X

Комплекс "Язовир Палици"

0.00 лв Бонуси за клиенти
0 Посещения
Снимка 1/26 Снимка 2/26 Снимка 3/26 Снимка 4/26 Снимка 5/26 Снимка 6/26 Снимка 7/26 Снимка 8/26 Снимка 9/26 Снимка 10/26 Снимка 11/26 Снимка 12/26 Снимка 13/26 Снимка 14/26 Снимка 15/26 Снимка 16/26 Снимка 17/26 Снимка 18/26 Снимка 19/26 Снимка 20/26 Снимка 21/26 Снимка 22/26 Снимка 23/26 Снимка 24/26 Снимка 25/26 Снимка 26/26
Този обект не участва в Grabo Club!
Информация за обекта

Комплекс Язовир Палици се намира в красивия Еленски балкан, на 14км източно от град Елена, на брега на язовир Палици. Това е едно от местата в страната ни, което със сигурност си заслужава да бъде видяно. Хармонията между дивото и съвременното е пълна. Чистият въздух, девствените гори и бистрите води са само част от нещата, които правят мястото така вълшебно. Благодарни сме на прекрасната природа за възможността да бъдем тук и споделяме насладата и удовлетворението от нея заедно с Вас.

Комплекс "Язовир Палици" се състои от малък хотел с ресторант, детски кът, басейн-джакузи и язовир, в който е изградено садково рибно стопанство.

Хотелската част е за 23 души и разполага с три двойни стаи, три тройни стаи и два апартамента за до четирима души.

Ресторантът разполага със 100 места /50 на закрито и 50 на отрито/. Кухнята е изцяло българска. Българските продукти и особено тези от нашия регион са в основата на нашето меню. Не можем да обещаем, че вкусът ще бъде същият, както беше при баба навремето, но обещаваме, че ще направим всичко по силите си, за да го доближим максимално. Прясно приготвената риба и хайвер от язовира са едни от най-големите ни гордости и предпочитан избор на нашите гости. За определени сезонни, нови или промо предложения на шеф готвача, не се колебайте да попитате някой от нашите сервитьори.

Язовир „Палици“ е с площ около 55 дка и се поддържа изцяло от екипа на комплекса. В язовира е изградено най-голямото садково стопанство в района - „Рибно стопанство - с.Палици“. Отглежда се есетра, европейски сом, шаран и лин. Това е единственото място в Община Елена, откъдето целогодишно може да се закупи ЖИВА РИБА. Отделно от рибното стопанство, язовирът е зарибен с шаран, амур,
бяла риба, есетра, лин, сом и толстолоб. Има възможност за практикуване на спортен
риболов. За любителите на този спорт са обособени специални кътчета, където всеки
може да изпробва късмета си. Гостите, настанени в хотелската част на комплекса, ползват отстъпка от таксата.

Нека забравим за момент проблемите и се насладим на красотата на България.
Комплекс „Язовир Палици“ очаква Вас и Вашите приятели!

15
25 · 71%
5 · 14%
2 · 6%
3 · 9%
Kristina преди 3 часа

Прекрасно място за почивка! Останахме много доволни и със сигурност бихме посетили пак.

Валентин преди ден

всичко бе супер- препоръчвам

Антония преди месец

Всичко е много добре

Мария преди 3 месеца

Страхотно място за почивка!Красива природа и отлично обслужване!

vasil преди 3 месеца

Стаите са хубави и чисти, храната вкусна и разнообразна, обслужването мило и любезно!

Свилен преди 4 месеца

Много красиво място. Комплексът е нов, чист и уютен. Персоналът е вежлив, особено в едната смяна. Храната е на добро ниво. Басейн, игрище, детска площадка са ОК. Има много тревно пространство за тичане и игри, както и възможност за разходка около язовира.

Александър преди 4 месеца

Невероятно място, страхотна хотелска част, изключително вкусна храна и страшно вежлив и усмихнат персонал.

Кристина преди 5 месеца

Страхотно местенце. Чисто и спокойно.

Стеф преди 6 месеца

Страхотно обслужване,уютни стаи,приветлив персонал и изключително добра храна.За рибарите условията са чудесни,язовира е поддържан.Препоръчваме с две ръце за всички,които се нуждаят от спокойствие.Благодарим и ще Ви посетим отново!

Nadezhda преди 6 месеца

Уникално място. Бихме повторили с удоволствие .

още отзиви
Изтекли промоции12