X
0.00 лв Бонуси за клиенти
0 Посещения
Този обект не участва в Grabo Club!
Информация за обекта

Фирма Рего се занимава с търговска дейност. Част от дейността й е търговия с растения. За вашите празници, фирмата подготвя качествени растения със сертификати.

Насладете се на уюта на празниците с елхите на Рего!

Адрес и контакти
Тел.:
Раб. Вр:
Понеделник - Неделя: 10:00 - 18:30ч
GPS:
N 42 40.182 E 23 17.160
21
22 · 61%
4 · 11%
3 · 8%
4 · 11%
3 · 8%
Plamen преди 4 месеца

Услугата беше изпълнена, колкото да се каже, че нещо е направено. Тотална липса на желание за работа. Дограмата в 2 от 3 стаи остана непочистена. Стъклата бяха почистени, но също с доста забележки.
Определено не препоръчвам да използвате услугите им.

Adriana преди 5 месеца

Много съм доволна и препоръчвам. Кухнята и прозорците светят от чистота. Доплатихме си и за вътрешно почистване на фурната, и е супер. Имам някои дребни забележки за малки пропуски по останалите неща от офертата, но вероятно кухнята и френските ни прозорци вече са ги били изтощили в петък следобед.

Ilona преди 6 месеца

Доволна съм от качеството , прозорците най-накрая светят и дивана няма петна. Отзоваха се на молбата ми за по-скорошно почистване след първоначална уговорка за друга дата.
Любезно отношение и работят и през почивни дни!

Гергана преди 8 месеца

Доволни сме от услугата, изпълнена от Явор.

Светлана преди 9 месеца

Изобщо не съм доволна, не се лъжете. Прозорците - горе-долу добре, не забърсани первази, пропуснати огледала. Паяжини - изобщо не почистени. Банята - под всякаква критика. Чистила съм часове след тях. Да не говорим, че ми надраскаха стената с дръжката на парцала си. Безобразно. Искам си парите!

христо преди 9 месеца

Доволен съм от услугата.

Даниела преди 10 месеца

Имаше доста пропуски в почистването на кухнята и ел. уредите.

Olga преди 10 месеца

Благодаря! Доволна съм от сервиса и отношението към мен като клиент.

Габриела преди 10 месеца

Много бързо и добре измиха прозорците, понеже нямаме столове в кухнята, ни изпраха килима в хола, освен диван и матрак. Много съм доволна!

Снежана преди 1 година

ostanah mnogo dovolna ot rabotata na ivo i denic, koitto izpalniha profecionalno ucloviata na ofertata podadena ot firmata. bravo.

още отзиви
Изтекли промоции12