Новини 0
1772
Къде и какво да опитаме в София през седмицата на хапването Публикувано на 22 Март 2017 от Десислава ·
През седмицата на хапването кулинарните предизвикателства са много повече! Само до 31. 03 те очакват още повече апетитни предложения на поне половин цена. Ако и ти изкарваш по цел ден в офиса, сигурно вечер въобще не ти се изкарват и няколко часа зад печката. Ето една кратка разходка къде и какво можеш да хапнеш в София - и то с поне 50% отстъпка. След като намалихме разходите, спокойно можеш да си намериш добра компания и да хапвате навън редовно.




Сушито винаги е било страст, на която трудно устояваме. Само да видим малките нежни рулца и веднага търсим клечки, с които да ги поднесем бързичко към устата си. Слава богу, не страдаме от предложения за суши!



Сетове с 50 или 66 хапки, които можеш да вземеш за вкъщи или да хапнеш на място между 8:00 и 21:00ч,
суши сет с 16,30, 48 или 101 хапки, суши сет с 36 хапки, оушън сет с 58 хапки или Филаделфия сет с 86 хапки или сьомга сет с 19, 35 или 56 хапки... Стана трудно? Съвсем не! Всичко е на половин цена и определено мислим да преядем със суши!



Времето все още предразполага за уютна обстановка и страхотно вино! А ако към двете чаши червено или бяло вино има и плато с италиански сирена и колбаси, поднесено с препечен хляб и дип, просто хич не се замисляме да звъннем на половината си приятели. Офертата можеш да видиш тук.




Или пък да съчетаеш виното с плато SoHo със сирене бри, ементал, синьо сирене, боровинково сладко, прошуто, луканка и суджук.

Ако и ти не можеш да чакаш до Гергьовден, за да си хапнеш агнешко, напълно те разбираме. Мариновано агнешко шишче, агнешко на бавен огън или агнешки стек с печен сос... всичко това почти ни разплаква, и то не заради цената, защото тя е на половина.



Пролетната умора започва да се обажда, затова е важно да хапваш месце. Пъстърва на скара с гарнитура домашни пържени картофи за 5.90лв или печен джолан с кост, картофи и печен сос за 7.95лв - ти решаваш, все е полезно.



Или пък мариновани пилешки крилца с BBQ сос за 3.49лв и ребърца с BBQ сос (300гр) и Weggie's картофки (180гр) за 5.90лв. Ще се възползваме и от двете, поради пълната ни невъзможност да решим.



Пицата си е пица. Тя е класика. Искаш пица. Разбираме те. Куатро формаджи, Ниагара, Чоризо или Белла - ти избираш, а цените са от 5.45лв. На тази цена и ние искаме. Чудим се и какво ли значи хрупкава пица по оригинална канадска рецепта, затова сме решили да опитаме и нея.



Партитата са хубаво нещо, но не и когато трябва да приготвиш 200 хапки. Е, ти не трябва да го правиш, защото просто можеш да поръчаш плато с 90, 110 или 180 броя вкусни хапки, и то с 58% отстъпка. Доставката е безплатна до адрес на клиента. Планираш следващото събитие, нали?



Така. Всичко хубаво, ама баницата си е баница. А витата баница с с пълнеж по избор за 4.20лв, вместо за 8.50лв , определено ни кара да огладняваме зверски. Сирене, кисело зеле и праз, праз и сирене, тиква или ябълка - чудим се само как да изберем…

Или пък сме сигурни, че 20 хапки банички със сирене или с шунка и кашкавал могат да зарадват всички в офиса



А торите! Ах, тортите! То не бе торта "Шоколадово вълшебство", Боровинкова торта от палачинки с 14 - 16 парчета, френска селска торта - класик или с боровинки, торта Сахер по оригинална рецепта... Само като четем ни се вдига кръвната захар и ни причернява пред очите!

Предложения има още, но спираме дотук, защото наистина огладняхме. Списък с всички предложения, а те са близо 100 само до 31 март, с поне 50% отстъпка от цената може да видиш тук: Bon Apetit!