X
0.00 лв Бонуси за клиенти
0 Посещения
Снимка 1/4 Снимка 2/4 Снимка 3/4 Снимка 4/4
Този обект не участва в Grabo Club!
Информация за обекта

onLEXpa.com непрекъснато създава нови и интересни Online курсове, чрез които всеки клиент на фирмата може както да започне обучението си в дадена сфера, така и да разшири общата си култура.

Компанията предлага и развива широк набор от профилни възможности. Ще имате възможност да събирате LEX точки, с които да закупувате Online Курсове. Също така ще имате възможност да комуникирате с ваши приятели от onLEXpa.com.


onLEXpa.com провежда едномесечни и двумесечни Online Курсове. Материалите в системите се активират автоматично всяка следваща седмица, считано от деня на активация на вашия профил. Online курсовете остават на ваше разположение за неограничено използване от тяхната система.

Всеки потребител има възможност да направи специален IQ Тест и да получи своя резултат на момента. Потребителят може да прецени дали след получаване на удостоверението си за преминатото обучение, иска резултата от направения IQ Тест да бъде записано в удостоверението.

Адрес и контакти
Тел.:
Раб. Вр:
По уговорка.
GPS:
N 42 41.526 E 23 19.020
120
238 · 78%
44 · 14%
13 · 4%
5 · 2%
6 · 2%
Gogo преди 3 седмици

Много добре обеснени уроци

Радмила преди 2 месеца

Много съм доволна от възможностите, които ми дава onLEXpa.com.
Радмила

Светослав преди 3 месеца

Лесни за разбиране и подредени уроци. Хубавото е, че имате и точното произношение на думите, както от мъжки глас така и от женски. Упражнения след всеки урок. Препоръчвам !

Desislava преди 4 месеца

Много добре поднесен материал. Подробно и достъпно за начинаещи!

Jenia преди 5 месеца

Курса по английски език си заслужава.

Карина преди 5 месеца

Много съм доволна от онлайн курса по френски език, въпреки че започнах отскоро, напреднах много бързо, защото уроците са подредени добре!

Kalina преди 5 месеца

Изключително съм доволна от бързината и качеството на представения курс по испански език (А1+А2). Уроците са пълни, нагледни и логични. Преди да го закупя опитах с подобни курсове на други фирми, но не ме впечатлиха...за мен това е най-добрата форма. Адмирации!

ралица преди 6 месеца

Аз съм доволна от услугите на сайта.

Stavri преди 6 месеца

Доволен съм!!

надя преди 6 месеца

Много съм доволна!

още отзиви
Текущи промоции1
Изтекли промоции12