X
0.00 лв Бонуси за клиенти
0 Посещения
Снимка 1/14 Снимка 2/14 Снимка 3/14 Снимка 4/14 Снимка 5/14 Снимка 6/14 Снимка 7/14 Снимка 8/14 Снимка 9/14 Снимка 10/14 Снимка 11/14 Снимка 12/14 Снимка 13/14 Снимка 14/14
Този обект не участва в Grabo Club!
Информация за обекта

Хотел Елена**** е построен през 2004г и е разположен в южната незастроена част на Златни пясъци, на около 180м от брега на морето и в непосредствена близост до основните атракциони и централната търговска улица.

В същото време хотелът е разположен в тиха и спокойна зона със запазена зелена растителност и с невероятна морска панорама.
Вътрешно-архитектурния дизайн на хотела е решен с широк атриум, разположен в средата на сградата, създаващ изключително усещане за пространство и светлина.

Модерната архитектура, уютната атмосфера, атрактивните цени и любезното, професионално отношение на персонала превръщат хотел Елена**** в предпочитано място за отдих и почивка на море за гости от всяка възрастова група.

111
122 · 52%
63 · 27%
18 · 8%
9 · 4%
23 · 10%
Yanko.marinov преди 4 години

Не е лошо

Наталия преди 5 години

Cтрахотно място,заслужава си да се посети!

Miglena преди месец

Посетихме хотела в края на септември. Персонала изглеждаше изтормозен, базата също

Антони преди месец

The best браво уникален хотел

mariq преди месец

Хотела е хубав но храната куца

Velislava преди месец

Условията изобщо не съответстват на звездите на хотела! Храната е ужасна и еднообразна, румънците са на почит, шезлонгите са изпочупени, те и масите не се забърсват, мръсни и захабени чаши, чиниите не се отсервирват....

Петя преди месец

Много добро обслужване. Останахме много доволни.

Ralica преди месец

Хотелът е приятен, но качеството на храната е много ниско. Има огромен проблем с парко местата.

Стела преди месец

Като изключим хигиената в ресторанта и храната, останалото е добре!

Едуард преди месец

Хотела е под всякаква критика във всеки аспект!
При пристигането ни стаята беше мръсна с не сменени чаршафи дори! В банята имаше топка косми... отвратително! Когато се оплакаха на рецепция ,рецепционистката ни каза че в момента няма какво да направи и тя не може да ни почисти стаята. Беше изчистена на другия ден. Храната е пълен боклук, трябва посетителите да се хранят навън.
Ако искате да имате пълноценна и спокойна почивка НЕ отсядайте в хотел Елена!

още отзиви
Изтекли промоции12