X
0.00 лв Бонуси за клиенти
0 Посещения
Снимка 1/1
Този обект не участва в Grabo Club!
Информация за обекта

"Мисията на English Language Academy е да се научават лексика, фрази и граматика много бързо и ефективно в удобно за вас време и място. Ние използваме три принципа за да направим това възможно:

Първо: Ние използваме техника за запаметяване, наречена постепенно повторение Науката казва, че постоянното повторение през нарастващи интервали има изключително положителен ефект върху паметта.

Второ: Ние използвахме тази информация представяйки думи и фрази с картини, т.н. визуално представяне, което прави запомнянето им 3 пъти по-бързо и лесно в сравнение със стандартния превод. Думите, фразеологичните изрази и граматиката имат обяснения на български език, тъй като обучението е предвидено за начинаещи курсисти

Трето: подбрали сме само най-често използваните думи в ежедневието. Нашият подбор е базиран на няколко научни и популярни публикации, които съчетахме с нашите собствени емпирични констатации."

46
116 · 74%
24 · 15%
3 · 2%
3 · 2%
11 · 7%
Антоанета преди седмица

Страхотен е курсът. Много съм доволна.

Мехмед преди месец

Super!

Минко преди 2 месеца

Надявам се за напред да се предложат подобни модули за обучение и на други езици - например испански език. Моля да добавите повече практическа част - нещо като предговор преди следващия урок /Lesson/

Катя преди 4 месеца

Много съм доволна. Веднага ми помогнаха с достъпа до съоветното ниво. Отлично обслужване!

maia преди 4 месеца

Работи се лесно с платформата.Благодаря :)

Kapka преди 6 месеца

Добре, е направено! Може да се иска повече, понякога забива програмата, може да е по-цветно като илюстрация/ особено началната страница/, но като цяло лесно и достъпно е предаден материала. Това са ми отзивите за А!, другите нива още не съм ги минала! Успех на Академията!

sami преди 6 месеца

Доволна съм! Имах затруднения и получих веднага обратна връзка. Уроците са добре систематизирани,упражненията са подходящи и полезни за съответните уроци. Проверката на есетата е много бърза и получавам винаги отговор. Скоро се надявам да си закупя и ниво Б2. Благодаря Ви много!

Мария преди 6 месеца

Много отзивчиви!

Невена преди 7 месеца

Доволна съм!

Христо преди 7 месеца

Много добре структурирано, бърза обратна връзка при писмените работи. Отлично!

още отзиви
Текущи промоции1
Изтекли промоции12