X

Комплекс Острова

0.00 лв Бонуси за клиенти
0 Посещения
Снимка 1/21 Снимка 2/21 Снимка 3/21 Снимка 4/21 Снимка 5/21 Снимка 6/21 Снимка 7/21 Снимка 8/21 Снимка 9/21 Снимка 10/21 Снимка 11/21 Снимка 12/21 Снимка 13/21 Снимка 14/21 Снимка 15/21 Снимка 16/21 Снимка 17/21 Снимка 18/21 Снимка 19/21 Снимка 20/21 Снимка 21/21
Този обект не участва в Grabo Club!
Информация за обекта

Комплекс Острова предлага на своите гости чисто нов хотел и ресторант с дългогодишни традиции в един от най-хубавите паркове "Отдих и култура", както и прекрасен басейн, заобиколен от зеленина за качествен релакс.

Хотел Острова е чисто нов хотел подходящ за служебни цели, туризъм в атрактивен Пловдив, сватба и други. Хотелът разполага с 21 двойни стаи, 4 апартамента и 1 VIP апартамент. За удобство на гостите на лице е SPA център, който разполага със сауна, парна баня и масажно студио.

Ресторант Острова в Пловдив е един от големите и утвърдени с дългогодишни традиции в автентичната българска кухня, професионалното обслужване и, не на последно място, съчетанието между български национален интериор и рядко срещаната природа в парк "Отдих и култура" - и на няколко крачки от една от най–големите атракции на града - "Гребната база" с нейния Гребен канал.

Това е предпоставка за едно спокойно и уютно гостуване на клиентите в Ресторант Острова, далеч от забързаното ежедневие на големия град. Ресторантът предлага на своите гости голяма , просторна лятна градина с над триста места, а покритата площ от двеста места – удобни маси и беседки, между които бълбукат малки езерца фонтани сред зеленина и цветя.

От западната страна на градината се отличава ВИП беседка, до която може да се стигне само през малко дървено мостче, където се плиска бистро студена вода от водопада, който завърта дървено воденично колело Под най-голямата шатра се намира откритата лятна кухня, от която ежедневно се наблюдава Show cooking - последен вик на модата в кулинарията.

Но дотук не свършват изненадите на кухнята. Само и единствено в Ресторант Острова се предлага прочутото "родопско" чеверме, приготвено по старобългарска автентична рецепта, пазена ревностно в тайна от собствениците на заведението. Кухненският персонал се гордее с най-вкусно приготвените на дървени въглища димящи сачове и голям асортимент барбекю.

През зимния сезон ресторантът посреща своите гости в зали разположени на две нива, които имат капацитет от сто места. Всеки един клиент може да се убеди в уюта на битовия стил, за който допринася и уютната камина. Автентичната и уютна обстановка, както и професионализмът, невероятно вкусна кухня, бързото и вежливо обслужване в Ресторант Острова, гарантират незабравими мигове за вашите делници и празници, за делови срещи, банкети, интимни вечери, за партито на вашето дете и най-вече място за чудесни сватбени тържества и дори изнесен сватбен ритуал.

Адрес и контакти
Тел.:
Раб. Вр:
24/7
GPS:
N 42 08.484 E 24 42.084
169
189 · 53%
73 · 21%
37 · 10%
19 · 5%
36 · 10%
Kiril преди 2 години

Супер си изкарахме места има за всички

Вероника преди 3 години

Мястото е приятно,но сме крайно недоволни от хигиената в стаята и санитарното помещение!!!

Ivaylo преди 3 години

Ако сте без кола ще трябва да взимате такси до там. Не ми хареса че нещо бучеше цяла нощ. Дали от гребната база не знам. Стаята е чиста и прилична персонала любезен.

kristina преди 20 часа

Храната,обсановка,обслужване на 6+ ,но и цените са си високи :)

Георги преди месец

Изключително грубо посрещане от домакина на ресторанта. По-лошо отношение не съм срещал на публично място. Включително и нападки на лична основа без абсолютно никаква провокация. Повече няма да посетя с или без ваучер. Давам 2 звезди, защото остатъкът от персонала беше любезен, а храната беше вкусна.

Dimitar преди месец

СТРАХОТНО МЯСТО,МНОГО СМЕ ДОВОЛНИ

Tsveta преди 2 месеца

Чудесно обслужване!

Нели преди 2 месеца

Персоналът е любезен. За съжаление не бях уведомена по телефона, че не мога да платя остатъка с карта, след като имам закупен ваучер. Много неприятна ситуация, особено след като пристигаш късно, хотелът не разполага с банкомат, а ти не си предвидил допълнително пари в брой. Имайки предвид локацията, би следвало да приемат всякакви разплащания. Стаите са малки, но са ок. Банята не беше ок. В 7ч. в събота ни събуди ужасния шум на косачката за трева. Не препоръчвам!!!

Йордан преди 2 месеца

Обслужването беше отчайващо. Объркаха ни платото, предложиха ни от друг ваучер, дойде много бързо, явно защото беше предварително приготвено, но за всичко друго трябваше много да се чака. При полупразен ресторант сервитьорките много умело симулираха заетост и като че ли умишлено избягваха нашата маса.
Ще посетя отново, но след време.

елка преди 2 месеца

Направих резервация за 2 души безпроблем, но когато поръчахме 2 малки бири с идеята да поръчаме по късно още, за да са студени, сервитьорката ни каза, че нямаме право да останем повече от 1 час,защото сметката ни е под 10 лв. Имаше заети още 2 маси. Чакахме 1 час за поръчката. Когато поискахме сметката, тя без дори да дойде до масата ни, се обърна и в гръб трябваше да й кажем,че ще платим с карта. Тя не ни е чула и когато ни донесе сметката каза, че не може и че всеки имал 9 лв в себе си и ако

още отзиви
Изтекли промоции12