X
Тази оферта вече е разграбена!
» Виж всички активни оферти за Здраве

За спокойствие в съвременния начин на живот! Консултация с психолог - за дете, за възрастен или за двойка, от MY Psychology

Офертата е разграбена! от 18.05.2020г до 18.09.2020г
Грабнати ваучери:
37
Предоставено от: Център My Psychology Център
Цени от: 30лв 15лв
Запиши се за известие при нова оферта от Център My Psychology
Email:

За офертата

Понякога човек има усещането, че нещо не е наред, но не знае какво и как да промени. Тогава се нуждае от малко помощ, за да намери своя път, който ще го кара да усеща, че живее пълноценно и щастливо. Заповядайте в Консултативният център My Psychology!

1 консултация с психолог (60 минути):

Варианти на офертата:
За едно дете на 5 - 18г 15 лв вместо 30 лв
За един възрастен, индивидуална 15 лв вместо 30 лв
За двойка 15 лв вместо 35 лв

Повече за консултацията:

Първата среща между терапевт и клиент е опознавателна. На нея се уточнява проблемът, с който идва клиентът, и се договаря по-нататъшна работа.

Посещението при психолог е свързано с желанието на клиента да промени нещо в живота си. Често хората започват разговор с думите "Объркан съм", "Не знам на къде вървя", "Искам повече", "Имам нужда от подкрепа и разбиране", "Не знам какво се случва с мен в емоционално отношение". Причините за дискомфорт могат да бъдат свързани с конфликти от различен характер - в семейството, в работата, в отношения с родители и близки.

За сегашната обстановка по време на пандемия:
Пандемията от COVID-19 рязко и изцяло промени начина ни на живот, доведе до несигурност, финансов натиск и социална изолация. Основните ни тревоги са страхът от разболяване, продължителността на пандемията и картината на нашето бъдеще. Претоварването с информация, недостоверните данни и дезинформацията могат да ни изкарат извън контрола на нашите емоции и поведение.

По време на пандемията от COVID-19 може да изпитаме широк спектър от емоции и състояния - стрес, притеснение, страх, тъга и самота. Вече отключени разстройства на психичното здраве, включително тревожност и депресия, могат да се влошат.

Тази криза и отговорът ни към нея ще имат психологически последици. Изолацията, социалното дистанциране и екстремните промени в ежедневието са трудни, но хората, семействата и общностите трябва да бъдат подготвени за факта, че вероятно ни чака епидемия от клинична депресия и тревожни разстройства.

Засилвайки повсеместно насаждания стрес от тази криза, много от нас търпят значителни лични загуби и реакции на скръб, които са стабилни предпоставки за развитие на депресия и тревожни разстройства. Продължаващият и непредсказуем курс на тези стресови фактори прибавя допълнителен риск от психически проблеми.

Със задълбочаването на кризата неминуемо ще се увеличи броят на жертвите. За някои, особено тези на първа линия, острите преживявания на скръб, травма и изтощение ще засилят стреса и ще ги изложат на още по-голям риск.

Продължителната социална изолация - нашата основна стратегия за намаляване на разпространението на вируса, добавя още един рисков фактор. Телата ни не са проектирани да се справят дълго със социалните лишения. Самотата поражда депресия.

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: от 18 Май до 21 Септември 2020г

С предварително записване на: 087 67* **** (скрит) (Д. Ангелов), 089 05* **** (скрит) (З. Христова) или 088 95* **** (скрит) (М. Тодорова). Изборът на психолог е според спецификата на поставения от клиента въпрос за консултацията.

Прочети още
Адрес и контакти
Профил
Офертата е осигурена от Център My Psychology
Бургас, Център, ул. Александровска 91 (над Subway)
Тел.:
087 67* **** (скрит)
Раб.Вр:
С уговорка.
За фирмата
Профил
Още за Център My Psychology вижте в профила им в Grabo.bg

Консултативният център My Psychology предлага индивидуални и групови консултации за възрастни и деца:
• Индивидуални сесии - психологично консултиране на възрастни или двойки:
- Лични проблеми с интеграцията в обществото, развити зависимости, трудности при преодоляването на страхове (фобии), депресивни състояния, възникнали житейски трудности;
- Семейни проблеми.

• Индивидуални сесии с деца, тийнейджъри и техните родители:
- Детето има трудности в общуването;
- Не се чувства добре прието в класа;
- Сънува кошмари или има видими страхове;
- Поведенчески проблеми в това число агресия или развити зависимости;
- Има ниска самооценка

• Услуги за професионално развитие - подготовка за представяне на интервю за работа (в това число всички държавни структури), изготвяне на автобиография и мотивационно писмо.

Как най-добре да се представим на интервю?

Естествена необходимост е човек да се опитва да представя себе си винаги в най-добрата светлина и перспектива. Нашата перспектива, обаче не винаги съвпада с тази на околните, важните за нас неща е възможно да не са такива за другите.

Доверете се на опита и професионалния поглед и представете заедно с Консултативният център My Psychology най-доброто от вас в конкуренцията с останалите.

Повече информация за Център My Psychology можете да откриете на адрес www.mypsychology.space или във Facebook.

Офертата е осигурена от ЖАР-47 ЕООД, ЕИК: 205337945.

Въпроси и отговори2
Отново моля да се представите, защото в сайта на MY Psychology не намерих информация за Вас.
Здравейте Ивелина, към момента най-добрият начин да отговорим на въпросите Ви, както и да Ви се представим е ако ни потърсите на някои от посочените телефони.Ще се радваме ако след така осъществения контакт събудим у вас желание да работим заедно по вашия казус.
Моля, да се представите, защото в сайта на MY Psychology не намерих информация за вас.
Здвейте,
Поднасяме Ви извинение за забавеният отговор.
Центъра My Psychology от скоро е с настоящият адрес, смяната на който оказва влияние и на структурата на сайта. За жалост, оперирането на сайта се забави, и в него не е налична доста голяма част от обновената информация, за което отново Ви моля за нашите извинения.
С готовност ще отговорим на вашите въпроси, относно информацията, която ви е необходима.
MyPsychology
Още оферти за Здраве
Изследване на 56 показателя - разширен профилактичен пакет
29.90 лв. 78 лв. 21.09 - 21.11
15 : 32 : 34
6 грабнати Център
« Обратно към всички оферти

Въпрос

Изпрати