X

Почивна станция Релакс

0.00 лв Бонуси за клиенти
0 Посещения
Снимка 1/9 Снимка 2/9 Снимка 3/9 Снимка 4/9 Снимка 5/9 Снимка 6/9 Снимка 7/9 Снимка 8/9 Снимка 9/9
Този обект не участва в Grabo Club!
Информация за обекта

Почивна станция Релакс е разположена в центъра на Шипковски минерални бани, на самия бряг на река Ръждавец с отделно обособен паркинг и изход към Троян, с. Орешак, Троянски манастир, Ловеч, Рибарица, Тетевен, село Гложене и Гложенския манастир.

Обектът работи целогодишно и разполага с 50 стаи с по две и три легла, санитарен възел с баня (топла и студена вода), централно отопление, кабелна ТВ, WIFI и ресторант със 100 места с плазмен телевизор, озвучаване и мокър бар.

Приземният етаж е обособен като балнеолечебен център с минерална вода, вани с тангентор, цветотерапия, хидро и перлен масаж. Извършва се физиотерапия и топлолечение. Също така има и кинезитерапевтичен сектор, където се предлага и масаж. За любителите на топлината предлагаме сауна и парна кабина с хидромасаж. Пететажната сграда се обслужва от 6-местен асансьор и платформа за инвалидни колички. В непосредствена близост - 70 метра, се намира и открит летен басейн с минерална вода, работещ от юни до септември.

Село Шипково е разположено в най-красивата част на Стара планина (Троянски Балкан) в непосредствена близост до едноименните минерални бани на 660 метра над морското равнище. Къщите и множеството малки и по-големи заведения, предимно в национален стил, в буквалния смисъл на думата са потънали в зеленината на вековни букови, дъбови и борови гори. Възрожденският архитектурен стил, великолепното съчетание на багри в местната носия, неповторимите по форма и цветове на рисунъка грънчарски изделия и не на последно място уникалните местни подправки, придаващи незабравим вкус на всяко едно ястие, в съчетание с предлаганите отлежали вина и ракии, превръщат вашето пребиваване тук в един незабравим приятен спомен.

93
126 · 77%
34 · 21%
2 · 1%
2 · 1%
Мария преди 5 години

Беше чудесно!

Жана преди 4 месеца

Красива природа, прекрасен персонал, богата и вкусна храна, съчетани с полезни процедури !!!Благодарим за гостоприемството!

Елена преди 4 месеца

Останахме много доволни от процедурите, доброто отношение на персонала и разнообразната и вкусна храна. Единствената ми препоръка е стаите да се почистват редовно и да се сменят чаршафите след процедурите.

Боряна преди 6 месеца

Много сме доволни от престоя. Впечатлена съм от организацията в почивната станция и начина на стопанисване. Много чисто, уютно и поддържано. Храната е разнообразна, вкусна и достатъчна като количество. Доволни сме и от процедурите, които ни бяха назначени. Възползвахме се допълнително и от услугите на масажиста и също сме много доволни. Ще посетим отново това прекрасно място. Препоръчвам да се възползвате от ваучерите.

Мими преди 6 месеца

Прекрасно място за почивка , любезен персонал , добра хигиена и вкусна храна.

Даниела преди 8 месеца

Пълен релакс съчетан с приятна обстановка и качество на процедури,храна и усмихнат персонал

Антония преди 8 месеца

Много добро обслужване!

Elka преди 10 месеца

Много приятно и уютно място, топло, чисто и много добре поддържано. Всички са много любезни и отзивчиви, храната е чудесна, както и процедурите. Благодарим ви, мили хора, за чудесно прекараното време при вас! Релакса е пълен! Ще дойдем отново на това прекрасно място!

Денчо преди 10 месеца

Добро обслужване, отлична храна, подходящи процедури и много любезен персонал!

Biser преди 10 месеца

нищо не отговаря на това което е описано във ваучера.разочарование..

още отзиви
Изтекли промоции12