X
160.00 лв Бонуси за клиенти
3 Посещения
Снимка 1/7 Снимка 2/7 Снимка 3/7 Снимка 4/7 Снимка 5/7 Снимка 6/7 Снимка 7/7
5%

отстъпка при посещения
с карта на Grabo Club

Условия за ползване на отстъпката

Постоянната отстъпка важи при посещения с Grabo Club и VIVAClub карти.

Не може да се комбинира с други промоции или Grabo ваучери в рамките на едно и също посещение.

Информация за обекта

Туристическа агенция Анатравел 888 ООД е лицензиран Туроператор и Туристически агент. Фирмата е създадена преди повече от 15 години и в нея работят служители с много богат опит в областта на туризма, което гарантира перфектно обслужване на клиентите.

Услуги, които Анатравел 888 ООД предлага на своите клиенти: Атрактивни оферти за предстоящия студентски празник, Коледа и нова година, почивки на море и планина в страната и чужбина, екскурзии в страната по свой и заявен маршрут, екскурзии в чужбина, детски лагери на море и планина, зелено училище, абитуриентски балове, екскурзии за ученици с опознавателна цел, семинари и обучения, СПА програми и балнеолечение в страната и чужбина, пакетни програми за различни празници в страната и чужбина, застраховки, автобусни билети, самолетни билети, преводи и легализация на документи.

Ана Травел участва в Grabo Club от 05 Ноември 2012

Адрес и контакти
Тел.:
Раб. Вр:
Понеделник - Петък: 09:00 - 18:00ч.
GPS:
N 42 08.682 E 24 44.676
166
211 · 64%
47 · 14%
29 · 9%
13 · 4%
30 · 9%
манонка преди 2 години

Лоша организация на Ана травел

Кремена преди 3 години

Здравейте! Екскурзията до Одрин мина много добре,но за наша изненада Ана травел нямаше. Избрах тази фирма ,защото съм пътувала с нея. За наша изненада ни бяха прикрепили към друга фирма,която чувах за първи път,без да ни предупредят. Не беше коректно това.

Olq преди 3 години

Напълно сме възмотени от агенцията . Първо дестинацията беше сменена . Екскурзоводката Вера ако изобщо може да се нарече такава , ако сме и работодатели един работен ден няма да има , възмутени сме от държанието и обноските и , отделно на тази длъжност тя трябва да има познания , а не да чете от уик

Petya преди 5 години

Страхотни! :)

Ружа преди седмица

Един прекрасен ден с професионалния водач Теменуга от фирма "Ана Травел",с която вече многократно пътуваме!

Марияна преди 2 седмици

Благодаря за чудесното пътуване. Макар и за кратко усетихме духа на острова. Всичко беше много добре оргнизирано.

Стела преди месец

На 17.08. пътувахме до Александруполис. Организацията беше добра, но не знам дали заради ваучерите, или просто така сме се паднали, но бяхме на последните седалки. Пътуването беше изключително дискомфортно. Като добавим и протичането на автобуса при засилен валеж, положението се влоши допълнително.

Manita преди месец

Досадна екскурзоводка с непрофесионален подход.

Ирина преди 2 месеца

Ползвах услугите на 13-ти юли и останах разочарована от организацията по местата в автобуса. Закупих три ваучера и изрично писах мейл в който казвам, че искам да бъдем или една зад друга или една до друга т.е. на един ред. Те ми отговориха, че ние и без това така сме били записани. Е да, ама не. Бяхме една през друга, което ме навежда на мисълта, че е имало клиенти с приоритет!!! Много жалко!

Jenia преди 4 месеца

Отлична организация на екскурзията и компетентни екскурзоводи.

още отзиви
Текущи промоции8
Изтекли промоции12