X
0.00 лв Бонуси за клиенти
0 Посещения
Снимка 1/1
Този обект не участва в Grabo Club!
Информация за обекта

Фирма "Формула 3 Маркетинг" ООД съществува от близо 15 години. Фирмата е собственик на Автоцентър Formula 3. Тук може да откриете всичко необходимо за Вашия автомобил - масла, резервни части, зимни и летни гуми, автоаксесоари и др. и да се възползвате от професионалните сервизни услуги на нашия екип и високото качество на обслужване и внимание към всеки наш клиент.

Автоцентър Formula 3 предлага изключително изгодни условия за сервизно обслужване на автомобилен парк на фирми, на които се издават сервизни книжки с отстъпки и възможност за едномесечно отсрочено плащане в брой или по банков път с издаване на данъчни фактури.

В Автоцентъра се предлагат над 50 вида масла ADDINOL, TEXACO, PRISTA и други, отговарящи на изискванията API, ACEA, Mercedes Benz, BMW, Porsche, Volkswagen и други. За избора на подходящо масло за Вашите машини и автомобили можем да помогнем с технически консултации на експерт по маслата.

Автоцентърът разполага с магазин-приемна, в който можете да получите консултация относно избора на консумативи и автоаксесоари, относно цената на услугата и резервните части за предстоящия ви ремонт, както и да изпиете чаша кафе или безалкохолно в комфортна обстановка.

За да получите безплатна консултация относно проблем по вашия автомобил или имате въпрос към нас, моля обадете се на посочените координати. Фирма "Формула 3 Маркетинг" ООД е и член на Българска франчайзингова асоцоация!

235
293 · 53%
77 · 14%
43 · 8%
23 · 4%
122 · 22%
Антон преди 3 години

После регулиране на фарове всичко друго в офертата не се изпълни

Айдън преди 3 години

Super nehayno otnoshenie oshte malko shtyaha da mi se skarat zashto leviya mi far e nagore.Polovinata neshta negi pregledaha...

Деница преди 3 години

груб и арогантен човек...никакво отношение към клиент....направена профилактика на климатик но не е добавено количество фреон,както пише във ваучера....не си заслужава загубата на време и нерви...

Милена преди 3 години

Професионално, бързо и лесно! Вече пътувам с удоволствие! Благодаря! Препоръчвам!

Христо преди 3 години

Доволен съм. Коректно отношение.

Ясен преди 4 години

Бързо и коректно обслужване!

Галин преди 4 години

Коректно обслужване.

Петър преди 4 години

Браво на момчетата!

георги преди 6 години

Много зле.Дори и до реглаж не стигнахме.Измислени майстори питат се един друг това така ли е или не е.Сервиза е добър но майсторите вътре не.Успех на следващите сгрешили с тоя ваучер

Михаил преди 2 години

Храната която приготвят е меко казано НЕ ДОБРА А е много СКЪПА. Пускат много хора над капацитета и равносметката е цял ден 10-12спускния.

още отзиви
Изтекли промоции12