X
Тази оферта вече е разграбена!
» Виж всички активни оферти за Уроци

Еднодневен разговорен сугестопедичен курс по Английски език за възрастни на 30 Юли в Бургас, от ЧЕЦ Браво

Офертата е разграбена! от 21.07.2016г до 30.07.2016г
Грабнати ваучери:
2
Предоставено от: Чуждоезиков център Браво Център
Цена: 40лв 19.90лв
Запиши се за известие при нова оферта от ЧЕЦ Браво
Email:

За офертата

Не си практикувал английския си от известно време и чувстваш, че имаш нужда отново да влезеш във форма? Решението е ваучер за ЧЕЦ Браво!

Еднодневен разговорен сугестопедичен курс по Английски език за възрастни на 30 Юли от 9:00 - 12:30ч - за 19.90лв, вместо за 40лв!

Курсовете са подбрани и разработени на съвременна тематика, обхващащи важни аспекти от ежедневието ни. Използваната лексика е съвременна, а начинът на провеждане – иновативен и лесно достъпен.

Темите са както следва:
• My sweet home;
• Family and friends;
• Holidays;
• Hobbies;

Повече за курса:

Когато един език не се практикува често, способността за изразяване се губи. ЧЕЦ Браво ви предлага разговорни уроци на различна тематика, които имат за цел да затвърдят знанията на курсистите и уменията им за комуникация с цел затвърждаване на знанията си.

Какво представлява сугестопедичния разговорен курс?

Това е курс от 4 учебни часа, в който може да се включи всеки, преминал или преминаващ курс по общ английски. Занятията влючват преподаването на езика посредством сугестопедични елементи и определена тематика.

Какво представлява Методът на сугестопедията?

Преди повече от 40 години наш учен д-р Лозанов е работил върху начина, по който човек може да придобие информация за много кратко време. Сугестопедията, или Резервопедията е наука, създадена от него и призната по цял свят. Тя акцентира върху скритите резерви на психиката въз основа на холистичния подход, т.е. информацията не се помни парче по парче, а като едно цяло.

Сугестопедията се основава на седем закона:

• Любов, защото тя създава спокойствие, доверие и допринася за достъпа на учителя до учещите се в по-близък план и така отваря пътищата към разкриване на психичните резерви на личността. Принципът на радост и концентративно спокойствие се прилага чрез система от игри и смях, чрез нагледните материали, които са не толкова илюстративни, а стимулиращи по характер, както и цялостната организация на учебния процес.

• Свобода - когато има Любов, има и Свобода.
Свободата дава възможност на учещия се да се вслуша във вътрешния си глас и да избере своя собствен път към резервите на психиката в различните моменти. Свободата не се диктува от учителя, тя е спонтанно чувство у учещия се. Убедеността на преподавателя, че нещо необикновено се случва води до състояние на вдъхновение. По сугестопедичната методика учещите са способни да усвояват учебния материал, поне два до три пъти и до пет до десет пъти по-бързо и по- добре от резултатите в традиционните методики, с благоприятен ефект върху здравето и възпитанието.

• Многократно увеличен учебен материал
При сугестопедията учебният материал, който се представя на учещите се за единица време, е поне 2 до 3 пъти по-голям от обема материал, представен според съществуващата норма от други методи.

• Цяло - Част, Част - Цяло; Частта чрез Цялото
Когато се преподава новият материал, няма разделение между елемента и цялото. Елементите не се преподават и изучават изолирано. Например, думите, граматиката, не съществуват отделно от езика, а са част от речта. Всяко цяло е част от по-голямо цяло и така до безкрай.

• "Златната пропорция" разкрива законът за хармония във Вселената, на който сугестопедичният процес трябва да се подчини. Хармонията създава хармония и преодолява психичния хаос, често провокиран от традиционната педагогика.

• Класическото изкуство и Естетиката
Класическото изкуство се въвежда чрез специално подбрани произведения на класическата музика, песни и арии, литературни произведения, репродукции на шедьоври на изобразителното изкуство и т.н.

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: от 21 Юли до 30 Юли 2016г

С предварително записване най-късно до 29 Юли на: 087 71* **** (скрит) или на място в офиса на ЧЕЦ Бургас.

Един ваучер е за един човек, над 14г.

Kурсът ще се състои на 30 Юли (Събота) от 9:00 - 12:30ч в офиса на ЧЕЦ Браво - Бургас.

Курсът е с продължителност 4 учебни часа, по 45 минути всеки, с еднократна 30-минутна почивка между часовете.

Офертата не включва необходимите за курса помагала. Те могат да се закупят в офисите на ЧЕЦ Браво на цена 5лв за целия курс.

Максимален брой курсисти в група - до 14 човека.

Издава се безплатен сертификат за преминат курс на обучение.

Прочети още
4.30 от 19 оценки
7
13 · 68%
3 · 16%
1 · 5%
2 · 11%
Ирина преди 5 години
Много съм доволна!
1 · подкрепям!
IgNatova преди 5 години
Доволна съм :)
1 · подкрепям!
Siyana преди 5 години
Метода на преподаване беше много интересен.
1 · подкрепям!
Larisa преди 5 години
Теди е страхотен преподавател! Усмихната, разбираща! Беше приятно преживяване!
2 · подкрепям!
Evelina преди 5 години
Доволна съм от проведеното обучение
2 · подкрепям!
теодор преди 7 години
отлична организация, много добра създадена атмосфера за придобиване на допълнителни умения по английски език
3 · подкрепям!
още отзиви
Адрес и контакти
Бургас, Център, ул. Екзарх Йосиф 6
Тел.:
087 71* **** (скрит)
Раб.Вр:
30 Юли: 09:00 - 12:30ч.
Профил
Офертата е осигурена от Чуждоезиков център Браво
За фирмата

Чуждоезиков център Браво е с дългогодишен опит и утвърден авторитет в сферата на чуждоезиковото обучение. Той е създаден през септември 1998г в Бургас с много любов и ентусиазъм, а по-късно през 2009г и в София.

В центъра се организират курсове по английски език, както и курсове по други популярни езици, в това число руски, испански, немски, френски, италиански. Качествените езикови курсове в Браво са традиция. Центърът е специализиран в чуждоезиково обучение на хора от различни възрасти, като се стреми вече повече от десет години да разработва и прилага методи на преподаване, съобразени с най-новите тенденции в обучението по
чужд език. Работи се по Директния метод, който създава една добра стратегия и ефективност при усвояването на езика, като същевременно премахва бариерата при говорене и повишава увереността при комуникация. Езиковите курсове в центъра се оценяват от курсистите като изключително ефективни и приятни, защото в класната стая се симулира бързината на говорене в естествена среда и курсистите успешно прилагат наученото в
сферата на своя бизнес, при работа в чужбина, делови срещи в страната.

Тук се подготвят ученици от ниво А1 до ниво В2 за около 1 година и половина, и това е факт! Голяма част от курсистите потвърждават знанията си с успешно взет международен сертификат. Групите сe състоят от максимум 10 курсисти, което позволява индивидуален подход и съобразяване със специфичните потребности на обучаващите се.

В центъра работят високо квалифицирани преподаватели – филолози и добри педагози, като основен принцип в нашата работа е поддържане на високо качество на обучение и създаване на трайни комуникативни езикови умения.

Още за ЧЕЦ Браво вижте в профила им в Grabo.bg

Офертата е осигурена от ЧУЖДОЕЗИКОВ ЦЕНТЪР БРАВО, ЕИК: 147036196.

Предишни оферти16
Виж още
Още оферти за Уроци и курсове
Сертифициран водолазен курс SDI Open Water Scuba Diver, с 20 часа теория и практика
462 лв. 660 лв. 1.06 - 13.09
42 : 58 : 27
Созопол
Курс по уиндсърф в Свети Влас
59 лв. 120 лв. 1.06 - 30.09 Свети Влас
6 или 12-месечен достъп до онлайн курс по Английски език, нивa А1, А2 и В1
29.90 лв. 60 лв. 29.05 - 29.06
42 : 58 : 27
4 грабнати
-50%
« Обратно към всички оферти

Въпрос

Изпрати