X
0.00 лв Бонуси за клиенти
0 Посещения
Снимка 1/8 Снимка 2/8 Снимка 3/8 Снимка 4/8 Снимка 5/8 Снимка 6/8 Снимка 7/8 Снимка 8/8
Този обект не участва в Grabo Club!
Информация за обекта

Караджъ Турс е е oснована през 1998г в Истанбул. Още същата година получава лиценз за туроператор и става членка на ТУРСАБ – понастоящем една от най-големите членки на асоциацията. През 2004г Караджъ Турс Интернешънъл разширява своята офисна мрежа в България и Турция - Байрампаша, до 2010г фирмата вече има 25 офиса и над 200 агенции, които предлагат продуктите ѝ. През 2009г става членка на IATA, а година по-късно и на БАТА. През 2011г, въпреки деликатна пазарна ситуация, Караджъ Турс Интернешънъл продължи да се разраства в Сърбия, Македония, Румъния, Гърция и други балкански и европейски държави. Това я прави фирмата с най-развита офисна мрежа на Балканите.

"От самото създаване на Караджъ Турс Интернешънъл до днес, прогресивното ѝ развитие я нарежда сред най-утвърдените имена в туристическия бранш. Смело можем да твърдим, че това се дължи на нашите упоритост, креативност и професионализъм. Ние държим на развитието и обучението на кадрите си, според тенденциите на световните пазари!

Над 50 партньора, над 800 турагента и туроператора ни се довериха и избраха да работят с нас! През изминалата година над 50 000 души ни се довериха и избраха да пътуват с нас! Доверете ни се и Вие!"

Адрес и контакти
Тел.:
Раб. Вр:
Понеделник - Петък: 9:00 - 19:00ч; Събота: 10:00 - 16:00ч.
GPS:
N 42 42.162 E 23 19.698
104
151 · 64%
37 · 16%
17 · 7%
10 · 4%
20 · 9%
Adelina преди 10 месеца

За жалост оценката ми ще бъде ниска, тъй като поради възникнал проблем със задграничния ми паспорт, моето пътуване се наложи да бъде отменено. От фирмата отказват да ми върнат заплатената от мен до момента сума, въпреки че не съм подписала договор за пътуването. След установяването на проблема, още на следващия ден след получаването на договора се свързах с фирмата с молба за анулиране, но такава ми беше отказана...

Димитър преди 4 дни

Ексурзията беше прекрасна, организацията беше на ниво - дори смея да твърдя по-добра от тази на подобни екскурзии които сме посещавали преди това. Всичко беше планирано и предвидено, доколкото това може да се случи, имайки предвид трафика по границите и многомилионен град като Истанбул. Екскурзоводите също бяха много добри и знаеха доста интересни подробности, които няма как да се научат иначе. Препоръчвам :)

Rosi преди седмица

Много измамна оферта,уж имат бонус принцове острови,но за този"бонус"се заплаща........Освен това като тръгнахме,рейса беше без климатик,хотела беше ужасен,и трябваше да ходим пеша до него,рейса не спря както другите фирми пред хотела.Много зле беше и обслужването на прословутите принцове острови......гид почти нямаше ......не бих повторила с тази фирма,както аз така и другите 7 пътника!

Кремена преди 2 седмици

Изключително любезни и отзивчиви служители. Бърза и добра комуникация.

Кирил преди 2 седмици

Бива.

Борислава преди 3 седмици

Нормално пътувахме, без проблеми. Хотелът също беще добър, с хубава локация в кв. Лалели, липсваше му само фоайе в което спокойно да изчакаме до сутринта.

Svetoslava преди месец

Комуникацията след закупуване на ваучера, не беше добра. След изпращането на данните чаках почти 2 седмици, за да ми изпратят договори, заради забавянето не можах да се възползвам от намалението за посещение на обектите, което фирмата предлагаше. Ваучерите бяха за майка ми и нейна приятелка и като цяло екскурзията им е харесала.

Stiliana преди 2 месеца

Агенцията е невероятна! Много мили и отзивчиви хора готови да отговорят на въпросите на всички!

Радка преди 2 месеца

Останахме доволни.

Виктория преди 2 месеца

Обслужването беше на ниво. Благодарности на Веси, Исмет и шофьора Тошко за професионализма.

още отзиви
Текущи промоции13
Изтекли промоции12