X

Холидей Бг Тур

0.00 лв Бонуси за клиенти
0 Посещения
Снимка 1/4 Снимка 2/4 Снимка 3/4 Снимка 4/4
Този обект не участва в Grabo Club!
Информация за обекта

Холидей Бг Тур е един от водещите лицензирани български туроператори, който работи повече от седем години в областта на туризма.

Създавайки компанията, ръководството ѝ си поставя за цел да предостави на своите клиенти и партньори пълен комплект туристически услуги:

 Организиране на опознавателни екскурзии в България и чужбина, зелени училища, ски училища, летни лагери, пленери;
• Създаване и продажба на собствени туристически продукти на български и международен пазар;
• Обслужване на чужди и български туристи на територията на България;
• Хотелски резервации в страната и чужбина;
• Оформяне и организиране на бизнес пътувания и конференции;
• Индивидуални туристически пътувания на територията на България и извън нея;
• Развиване на транспортна дейност със собствен и наемен автопарк.

Адрес и контакти
Раб. Вр:
Понеделник - Петък: 09:00 - 18:00ч.
GPS:
N 42 29.838 E 27 28.560
100
86 · 45%
26 · 13%
22 · 11%
15 · 8%
44 · 23%
Емилия преди 3 години

Бързо и коректно обслужване

Mariela преди 4 години

Здравейте днес си заплатих валчерите и сега на кой емайл трябва да ви пиша колко стай искаме и за кой дати

Станимира преди 4 години

Всичко беше чудесно организирано, останахме много доволни от екскурзията и препоръчвам офертите на формата.

Моника преди 3 седмици

Здравейте,на всички искам само да ви кажа НЕ ПОЛЗВАЙТЕ УСЛУГИТЕ НА ТАЗИ АГЕНЦИЯ,ужасно отношение към туристите,лоша организация и още много лоши неща.
Няма да влизам в подробности от опит с тази агенция,САМО ЩЕ КАЖА НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ДА ПОЛЗВАТЕ ТЯХНИТЕ УСЛУГИ!!!САМИ ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ АКО ПОЛЗВАТЕ УСЛУГИТЕ ИМ!!!

Krasimir преди 3 седмици

Красива екскурзия, прекрасна Веселина и уникални шофьори. Браво!

Грациела преди 3 седмици

Екскурзията до Виена и Будапеща беше страхотно организирана! Екскурзоводката Диди беше прекрасна! Хотелите, в които отседнахме бяха чисти и доста прилични! Бих използвала услугите на фирмата отново!

Димитрова преди 3 седмици

Автобусът-ужасен. Спираха на 3 часа без тоалетна извън почивката. Водачката - силно незаинтересована, Пандорф отпадна от програмата. Посещение на Шьонбрун - водачката Диди принуди човек да се откаже, имало нови правила за броя на групите, не помнеше кого е записала последен. Неразпределено време - бързо ходене, не екскурзия. На връщане не се отклониха 5 минути, да оставят човек, гонещ друг транспорт, подминаха бензиностанция обявена за спирка и оставиха хора на магистралата в 1 през нощта

Liya преди месец

Екскурзоводите - прекрасни! Смяната на автобуса за клиенти от Варна - ужас! На отиване в голям, хубав, удобен автобус...до Слънчев бряг, където сменяхме автобуса с изключително неудобен. На връщане от Слънчев бряг до Варна - с микробус. Шофьора не помогна за куфарите и остави туристите сами да се оправят!

Цветан преди месец

Много сме впечатлени от екскурзията от 06.09.до 11.09.2019 г в Унгария,Австрия,Чехия и Дрезден. Голям професионализъм от страна на екскурзоводката Диди и двамата шофьори Добрин и Архан. Всичко беше точно и на ниво от страна на екскурзоводите в Будапеща, Прага, Виена и Дрезден - много изчерпателни и знаещи. Хотелите също бяха на ниво. Много сме доволни. Ръководителката Силвия може само да се гордее с този си екип. Задължително пак ще се възползваме от услугите на Холидей Бг Тур гр.Бургас.

Елиза преди месец

Доволни сме от: шофьорите, хотела до Виена, екскурзоводката в Будапеща.
Не бяхме очаровани от водача Весела,нищо лошо не е направила,по-скоро беше апатична и понякога колеблива относно разхайтената дисциплина на групата. Но я разбирам - всеки турист е клиент, дори ако е несъобразителен.
Не сме доволни от хотела в Будапеща(мивка до леглото, мизерия, миризливи хавлии) и екскурзоводката във Виена. Също не ни допадна,че имахме 1час във Виена, а в Парндорф-час и половина по марковите магазини.

още отзиви
Текущи промоции18
Изтекли промоции12