X
Този обект не участва в Grabo Club!
Информация за обекта

Riviera Holidays е първият изцяло български LOW COST Туроператор - продукт на сътрудничеството между Ривиера Тур и Арена Холидейз. Нашият дългогодишен опит в туризма и стремежа към достигане на световните стандарти в областта се обединиха, за да създадат място, където всеки да открие своето пътуване, да подари незабравима почивка на близък или просто да поскита за уикенда . Предлагаме Ви по-голям избор от дестинации и най-добрите за България цени на организирани почивки и екскурзии.
Нашите маршрути са до четири континента, постоянно продължаваме да обогатяваме каталога с нови и интересни дестинации, като същевременно запазваме и традиционните за Ривиера Тур и Арена Холидейз утвърдени вече туристически продукти.
От Европа до Америка и Азия, със самолет или автобус, през цялата година за нас ще бъде удоволствие да Ви обслужим, влагайки цялото ни усърдие, опит и любов към работата си.
Девизът ни в Riviera Holidays е "Да отидем заедно"! Доверете ни се и елате с нас! Инвестирайте във Вашите незабравими спомени и ние ще ги превърнем в реалност!

Адрес и контакти
Тел.:
Раб. Вр:
Понеделник - Петък: 10:00 - 17:30ч.
GPS:
N 42 08.496 E 24 45.366
4.40 от 215 оценки
120
157 · 73%
25 · 12%
14 · 7%
4 · 2%
15 · 7%
Нина преди 3 години
Каква е б анковата сметка.защото аз няма да бъда в бъргария до 15 май. Мога да ги внеса или утре или след 16-ти
 · подкрепям!
Никола преди 3 години
Перфектна е
1 · подкрепям!
Ива преди седмица
Има ли възможност за пътуване със самолет, щом към момента няма такава?
3 · подкрепям!
Живка преди 3 седмици
Пътуванията с тази фирма.са добре организирани,спокойни водачи,всичко е на отлично ниво.Екскурзоводи за всеки обект са осигурени.Препоръчвам.
 · подкрепям!
Гергана преди месец
Останахме много доволни от екскурзията до Малта. Организацията беше много добра, очаровани сме от отношението и съдействието на екскурзоводката Емилия Колева, която беше изключително отзивчива и ни показа основните забележителности в рамките на няколко дни. Благодарим на агенция Riviera Holidays и отново бихме се възползвали от услугите им.
 · подкрепям!
magy преди месец
Добре организирана екскурзия! Специални благодарности на екскурзовода Паулина, изключително търпелива и дружелюбна, добре подготвена от към информация за всички забележителности.
 · подкрепям!
Първолета преди месец
Храната е много лоша в хотела. Последните два дни имаше топла вода. През другото време нямаше. В офертата пишеше , че стаите имат вана . И то във всяка една. Но в нашата стая нямаше вана. Вратата бе разбита тотално. Дръжката се крепеше на магия. Този хотел не заслужава дори и една звезда.
 · подкрепям!
Princessa преди месец
Супер доволни сме.Цялата екскурзия беше на ниво,особено впечатлени останахме от екскурзоводите Поли и Емилия.Страхотно отношение,внимание към всеки турист,отзивчивост професионализъм!
БЛАГОДАРИМ!
 · подкрепям!
Maya преди месец
Останахме много доволни,впечатлени и положително заредени от посещението ни в Рим.Екскурзоводката ни Спаска е професионалист,беше мила и подготвена!Същото мога да кажа и за другите две жени,които ни разведоха из Рим.Благодарим!Потребителят е закупил Пътешествие до Рим през Октомври! 3 нощувки със закуски, плюс самолетен билет
 · подкрепям!
Христина преди 2 месеца
Благодаря Ви за страхотната екскурзия до Ставрос!!! Много отговорна и загрижена фирма, пътувах с малко дете на 4 години и екскурзоводката Спаска Бойкова, беше много грижовна към малкия и благодаря на безопасното шофиране на избрания от Вас шофьор. Препоръчвам фирмата за вашите екскурзий и почивки!!!
 · подкрепям!
още отзиви
Текущи промоции20
Изтекли промоции12