X
0.00 лв Бонуси за клиенти
0 Посещения
Снимка 1/10 Снимка 2/10 Снимка 3/10 Снимка 4/10 Снимка 5/10 Снимка 6/10 Снимка 7/10 Снимка 8/10 Снимка 9/10 Снимка 10/10
Този обект не участва в Grabo Club!
Информация за обекта

Ако сте любители на водни приключения, заповядайте в най-големия и атрактивен новопостроен Аквапарк Нептун, който се намира на 3км от Созопол, в близост до замъка "Влюбен във вятъра" в Равадиново.

Съоръженията на аквапарка са от най-модерен тип, осигуряващи сигурност и надеждност.

Тук ще попаднете в царство на десетки видове пързалки, водни кули, огромна изкуствена река, множество басейни, барове, заведения. За Аквапарк Нептун е важно всички гости да имат възможността да се насладят максимално и да запазят незабравими щастливи спомени от своята лятна ваканция.

84
212 · 68%
51 · 16%
24 · 8%
8 · 3%
17 · 5%
Teodora преди 1 година

Изкарахме си страхотно. Детската зона е много добра и спокойно може да се оставят самостоятелно на атракционите. Храната и напитките са на сносни цени и са много добре приготвени и най-вече вкусни. Определено бихме посетили отново!

natalia преди месец

Мога ли да си продам ваучера на половин цена?

Plamena преди месец

Страхотно място, много добре организирано, подходящо за деца и възрастни. Бяхме с 5-годишния ми син и всички останахме много доволни. Препоръчвам!

Зорница преди месец

Забавно, релаксиращо, емоционално! С удоволствие бихме го посетили отново!

Теодор преди месец

Всичко беше невероятно. Препоръчвам.

Тодор преди месец

Супер е

Петя преди месец

Много добро обслужване,хареса ни много.

Dragomir преди 2 месеца

Нямаше никакви проблеми с ваучера. На касата ни дадоха гривни срещу ваучерите. Аквапаркът е приятен, има достатъчно пързалки и забавления, храната е само fast food - пици, дюнери и др. Като цяло преживяването беше готино.

Velyana преди 2 месеца

Направи ми впечатление, че в аквапарк "Нептун" има оставени силни препарати за почистване под мивките във всяка тоалетна. Аквапаркът е пълен с малки деца и така оставени препарати без надзор представляват реална опасност от външно или вътрешно химично отравяне. Такива препарати трябва да са заключе

Стоян преди 2 месеца

Пързалките са мръсни,водата е студена.

още отзиви
Изтекли промоции12