X
0.00 лв Бонуси за клиенти
0 Посещения
Снимка 1/2 Снимка 2/2
Този обект не участва в Grabo Club!
Информация за обекта

Селена тур е лицензирана туристическа агенция с № на лиценз 03709. Фирмата съществува на българският пазар от 1999 г. Екипът е малък, но с много добри познания и опит в пътуванията, организацията и настаняването в България и чужбина.
Основните услуги, които предлагаме са: групово и индивидуално обслужване на туристи, както в България, така и в чужбина, образователни програми в областта на културният туризъм, пътуващи семинари с преподаватели в университети, Препоръчваме и подготвяме образователни пътувания на ученици и студенти.
С програмите на Селена тур ще получите професионално екскурзоводско обслужване, приятно и комфортно пътуване, усмихнати водачи и шофьори, както и незабравими спомени по класически и нетрадиционни маршрути.

Адрес и контакти
Тел.:
Раб. Вр:
Понеделник - Петък: 09:00 - 18:00ч.
GPS:
N 42 41.538 E 23 19.566
112
142 · 66%
44 · 20%
10 · 5%
7 · 3%
13 · 6%
Елена преди 3 години

Благодарим на Селена тур за отличната организация на екскурзията, на екскурзовода Радослава Денчева - компетентна, внимателна и усмихната, както и на шофьора Мартин Борисов - млад но изключително опитен, внимателен, отзивчив и безупречен професионалист. През тези три слънчеви дни групата ни от разл

Нушка преди 3 години

Горещо препоръчвам тази туристическа фирма!!! Пътуването до Охрид беше много приятно и вълнуващо. Цялата организация беше на ниво и екскурзоводите също. В Охрид препоръчвам хотел Kocarev.
Незабравими Великденски празници!!!

Юлияна преди месец

Валчерът беше закупен като подарък за моя приятелка, която е останала много доволна.

Maya преди месец

Много приятна разходка с автобус и теснолинейка до Юндола, язовир Белмекен и хижа "Христо Смирненски". Щеше да ми хареса една идея повече, ако имаше малко повече време за разходка по пътя, но и така беше добре.
За хора с ограничена подвижност е супер екскурзията.

Лидия преди 3 месеца

Изключително добре организирана екскурзия.Екскурзоводката Даниела ни запозна с интересни факти за Габрово и Етъра. Шофьорът също ни предложи едно спокойно и безаварийно пътуване. С удоволствие ще използваме фирмата за други дестинации.

neli преди 3 месеца

Великден в Охрид, много сме доволни от екскурзоводката Юлия мила и отзивчива, хотела беше супер, прекрасна екскурзия

Таня преди 5 месеца

Беше прексрасна екскурзия с много приятен и начетен екскурзовод - Адриана - с благодарности за цялата организация и споделеното знание. До нови срещи

Росица преди 5 месеца

Отлична организация , отличен екскурзовод ,отличен шофьор ,комфортен автобус ! Всичко беше на ниво ! С една много малка забележчица - малко време беше отделено за посещението на Метеора !

ЕЛEНКА преди 6 месеца

МНОГО СЪМ ДОВОЛНА от екскурзията София - Охрид шофьора Ради - много внимателен ,екскурзоводката Юли - мила и отзивчива, хотела - чист и приветлив.

Диляна преди 1 година

Отлично обслужване

още отзиви
Текущи промоции10
Изтекли промоции12