X
0.00 лв Бонуси за клиенти
0 Посещения
Снимка 1/5 Снимка 2/5 Снимка 3/5 Снимка 4/5 Снимка 5/5
Този обект не участва в Grabo Club!
Информация за обекта

Обучението в Езиков център Ей Би Си Перфект по английски, немски, френски, испански, италиански, руски език и фотография (на английски език) се отличава от другите езикови школи с персонално внимание към всеки един обучаем, независимо дали е индивидуално или в малки групи (до 8 души). Предлаганите курсове са за начинаещи и напреднали, за деца, ученици, студенти и възрастни, специализирано обучение за изпити, матури, външно оценяване и сертификати (FCE, CAE, CPE, TOEFL, TestDaF, D.E.L.E.), бизнес езиково обучение и фирмено обучение.

"Нашата цел е да бъдете успешни – и в личен и в професионален аспект, а „единствената най-важна съставка във формулата на успеха е да знаем как да се разбираме с хората.“ Разбирателството между хората до голяма степен се постига и с умението да комуникираме на различни езици. Говорейки различни езици, обменяме различни идеи и правим твоя, моя, нашия свят по-добър за живеене!"

Обучението се осъществява в дневна, вечерна и съботно-неделна форма.

При индивидуалното обучение честотата и продължителността на занятията се определят от обучаващия се.

Модерно оборудваните зали за обучение, създават усещане за уют и комфорт, така необходими на съвременния човек да надгражда своите компетенции и да затвърждава знанията си, използвайки нови и водещи световни системи и IT технологии. Курсистите завършили успешно обучението си, получават сертификат за завършен езиков курс.

Езиков Център Ей Би Си Перфект работи без почивен ден от Понеделник до Неделя, записванията и определянето на входното ниво се правят на място в офиса на езиковия център от Понеделник до Петък: 10:00 - 19:00ч.

Адрес и контакти
Адрес:
Раб. Вр:
По график.
GPS:
N 43 12.078 E 27 54.882
11
44 · 77%
4 · 7%
3 · 5%
1 · 2%
5 · 9%
Мира преди 2 седмици

Не се отваря платформата им, така че не можах да ползвам ваучера. На този линк излиза друг сайт http://abcperfect-bg.com/. Не се подлъгвайте!!!

М.Тенева преди 1 година

перфектно

Снежана преди 1 година

Страхотни!

Анелия преди 1 година

Отлично качество . отговаря на изискванията ми.

Daniela преди 2 години

Много точно написан учебник

Мариела преди 2 години

Благодаря за отзивчивостта и любезното своевременно съдействие на служителите на Ей Би Си Перфект !

Любка преди 2 години

Учебният материал е представен много пълно, детайлно и разбираемо.Достъпен е и за по-малки ученици.

Христо преди 2 години

Това не е точно онлайн курс по английски език, това са повърхностно нахвърлени материали по теми. Упражненията се свалят в „PDF“, трябва да разпечаташ и след това да попълваш, а кой ще го проверява? Може би трябва да ги пращам по пощата и да чакам отговор което е супер глупаво. Съжалявам!

Албена преди 2 години

Бърза комуникация. Темите са добре разработени. Благодаря Ви!

Александрина преди 3 години

Много отзивчиви, мили и приятни хора. Доволна съм.

още отзиви
Изтекли промоции12