X
0.00 лв Бонуси за клиенти
0 Посещения
Снимка 1/4 Снимка 2/4 Снимка 3/4 Снимка 4/4
Този обект не участва в Grabo Club!
Информация за обекта

Cube.bg извършва изработка, поддръжка, интеграция и експлоатация на интернет и софтуерни приложения, организиране и провеждане на езикови курсове и фирмено обучение, организиране и провеждане на онлайн обучение.

" Да премахваме бариери, да стимулираме промени и да създаваме възможности, това са ключовите аспекти на нашата мисия. "

Те постигат мисията си чрез непрекъснатото разработване и усъвършенстване на софтуерна платформа, като по този начин предоставят възможност на обучаващите да представят своята учебна програма онлайн, а на учащите да имат достъп до курсове, с които да придобиват умения и знания, когато и от където им е удобно, заедно с отлична комбинация от избор, цена, качество и иновативност.

Функциите на всеки един от екипа им е много ценна. Работят в синхрон и напълно се допълват, като комбинация от талант, опит и страст. Работят всеки ден с главната цел да създадат практична и ефективна платформа за онлайн обучения, която да стигне до всички нуждаещи се потребители, както в България, така и в чужбина. Това което ги прави горди е ясната визия за създаването на един дигитален свят без бариери и ограничения.

Платформата Cube.bg е динамична среда, която включва всичко необходимо за провеждане на онлайн обучения - от виртуално училище с класни стаи (за провеждане на уроци на живо) до система за създаване, съхраняване и предлагане на интерактиви онлайн курсове за обучение. Платформата притежава изключителни характеристики, които спестяват време и увеличават съвместната работа между обучаеми и обучаващи, като позволява на всеки, независимо дали е частен учител, компания или институция, да изгради обучителни курсове, изцяло в онлайн среда.

Платформата е изцяло уеб-базирана, т.е не е нужно да се инсталира допълнителен софтуер на компютъра, като достъпа се осъществява през всеки познат браузър, посредством потребителско име и парола. Адаптивният уеб дизайн, позволява ползването на платформата от мобилни устройства.

19
60 · 83%
9 · 13%
3 · 4%
Мария преди месец

Интересно обучение.Различно.Доволна съм!

Детелина преди 3 месеца

Платформата е страхотна. Направена е изключително удобна, лесна и интересна за учене на думи.Разполага с много допълнителна литература, както и много граматика. Аз лично го ползвам от две години и благодаря на създателите му.

Yavor преди 5 месеца

Много интересено и разнообразно обучение! Адмирации

Люсиен преди 7 месеца

Супер!

Невена преди 10 месеца

Супер е!

Християния преди 1 година

Бива за занимавка, но за учене на език не става.

Antoaneta преди 1 година

Много добра платформа!

Nikolai преди 1 година

mnogo dobro

Тони преди 2 години

Все още съм на ниво А1,но това което изучавам до момента ме удовлетворява.

Божидар преди 2 години

Страхотно!

още отзиви
Текущи промоции1
Изтекли промоции12