X
0.00 лв Бонуси за клиенти
0 Посещения
Снимка 1/6 Снимка 2/6 Снимка 3/6 Снимка 4/6 Снимка 5/6 Снимка 6/6
Този обект не участва в Grabo Club!
Информация за обекта

Go to Burgas e официалният туристически портал на Бургас, който събира на едно място и представя по атрактивен начин пълната информация за града, от която всеки турист се нуждае. Go to Burgas съдържа обща информация за града - история, природа, времето, начините за стигане до Бургас, възможностите за транспорт в рамките на града. В него има информация за най-атрактивните места - музеи, галерии, атракции, паркове, плажове, археологически обекти, възможности за спорт и др. За всяко от тях има описание, снимки, информация, как се стига, контакти. Посетителите на Go to Burgas ще намерят информация и за актуалните събития по време на престоя си, за заведенията в града, възможностите за шопинг, безплатни wi-fi зони, болници, аптеки, таксита, др. Оттук туристите могат да организират и престоя си в града, тъй като сайтът дава възможност и за резервации на хотели.

Адрес и контакти
Адрес:
Тел.:
Раб. Вр:
1 Юли: 20:00ч.
GPS:
N 42 29.268 E 27 28.866
47
119 · 88%
11 · 8%
4 · 3%
1 · 1%
1 · 1%
Мария преди 1 година

Страхотно изживяване!

Ивелина преди седмица

Доволни сме от предоставената услуга. :)

Божидара преди месец

Описанието на острова е по вълнуващо отколкото действителността. Ако човек не предвижда да се храни в ресторанта два часа престой на острова са твърде много време.

Александър преди 2 месеца

Отлично! :) Корабът е голям и не клати дори и при лошо море и вълни. Разходката на Острова е интересна, организацията е на ниво. Поздравления за услугата на всички по веригата. Определено си заслужава! :)

Силвена преди 2 месеца

Преживяването беше уникално !

Викторио преди 2 месеца

Доволен съм от предоставената услуга, смятам че никой няма да съжалява от това приключение!

Teodora преди 2 месеца

Много добра организация! Концерта на Миро беше уникален!

СИЛВИЯ преди 2 месеца

Най-прекрасният концерт на които съм била.Романтика на остров Света Анастасия на залез слънце с прекрасният глас на МИРО.

Елка преди 2 месеца

Всичко беше прекрасно! Перфектна организация и прекрасно изживяване!

Деница преди 2 месеца

Хубава разходка, но ми направи лошо впечатление, че имаше вързана стирка за парапета, която се влачеше след корабчето в морето, за да се изпере...

още отзиви
Изтекли промоции12