се възползвам при повторен престой!

Петър преди месец

Много добро място за почивка. Чисти и уютни стаи. Препоръки: хубаво е да има хладилник в стаята, телевизора е малък и гледането е мъка, да има възможност за вечеря да се избира поне от две менюта.

Георги преди 2 месеца

Никола преди 2 месеца

За цената на нощувка, която предлага хотелчето е идеално за приятен престой в гр.Чепеларе. На удобно място до главният път на града, близко до центъра и има хубава гледка към Родопите и южната част от града. Персоналът беше любезен, а сготвеното за закуска и вечеря беше вкусно. Бих имал впредвид хотел Феникс при повторно посещение на Родопите и в частност гр. Чепеларе.

Мариана преди 2 месеца

Много добро семейно хотелче, страхотна храна и добри хора.

Мая преди 3 месеца

Страхотно хотелче! Стаите са чисти и поддържани.Храната вкусно приготвена и учтиво поднесена.При първа възможност отново ще го посетим!

ирена преди 5 месеца

Приятен хотел, чисто, топло, уютно - съотнесено към цената отлично, но имам забележка към храната, която си поръчвахме допълнително. Нищо от това, което поръчахме не беше както трябва - палачинки сигурно от поне три дена и само добавено сладкото, кюфтета на скара - сурови и студени....но капака беше спец.на заведението Феникс 700гр.- пълна глупост- две панирани филии хляб с по две парченца месо като и там свинското беше старо само панирано наново. На въпроса към сервитьора това ли е спец.той се

още отзиви
Изтекли промоции12