X

Комплекс Бяла ряка

0.00 лв Бонуси за клиенти
0 Посещения
Този обект не участва в Grabo Club!
Информация за обекта

Крайпътен комплекс Бяла ряка се намира до с. Гюльовца, обл. Бургас, на 15км от к.к. Сл.бряг и Несебър, в подножието на Стара планина и на 10км от морето.

Въздухът е букет от планински и морски течения. Прекрасната атмосфера, цветните градини, детският кът, музеят с уникати от българския бит и култура, богатата атракционна програма, разнообразната национална и европейска кухня, уютната хотелска част и професионалното обслужване ще допринесат за едно незабравимо преживяване и ще ви връщат винаги тук!

11
13 · 59%
7 · 32%
1 · 5%
1 · 5%
Митко преди 3 години

Всичко беше много добре. Храната е чудесна. Хората са много любезни.

Таня преди 4 години

Обстановката е приятна,примесена с тихо спокойствие,далеч от лудницата в града.Красиво и уютно!Кухнята-мнооого вкусна и разнообразна,дори децата омитаха всичко лакомо.И ни поглезихте!Чудесни сте!Даже си тръгнахме с подарък от вас-Лора:)тя е добре,расте с часове.В едно съм сигурна-ще се видим отново.

Tedy преди 4 години

Изключително сме доволни от престоя си. Много любезни и търпеливи домакини, много вкусна храна, чисти стаи, от нищо не беше спестено, дори напротив- бяха организирали детски кът в ресторанта и въпреки лошото време децата се забавляваха и се постараха да го унищожат:) Със сигурност ще посетим отново.

Илияна преди 4 години

Прекарахме си чудесно на Нова година!Имаше предостатъчно богата храна,добра обстановка и много музика и забавление което най-много ми хареса.Единственото което не одобрявам,е че се пушеше и беше задимено а там имаше и деца!Но бих посетила отново комплекса...

Венелина преди 4 години

Благодаря за чудесния празник,който ни организирахте.Храната,музиката,стаите,обслужването бяха на ниво.Ще се върнем отново

katia преди 4 години

Страхотно преживяване.благодарим на персонала.

Dimana преди 4 години

Отново бихме посетили това място!Благодарности на домакините,внимателни и любезни.

Станчо преди 4 години

Гостоприемни, отзивчиви домакини. Красиво и тихо място за пълноценна почивка!

Даниела преди 4 години

Много сме доволни! Много мили и любезни. Особено ни впечатли етнографския музей!

Ники преди 5 години

Приятен за отпочиване комплекс, вкусно приготвена храна и добро обслужване :)

още отзиви
Изтекли промоции12