X

Езиков център Ниведа

0.00 лв Бонуси за клиенти
0 Посещения
Снимка 1/4 Снимка 2/4 Снимка 3/4 Снимка 4/4
Този обект не участва в Grabo Club!
Информация за обекта

Ниведа е оторизирана от МВнР за превод на документи от 2001г. С помощта на своите легализатори, екипът ще ви съдейства за легализиране на вашите документи в МВнР, всички посолства, министерства и институции в София.

Ниведа разполага с доказани профилирани и заклети преводачи на 40 езика. Преводачите ще извършат за вас отговорно бърз и точен превод. С тях работят специалисти в различни сфери на обществения и икономически живот. Имат доказан опит в превод на техническа литература.

Ниведа предлага езиково обучение от 2001 година и от 2010 има платформа за дистанционно обучение по английски и немски език, започвайки с ключова компетентност Общуване на чужди езици към Агенция по заетостта по Програма Аз мога и Аз мога повече. Курсистите, преминали дистанционно обучение са повече от 300.

От 2002 година Ниведа предлага дистанционен курс за преводачи по всички езици. Курсът е професионален и има за цел преводачът сам да може да определи в коя област е най-добър. Подробности за курса могат да се намерят в сайта на Ниведa - http://niveda-bg.com/index.php/bg/

Адрес и контакти
Тел.:
Раб. Вр:
Понеделник - Петък: 9:30 - 17:30ч.
GPS:
N 43 12.318 E 27 54.438
97
223 · 74%
46 · 15%
14 · 5%
5 · 2%
13 · 4%
Polisa преди 2 години

Харесах тази платформа много !!!

Маргаритка преди 2 години

Платила съм в брой с изипей преди 5 часа. Защо получавам това съобщение. Платежен код 5968024520.Закупуване на оферта заявка 5770949.

Цветан преди 3 години

Посочената цена за месец ли е?

Адриана преди 4 години

Истановен е контакт с Ниведа! Благодаря ви за коректността!

Рая преди 3 месеца

Шрифта е неразбираем!Аудиото може да се слуша само самостоятелно,като се чува страничен шум и пращене, не препоръчвам !

Васи преди 3 месеца

Пиците да супер, но обслужването става много бавно въпреки запазения предваротелно час :)

Николай преди 4 месеца

Днес като заплатих ваучера от 25 лв как мога да ползвам услугата ви ?

Георги преди 5 месеца

Изключително съм разочарована. Изкарах нива Б1 и Б2, след което пишеше, че има възможност да получа сертификат. След курса звънях - не били проверили писмените ми разработки, щели да ми върнат имейл и да ми пратят сертификата. 10 дни по късно отговор няма и не си вдигат и телефоните вече 2 дни...

Maria преди 5 месеца

Приветствам инициативата на езиков център Ниведа за предложените интернет-курсове по чужд език! Това дава прекрасна възможност на желаещите, в удобно за тях време,да се занимават с избрания от тях език! Лично аз се занимавам с немски език и съм доволна! Продължавайте и Ви желая успех!

Йорданка преди 5 месеца

Здравейте, бих искала да споделя мнението си, за езикова школа Ниведа.
Изключително съм доволна от организацията на уроците и тяхното подреждане. Всеки един урок е свързан с предходния, както граматически, така и чрез една добе представена сюжетна линия на георите. Записала съм съмезиков курс А1-А2

още отзиви
Изтекли промоции12